مصرف سبزیجات

نیاز بدن به سبزیجات
پزشکان با تحقیقات روشی ساده برای تشخیص میزان نیاز بدن به سبزیجات یا مصرف زیاد سبزیجات را با تغییر رنگ پوست کشف کرده اند.
عوارض نخوردن سبزیجات

حال و روز بدی که دلیلش نخوردن سبزیجات است

زمان مطالعه : 3 دقیقه
گاهی اوقات مشکلاتی در بدن شما اتفاق می افتد که از نشانه های مصرف نکردن سبزیجات است، این علائم بدن هشدار از نخوردن سبزیجات فرد می دهند.
نگهداری میوه و سبزیجات

میوه سبزیجاتی که کنار هم نگهداریم، خراب میشن

زمان مطالعه : 3 دقیقه
اصلی ترین راز برای نگهداری تازه و طولانی مدت از میوه و سبزیجات، کنار هم قرار ندادن برخی از آنها برای مدت طولانی است.
خشک کردن سبزی

اصول خشک کردن هر نوع سبزی در خانه

زمان مطالعه : 5 دقیقه
در نگاه اول شاید تصور کنید که خشک کردن سبزی کار ساده و آسانی می باشد، اما با وجود ساده بودن این فرایند، باید برخی نکات را رعایت کنید تا سبزی خشک خراب نشود.
سبزیجات

میوه هایی که با سبزیجات اشتباه گرفته می شوند

زمان مطالعه : 3 دقیقه
برخی از میوه جات هستند که به دلایل متنوعی مردم آن ها را اشتباها جزو دسته سبزیجات می دانند آشنایی با این میوه جات شاید برایتان جالب باشد.
سبزی برای دیابت

سبزی که برای قند و دیابت خوبه

زمان مطالعه : 5 دقیقه
یکی از بهترین روش ها که به بهبود دیابت و کاهش قند خون کمک قابل توجهی می کند استفاده از سبزیجات است، سبزیجات و صیفی جاتی که برای قند و دیابت عالی می باشند.
خواص ریحان

دلیل این همه تاکید به خوردن ریحان چیست؟

زمان مطالعه : 4 دقیقه
ریحان سبزی خوش طعم و معطری است که در انواع ریحان سبز و ریحان بنفش یافت می شود. این سبزی علاوه بر عطر بسیار خوبی که دارد، دارای خواص درمانی زیادی می باشد.
خوردن سبزیجات

سبزیجاتی که زیاد خوردنشون خطرناکه

زمان مطالعه : 5 دقیقه
مصرف سبزیجات فواید بسیاری برای بدن دارد و اغلب افراد نیز تنها از مزایای خوردن سبزیجات مطلع هستند، در حالی که زیاده روی در مصرف سبزیجات عوارضی را به همراه دارد.
سبزی معطر شمالی

نام همه سبزی های معطر شمالی و کاربردشون

زمان مطالعه : 4 دقیقه
خوشمزه ترین و محبوب ترین سبزی های معطر را مازندرانی ها در طرز تهیه غذاهای محلی خود استفاده می کنند، چراکه به فواید شگفت انگیز آنها آگاهند.
مصرف سبزیجات

چند راه برای مصرف بیشتر سبزیجات

زمان مطالعه : 4 دقیقه
مصرف سبزیجات در طول زندگی بسیار اهمیت دارد و باید سعی شود از سبزیجات به عنوان غذای اصلی و گاهی در کنار غذاهای دیگر مورد استفاده قرار گیرد.
ارزش غذایی سبزیجات

مواد غذایی و سبزیجاتی که بعد از پخت مفیدتر میشن

زمان مطالعه : 4 دقیقه
شاید برایتان همیشه سوال باشد که کدام سبزیجات را باید پخت و کدام را خام خورد، ارزش غذایی سبزیجاتی که در این مطلب برای شما آورده ایم با پختن بیشتر می شود.
پودر گشنیز

پودر گشنیز رو تو چه غذاهایی می ریزن؟

زمان مطالعه : 2 دقیقه
به دلایل فواید فوق العاده پودر گشنیز بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، اما آیا می دانید سرآشپزها در چه غذاهایی از پودر گشنیز استفاده می کنند؟
فصل سرما

سبزیجات مناسب و مفید برای فصل سرما

زمان مطالعه : 1 دقیقه
برای دور ماندن از بیماریهای رایج در فصل زمستان بایستی به فکر تأمین ویتامین های بدنتان باشید. در این بخش به معرفی چند نوع سبزیجات مخصوص فصل سرما می پردازیم.
فواید پوست میوه ها

پوست این میوه و سبزیجات را حتما بخورید

زمان مطالعه : 6 دقیقه
ارزش و فایده غذایی پوست میوه ها برابر با گوشت میانی و حتی بیشتر از آن هاست و شاید باورتان نشود که پوست برخی از میوه ها فواید بی نظیری در سلامت بدن و پوست و مو دارد.
سبزیجات

تشخیص سبزیجات سالم از ناسالم

زمان مطالعه : 4 دقیقه
سبزیجات و صیفی جات بخش عمده ای از سبد تغذیه ای مصرفی هر فرد را به خود اختصاص داده است، در نتیجه انتخاب سبزیجات و صیفی جات سالم مهم به نظر می رسد.
صفحه 1 از 3