فریز کردن مواد غذایی

فریز اسفناج
اسفناج یکی از مفیدترین و کاربردی ترین سبزیجات است.خانم هایی که می خواهند در همه فصل ها از اسفناج استفاده کنند می توانند با روش های مختلف آن را فریز و نگهداری کنند.
یخ زدایی گوشت

اشتباه رایج و خطرناک خانمها در یخ زدایی گوشت

زمان مطالعه : 3 دقیقه
نگهداری و پختن گوشت یخ زده به طبع راحت تر است، امادر صورتی که شما روش های صحیح یخ زدایی راآموزش دیده باشید تا میکروب واردمواد غذایی نشودوآنهارا مسموم نکند.
روش نگهداری میگو

سالم ترین روش نگهداری میگو در یخچال و فریزر

زمان مطالعه : 5 دقیقه
برای نگهداری طولانی مدت و تازه نگه داشتن میگو باید آن ها را با روشی صحیح و اصولی منجمد کنید و در بسته بندی مناسبی در یخچال و فریزر نگهداری کنید.
نگهداری پیاز

روش نگهداری صحیح پیاز در یخچال ، فریزر و انبار

زمان مطالعه : 7 دقیقه
نگهداری پیاز در یخچال باعث می شود تا به مدت طولانی تری بتوانید از آن ها استفاده کنید اما باید حواستان باشد که خواص خود را از دست ندهند.
فریز کردن حبوبات

شیوه ی صحیح فریز کردن حبوبات پخته

زمان مطالعه : 4 دقیقه
پختن حبوبات هنگام آشپزی بسیار زمان بر است بنابراین برای آشپزی راحت تر و سریع تر می توانید حبوبات را نیم پز کرده و در فریزر نگهداری کنید.
نگهداری آلوئه ورا در یخچال

ترفند نگهداری آلوئه ورا در یخچال و فریزر

زمان مطالعه : 4 دقیقه
آلوئه ورا را می توان هم در یخچال و هم در فریزر نگهداری کرد اما هر کدام روش های خاص خود را دارد که باعث می شود بتوان به مدت طولانی تری آن را ذخیره کرد.
نگهداری گوجه فرنگی

چند روش برای نگهداری گوجه فرنگی در فریزر

زمان مطالعه : 4 دقیقه
از آنجا که گوجه فرنگی های فصل زمستان رنگ و طعم گوجه فرنگی های تابستان را ندارد شما میتوانید با روشهای ساده ای آن را برای زمستان ذخیره کنید.
فریز کردن ذرت

پخت و فریز کردن ذرت به روش کنسروی

زمان مطالعه : 6 دقیقه
اگر شما هم می خواهید دانه های ذرت را برای مدت طولانی نگهداری کنید می توانید آن را فریز کنید که برای بهترین طریقه فریز کردن ذرت به دانستن برخی نکات نیاز دارید.
فريز كردن گوشت قرمز

اشتباهی بزرگ در فریز کردن گوشت

زمان مطالعه : 2 دقیقه
فریز کردن روش رایج برای نگه داری از گوشت است اما اشتباه بزرگی که بسیاری از خانم ها در فریز کردن آن انجام میدهند باعث بروز مشکلات زیادی میشود.
فریز کردن پیاز

سیر داغ و پیاز داغ رو فریز کنیم یا نه؟

زمان مطالعه : 3 دقیقه
خانم ها فریز کردن پیاز داغ و سیر داغ را برای صرفه جویی در وقت انجام می دهند؛ اما باید اصول و روش صحیح نگهداری آن را بدانند تا از خراب شدن آن جلوگیری کنند.
فریز نخود فرنگی

بهترین روش پخت و فریز کردن نخود فرنگی

زمان مطالعه : 5 دقیقه
نخود فرنگی از سبزیجات فصل بهار است که خانم ها برای استفاده از آن در فصل های دیگر سال می توانند با روش های فریز کردن و کنسرو کردن نخود فرنگی ها را تازه و خوش طعم نگه دارند.
نگهداری هویج

کدبانوهای حرفه ای هویج رو چجوری فریز میکنن؟

زمان مطالعه : 6 دقیقه
اگر کلی هویج در خانه دارید و نمی دانید چگونه آن ها را نگه دارید تا تازه بماند، با انجام چند ترفند ساده می توانید هویج ها را به مدت یک سال تازه نگهدارید.
فریز کردن غذای کودک

فریز کردن صحیح و اصولی غذای کودک

زمان مطالعه : 5 دقیقه
فریز کردن غذای کودک باید با رعایت نکات ایمنی و روش صحیح انجام شود تا به سلامت کودک آسیبی نرساند.
افزایش ماندگاری مواد غذایی

فوت و فن افزایش ماندگاری مواد غذایی

زمان مطالعه : 5 دقیقه
نگهداری مواد غذایی اگر درست انجام نشود باعث خراب شدن و هدر رفتن آن ها می شود. پس باید برای افزایش ماندگاری مواد غذایی از روشی صحیح استفاده کنید.
فریز کردن بادمجان

فریز کردن صحیح بادمجان کبابی و سرخ شده

زمان مطالعه : 5 دقیقه
برای شما نیز پیش آمده است که مقدار زیادی بادمجان بگیرید و ندانید که چگونه آن ها را تازه نگه دارید ؟ برای این کار کافی است بادمجان های کبابی را فریز کنید.
صفحه 1 از 4