کالباس
اصلی ترین تفاوت ژامبون و کالباس و بیکن
تاریخ انتشار : 5 اردیبهشت 1403زمان مطالعه : 4 دقیقه
کالباس، ژامبون و بیکن سه فرآورده گوشتی پر مصرف و لذیذ هستند که تا حدودی تفاوت هایی نیز باهم دارند اما هرکدام از آنها چه ویژگی ها و چه تفاوت هایی دارند.
“پیتزا کالباس خانگی” به سبک فست فودها
زمان مطالعه : 2 دقیقه
پیتزا کالباس را اگر در خانه با خمیر پیتزا و کالباس خانگی تهیه کنید، یک پیتزای عالی و خوشمزه و البته تجربه سالم تری از تهیهٔ آن به صورت بازاری خواهید داشت.
“اسنک کالباس” خوشمزه با نکات و طرز تهیه بی نظیر
زمان مطالعه : 1 دقیقه
پخت اسنک کالباس را می توانید در کوتاه ترین مدت زمان ممکن انجام دهید.
درست کردن سالاد با ترکیب کرفس و کالباس
زمان مطالعه : 1 دقیقه
در ادامه این مطلب دستور تهیه “سالاد کرفس با کالباس” را آماده کرده ایم ، امیدواریم از میل کردن آن لذت ببرید
ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه
زمان مطالعه : 4 دقیقه
کالباس از مواد غذایی پرطرفدار می باشد که شما می توانید این غذا را به شکل کامل و سالمی در خانه تهیه کنید در ادامه طرز تهیه را برای شما حاضر کرده ایم.
آیا سوسیس و کالباس های گیاهی بی ضرر هستند
زمان مطالعه : 5 دقیقه
سوسیس و کالباس یکی از محصولاتی است که با وجود اینکه بسیاری از جوانان و نوجوانان طرفدار آن هستند، اما بیشتر خانواده ها سعی می کنند که به دلیل ناسالم بودن این ماده آن را از سبد غذایی خود حذف کنند.
تولید سوسیس و کالباس سالم و گیاهی
زمان مطالعه : 2 دقیقه
مخترعان ایرانی توانستند سوسیس و کالباس را با مواد اولیه ای تولید کنند که سالم بوده و بدون نگرانی همه سنین می توانند از آن مصرف کنند. این سوسیس و کالباس با میزان گوشت و چربی کمتر و با استفاده از خمیر کنجد و گردو به تولید رسیده است.
عوارض مصرف سوسیس و کالباس در فصل بهار
زمان مطالعه : 1 دقیقه
مصرف سوسیس و کالباس های غیر استاندارد در فصل بهار باعث حساسیت های پوستی و اگزمای سرشتی می شود.
روش تشخیص سوسیس و کالباس فاسد از سالم
زمان مطالعه : 3 دقیقه
شاید شما هم مثل بسیاری از افراد عاشق سوسیس و کالباس یا همبرگر باشید، اما این گونه گوشت های فرآوری شده جزو مواد غذایی کم ارزش، به حساب می آیند.
ابتلا به دیابت نوع 2 با مصرف سوسیس و کالباس
زمان مطالعه : 2 دقیقه
دیابت نوع 2 شرایط مزمنی است که در آن، بدن، قادر به استفاده و ذخیره گلوگز نمی باشد و گلوکز به جای تبدیل به انرژی به جریان خون باز گشته و سبب ایجاد علایم مختلف می گردد.
طرز تهیه “سوفله” کالباس خوشمزه و متفاوت
زمان مطالعه : 2 دقیقه
پیش غذایی متفاوت و خوشمزه را با “سوفله” کالباس تجربه کنید.باما همراه باشید.
طرز تهیه “ساندویچ کالباس” و شاهی ساده اماخوشمزه
زمان مطالعه : 1 دقیقه
ساندویچ کالباس و شاهی یک پیش غذای عالی و خوشمزه است که ما در این دستور تهیه به شما همه نکات و ترفندهای درست کردن “ساندویچ کالباس” و شاهی را آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه “کوکوی کالباس” با طعمی متفاوت و مجلسی
زمان مطالعه : 2 دقیقه
دستور تهیه “کوکوی کالباس” خوشمزه با طعمی دلچسب را در این بخش از آشپزخانه نمناک برای شما در نظر گرفته ایم.
تهیه ی سوسیس کالباس ایرانی با خمیر مرغ ؟!
زمان مطالعه : 4 دقیقه
خمیر مرغ از گوشت مرغ و ضایعات آن تهیه شده و در تولید سیس و کالباس استفاده می شود که مشکلات و بیماری هایی را برای سلامتی ایجاد می کند.
خوردن سوسیس و کالباس ممنوع!
زمان مطالعه : 5 دقیقه
سوسیس و کالباس از مواد غذایی است که بیشتر مردم به خوردن آنها علاقه دارند و متاسفانه مصرف این مواد غذایی بسیار زیاد شده است. اما ضرری که مصرف سوسیس و کالباس برای بدن دارد بسیار زیاد است.
صفحه 1 از 2 صفحه بعدی