کرونا و وجه نقد

رابطه انتقال کرونا با تبادل وجه نقد

تاریخ انتشار : 18 آذر 1399کد مطلب : 60270زمان مطالعه : 2 دقیقه
شورای هماهنگی بانک های گیلان گفت: در استان گیلان نسبت به مدت مشابه سال قبل با کاهش 20 درصدی استفاده از اسکناس مواجه هستیم.

ایسنا:یکی از راه های سرایت ویروس کرونا اسکناس هایی هستند که تنها در یک روز امکان دارد توسط صدها شهروند دست به دست شوند؛ این در حالی است که امکان ضد عفونی کردن اسکناس وجود ندارد.

شستن اسکناس با صابون یا محلول های ضد عفونی کننده باعث از بین رفتن ویروس های کرونایی که روی آن قرار دارند، می شود، اما این روش اسکناس را از درجه اعتبار ساقط می کند.

به دلیل ترس و واهمه از اسکناس های آلوده طی ماه های اخیر، بسیاری از شهروندان ترجیح می دهند تا به جای استفاده از اسکناس، بیشتر از کارت های اعتباری استفاده کنند، اما در استفاده از کارت های اعتباری و استفاده از دستگاه های خودپرداز نیز باید تا جایی که ممکن است از تماس مستقیم با دکمه ها خودداری کرد.

سید رسول میرخلفی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه به دنبال شیوع کرونا موضوع کاهش استفاده از وجه نقد در سطح کشور مد نظر قرار گرفت، اظهار کرد:به صورت میانگین شاهد کاهش 50 تا 60 درصدی استفاده از اسکناس در کشور هستیم.

وی میزان کاهش استفاده از وجه نقد در استان گیلان را کمتر از میانگین کشوری دانست و افزود:در استان گیلان نسبت به مدت مشابه سال قبل با کاهش 20 درصدی استفاده از اسکناس مواجه هستیم.

دبیر شورای هماهنگی بانک های گیلان، از مردم خواست در روزهای شیوع کرونا کمتر به شعب بانک مراجعه کنند و یادآور شد:امروزه عابربانک ها،cash-less ها، خوددریافت ها و همراه بانک ها کلیه عملیات بانکی و خدمات الکترونیکی را انجام می دهند.

میرخلفی، با بیان اینکه در راستای اعمال محدودیت های کرونایی 1200 شعبه و باجه فعال در سطح استان داریم، خاطرنشان کرد:6500 کارمند بانک آماده ارائه خدمت به مردم هستند، اما باید به توصیه های پزشکی و بهداشتی مبنی بر کاهش حضور در اماکن پرتردد مانند بانک ها توجه کنیم.

وی با اشاره به وجود 1800 دستگاه VTM و ATM و خودگردان و cash-less در گیلان، عنوان کرد:همچنین 314 هزار دستگاه pos در کل شبکه بانکی استان داریم. مردم می توانند تسهیلات کرونایی خود را از طریق خدمات الکترونیکی دریافت کنند و نیازی به مراجعه به بانک نیست.

دبیر شورای هماهنگی بانک های گیلان، با بیان اینکه پرسنل در شهرهای تک شعبه با صد درصد ظرفیت کار می کنند، متذکر شد:مدیران بانک ها می توانند در شهرستان های با وضعیت قرمز که بیش از یک شعبه دارند، از 50 درصد ظرفیت پرسنل استفاده کنند.

میرخلفی، با بیان اینکه ویروس کرونا حدود پنج روز بر روی پول های کاغذی ماندگار است، تصریح کرد:همکاران شبکه بانکی کشور به عنوان جهادگران جبهه اقتصادی بعد از مدافعان سلامت بیشترین شهید را تقدیم کشور کردند لذا مردم با کاهش مراجعات به کاهش ابتلای کارمندان بانک ها به کرونا کمک کنند.

انتهای پیام/م

 

رابطه انتقال کرونا با تبادل وجه نقد

52
این مطلب مفید بود ؟20
وبگردی