مشکل روده
سیستم گوارشی در سلامتی کل بدن تاثیر بسیار زیادی دارد از این رو بهتر است عاداتی که منجر به مشکلات روده ای می شوند را بشناسید و از انجام آنها خودداری کنید.

عادات اشتباهی که باعث مشکل روده می شوند

سیستم گوارشی در سلامت کلی بدن بیش از آنچه که فکرش را کنید؛ اهمیت دارد. تحقیقات نشان می دهند که سالم نگه داشتن سطح میکروبیوم در سیستم گوارشی باعث می‌ شود که عملکرد های مختلف در بدن به خوبی انجام بگیرد و خطر ابتلا به بیماری‌ های مزمن کاهش پیدا کند؛ بنابراین بسیار مهم است که شما از سیستم گوارشی خود مراقبت کنید و از عاداتی که به سلامت آنها آسیب وارد می‌ کند خودداری کنید، زیرا آسیب به این ناحیه باعث ایجاد علائم افسردگی، اضطراب و مشکلات گوارشی می‌ شود و بدن را در معرض بیماری ‌های خود ایمنی قرار می دهد.

عادات غلطی که باید حواستان باشد تا به روده آسیب وارد نکند، شامل موارد عنوان شده در ادامه این بخش از بهداشت و سلامت نمناک هستند؛

ننوشیدن آب

آب باعث می‌ شود که مواد مغذی از غذا به قسمت های مختلف بدن برسد و پسماند غذایی دفع شود و متابولیسم به خوبی کارش را انجام دهد؛ پس اگر به اندازه کافی آب ننوشید، به سیستم گوارش و روده تان آسیب وارد کرده اید، زیرا سموم در بدن جمع می‌ شوند و عاملی برای کم آبی و یبوست هستند.

آب

مصرف نکردن پروبیوتیک ها

پروبیوتیک‌ ها باکتری‌ های مفید هستند که در روده زندگی می کنند و به سلامت آن کمک می کنند، سیستم ایمنی را تقویت خواهند کرد و اگر از آن به اندازه کافی در غذایتان وجود نداشته باشد، سلامت روده تضمین نخواهد شد.

غذا نخوردن به اندازه کافی در طول روز

شاید به خاطر مشغله زیادی که دارید؛ در طول روز یک وعده غذایی را نادیده بگیرید اما این گرسنگی سطح انرژی را کم می کند و باعث به هم خوردن تعادل باکتری های مفید در روده می شود و میل شما را به غذا هایی مانند فست فود و شیرینی جات زیاد خواهد کرد.

غذا خوردن

نخوردن رژیم غذایی با فیبر بالا

شما باید در طول روز به اندازه 25 الی 30 گرم فیبر به بدن تان برسانید که خیلی‌ ها این کار را انجام نمی دهند که باعث تاثیر منفی روی سلامت سیستم گوارش و روده خواهد شد، زیرا در چنین حالتی میزان باکتری‌ های مفید کم می شود.

هرکی این عادتو داره، روده اش تو خطره

55
این مطلب مفید بود ؟50
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک /ن/ن.ح
وبگردی