طرز تهیه غذاهای ایرانی

کوکو سبزی

طرز تهیه کوکو سبزی مغزدار، مخصوص افطاری

تاریخ انتشار : 4 فروردین 1403زمان مطالعه : 1 دقیقه
کوکو سبزی یکی از پیش غذاهای ایرانی است که به عنوان غذای اصلی هم سرو می شود، اگر میخواهید کوکو سبزی مجلسی تری داشته باشید کوکو سبزی مغزدار گزینه مناسبی است.
دمی گوجه

طرز تهیه دمی گوجه متفاوت + راز خوشمزگی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
دمی گوجه یک غذای اصیل ایرانی است که با مواد اولیه بسیار در دسترسی آماده می شود و طعم بی نظیری دارد، راز خوشمزگی دمی گوجه را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.
اکبر جوجه

طرز تهیه اکبر جوجه سبک رستورانی

زمان مطالعه : 4 دقیقه
اکبر جوجه یک غذای اصیل مازندرانی است که اولین بار توسط علی‌اکبر کلبادی‌نژاد و همسرش صنمبر خانم در رستورانی کوچک در شهرستان گلوگاه خلق شد. پخت این غذا فوت‌وفن‌های خاص خودش را می‌طلبد که در ادامه با هم مرور می‌کنیم.
غذای ایرانی

برای مهمونی غذا چی درست کنیم؟

زمان مطالعه : 6 دقیقه
با توجه به اینکه ما ایرانی‌ها غذاهای متنوع و خوشمزه‌ای را در فرهنگ خود داریم، بنابراین نباید نگرانی‌ای بابت انتخاب غذا برای مهمانی داشته باشیم. در ادامه این مقاله، قصد داریم تا چند گزینه برای پخت غذا برای مهمانی‌ها را نام ببریم که به شما کمک می‌کنند راحت‌تر تصمیم بگیرید و بهترین غذاها را برای مهمانی خود آماده کنید.
شوید پلو با گوشت

طرز تهیه شوید پلو با گوشت مجلسی+فوت کوزه گری

تاریخ انتشار : 1 بهمن 1402زمان مطالعه : 4 دقیقه
شوید پلو با گوشت یکی از انواع غذا های مجلسی می باشد که طرفداران زیادی دارد و در بیشتر مهمانی ها ایرانی سرو می شود.
طرز تهیه کله پاچه

طرز تهیه کله پاچه پلو شیرازی؛ کله پاچه با برنج خوردی؟

زمان مطالعه : 3 دقیقه
کله پاچه پلو یکی از غذاهای معروف شیراز است که طرز تهیه خاصی دارد و بسیار غذای لذیذی است، از این رو ما برای شما دستور پخت کله پلو شیرازی را آماده کرده ایم.
مرغ لونگی گیلان

طرز تهیه مرغ لونگی اصل گیلانی بدون فر

زمان مطالعه : 2 دقیقه
مرغ لونگی به عنوان یک غذای خوشمزه جدید با مرغ برای میهمانی محسوب می شود که میتوانید با آموزش لونگی مرغ این بخش آماده کنید.
املت شاپوری

املت شاپوری با دستور تهیه خوشمزه رشتی ها

زمان مطالعه : 2 دقیقه
املت شاپوری یا همان املت لوبیا شاپوری یکی از غذاهای خوشمزه شمالی است که نام آن را میتوان در لیست املت جدید و صبحانه مقوی قرار داد.
طرز تهیه فلافل

طرز تهیه فلافل با رازهایی که جایی گفته نشده

زمان مطالعه : 5 دقیقه
فلافل آبادانی یکی از غذاهای جنوبی معروفی است که طرفداران زیادی دارد. این غذا دستور تهیه های متنوع ای دارد که احتمالا برایتان جدید باشد.
عدس پلو

طرز تهیه عدس پلو نذری هیئتی+ اندازه مواد اولیه

زمان مطالعه : 5 دقیقه
یکی از غذاهای مهم برای نذری در ماه های محرم و صفر عدس پلو است اما نکات خاصی وجود دارد که دانستن و رعایت آنها فرمول خوشمزگی عدس پلوهای نذری است.
خورشت بادمجان

طرز تهیه خورشت بادمجان مجلسی با گوشت

زمان مطالعه : 2 دقیقه
خورشت بادمجان یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به خورش قیمه دارد، با ما همراه باشید تا با دستور پخت این غذای لذیذ آشنا شوید.
خورش چغاله بادام

خورش چغاله بادام خوشمزه با گوشت و سبزی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
خورش چغاله بادام یک خورشت بهاری بسیار خوشمزه با طعمی تقریبا ترش است و با داشتن سبزیجاتی مثل نعناع و جعفری عطر و بویی عالی دارد.
خوشمزه شدن غذا

رازی که هر غذای ایرانی رو خوشمزه میکنه

زمان مطالعه : 2 دقیقه
غذاهای ایرانی به خوش عطر و طعم بودن معروف هستند اما هر یک از غذاها فوت کوزه گری دارند که آن ها را بسیار خوشمزه تر میکند.
آش انار

پخت آش انار به 4 روش: با بلغور، عدس، لبو، بدون گوشت

زمان مطالعه : 4 دقیقه
یک آش بسیار خوشمزه و مناسب برای فصل سرد زمستان را در منزلتان و در کنار اعضای خانواده میل نمایید. این آش با تزیین دانه های سرخ انار زیبایی خاصی دارد.
پخت سریع برنج

روش پخت سریع برنج در عرض 10 دقیقه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
برنج یکی از اجزای اصلی در غذای ایرانیان است، از این رو دانستن نحوه صحیح پختن برنج به شما کمک زیادی در آماده سازی غذا خواهد کرد.
صفحه 1 از 4