طرز تهیه ترشی سالاد فصل با آب گوجه و سبزیجات پرخاصیت برای خانم هایی که به تنوع در تهیه ترشی ها علاقه مند هستند پیشنهاد این بخش از آشپزخانه نمناک است.
قیمه هم از پرطرفدار ترین غذاهای ایرانی است که بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد و در کنار برنج استفاده می شود. “خورش قیمه” به روشهای مختلفی طبخ می شود.
اگر علاقمند به تهیه غذای خوشمزه و لذیذ آلبالو پلو هستید ما برای شما دستور طبخ آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده را در نظر گرفته ایم.
لوبیا پلو از دسته غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی می باشد که همراه با سالاد شیرازی و یا ماست و خیار سرو می شود.
طرز تهیه سالاد ماکارونی با راهنمایی مفصل برای طعم بینظیر برای رسیدن با یک دستور تهیه ساده در این بخش از نمناک براتون آماده شده است.
قورمه سبزی یک غذای سنتی و محبوب در ایران است که از ترکیب مواد اولیهای همچون گوشت ، سبزیجات تازه , لوبیا و .. تهیه می شود که با وجود طرز تهیه سنگنین اما طعم بی نظیری را دارد.
شام چی درست کنم و بپزم سوالی است که خانوم ها به هنگام عصر از خود می پرسند و شما با خواندن این مطلب می توانید از این دغدغه نجات پیدا کنید.
کلم پلوی شیرازی کی از اصیل ترین غذاهای شیراز می باشد که در ایران طرفداران زیادی دارد طرز تهیه این غذا را در ادامه بخوانید.
برای آشنایی با لیستی از خوشمزه ترین انواع “غذا با برنج” و طرز تهیه انواع غذای برنجی با این مقاله از نمناک همراه باشید.
مربا زردآلو از انواع مربا ها می باشد که بسیار شیرین و دلچسب است شما می توانید این مربای لذیذ را به آسانی تهیه کنید طرز تهیه را در نمناک بخوانید.
“نرگسی اسفناج” یکی از غذاهای محلی شمال کشور است که بسیار مقوی و مفید می باشد.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
استانبولی پلو سبک های مختلفی برای درست کردن دارد که ما تمامی این روش هارا ( با مرغ ، گوشت ، بدون گوشت ) امتحان خواهیم کرد.
خورشت بادمجان یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به خورش قیمه دارد، با ما همراه باشید تا با دستور پخت این غذای لذیذ آشنا شوید.
در آشپزی ناخودآگاه اشتباهات زیادی مرتکب میشویم که غذا را خراب میکنند و زحمات ما را هدر میدهند و درصورت حذف این اشتباهات طعم و ارزش غذا بسیار بهتر خواهد شد.
جوجه کباب اصولا غذایی است که مرد های خونه ادعای بسیار زیادی در خوب درست کردن آن دارد ، با رعایت چند نکته ساده “جوجه کباب” را بسیار خوشمزه تر از قبل درست کنید.