مودم وای فای
امروزه در تمامی خانه ها برای استفاده از اینترنت مودم و روتر وجود دارد اما مکان قرار گیری مودم و روتر در سلامت شما اهمیت بسیار زیادی خواهد داشت.

بدترین قسمت خانه برای نصب مودم وای‌فای

مودم‌ها و روترها از ملزومات اصلی برای اتصال به اینترنت هستند. روتر یک دستگاه شبکه است که اتصال اینترنت را از مودم به تمام دستگاه‌های شبکه، اعم از سیمی یا بی‌سیم، رایانه شخصی، لپ تاپ، تلفن همراه، تبلت و... توزیع یا مسیریابی می‌کند. یکی از سوالات متداول برای بسیاری از افراد که در خانه، محل کار و...از مودم و روتر استفاده می کنند، این است که روتر وای‌فای را کجا نگذارند تا اینترنتشان با اختلال روبرو نشود. در این بخش از نمناک به پاسخ این سوال پرداخته ایم.

روتر را در داخل کمد و...نگذارید

برخی از افراد به علت های مختلفی چون پنهان کردن کابل‌ها متعدد، روتر وای‌فای را داخل کمد، کابینت یا پشت مبل و...می گذارند اما این مکان ها برای قرار دادن روتر وای‌فای نامناسبند زیرا این اجسام جامد سبب جذب سیگنال های وای‌فای و کاهش قدرت و برد آن می شود و دستگاه هایی که فاصله زیاد با روتر دارند، دچار قطعی و اتصال ضعیف و ناپایدار می شوند.

وای فای

روتر وای‌فای را گوشه اتاق قرار ندهید

برای قرار دادن روتر وای‌فای، کنج اتاق را انتخاب نکنید، به دلیل پخش کروی امواج در صورت بودن روتر در گوشه برخی از امواج بلا استفاده می مانند، همچنین دستگاه های شما با محدودیت در دستیابی به امواج دچارشده وقدرت سینگال ضعیف و اتصال غیر قابل اعتماد را تجربه می کنند.

روتر وای‌فای را نزدیک دستگاه های الکترونیکی نگذارید

اگر می خواهید عملکرد روتر دچار مشکل نشود و در سیگنال آن اختلال ایجاد نگردد،آن را در نزدیکی دستگاه‌های الکترونیکی مانند تلویزیون، مایکروویو، تلفن‌های بی‌سیم، اسپیکرهای بلوتوث و همچنین اجسام فلزی یا سیم‌کشی‌های الکتریکی قرار ندهید زیرا این دستگاه ها بر روتر وایفای تاثیر منفی می گذارند و امواج الکترومغناطیسی (EMI) آنها سبب مختل شدن سیگنال های وایفای و اینترنت ضعیف می شود.

آنتن دهی مودم وای فای کجای خونه ضعیف میشه؟

52
ارزان‌ترین قیمت تور تایلند امروز چقدر است؟! یه سفر متفاوت!! تور شفق قطبی رو از دست نده!!!
این مطلب مفید بود ؟20
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ن/ن.ح
برچسب : وای فای
وبگردی