سانحه رانندگی

نصف شدن خودروی MVM در سانحه رانندگی

کد مطلب : 25444
زمان مطالعه : 1 دقیقه

واژگونی یک دستگاه خودروی ام وی ام در سانحه رانندگی در مشهد باعث اتفاق عجیبی شده و خودرو به طور کامل از وسط نصف شد.

سانحه رانندگی خودروی ام وی ام

یک خودروی سواری مدل ام. وی ام. در ابتدای محور بهشت رضا(ع) مشهد و حد فاصل دوربرگردان طرق به دلایل نامعلوم دچار واژگونی شد.

سانحه رانندگی

معاون عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد در خصوص تشریح جزئیات حادثه و نحوه امداد رسانی به حادثه دیدگان گفت:با اطلاع از وقوع این حادثه نجاتگران این سازمان در کمترین زمان ممکن به محل حادثه اعزام شدند.
آتش پاد سوم مهدی رضایی اظهار کرد:شدت ضربات وارده در این سانحه موجب شده بود که بخشی از خودرو از سایر بدنه و اتاق به طور کامل جدا شود.

سانحه رانندگی

رضایی ادامه داد:با وجود اینکه این خودرو دارای دو سرنشین بود و شدت ضربات وارده موجب از هم پاشیدگی اتاق این خودرو شده بود اما خوشبختانه شدت ضربات وارده آسیبی به سرنشینان این خودرو وارد نکرد و این دو شهروند از این سانحه جان سالم به در بردند.
معاون عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی افزود:آتش نشانان برای پیشگیری از حریق احتمالی به واسطه نشت سوخت با قطع برق ماشین و جلوگیری از نشت بیشتر بنزین از خطر انفجار خودرو و بروز حادثه ای دیگر جلوگیری و نسبت به ایمن سازی محل حادثه اقدام کردند.

برای دنبال کردن اخبار روزانه، کانال‌های خبری کدام پیام‌رسان را ترجیح می‌دهید؟

نظرات