15 عادت روزانه شما که دشمنان بزرگ سلامت قلب هستند
15 عادت روزانه ای که برای قلب شما مثل یک دشمن است
چون بیماری های قلبی دومین علت مرگ و میر در جهان است پس اشتباهاتی که سلامت قلب را به خطر می اندازد انجام ندهید.
در حالی که یک قلب سالم چیزی است که همه ما می خواهیم داشته باشیم, اما بیماری های قلبی - عروقی با استفاده از برخی عادات ساده و روزمره می توانند تفاوت بزرگی در میزان سالم بودن قلب داشته باشند.
بیایید با هم در این بخش از سلامت نمناک نگاهی به عادات روزانه خود بیندازیم که برای قلب بد هستند, همچنین اینکه چطور می توانیم از آن ها دوری کنیم.
عادات و رفتارهای اشتباه شما که دشمن سلامت قلب تان هستند
1. خیلی زیاد بی حرکت بودن:
حتی اگر به طور منظم ورزش کنید, ساعت ها نشستن در نهایت خطر حمله قلبی یا سکته را افزایش می دهد. فقدان حرکت بر سطح چربی و قند خون تاثیر می گذارد.بنابراین, قلب خود را رها کنید و به طور متناوب راه بروید و فعالیت های زیادی داشته باشید.
2. ترک استرس، خصومت و افسردگی بدون کنترل:
نحوه برخورد شما با احساساتتان می تواند بر سلامت شما تاثیر بگذارد و رها کردن بدون کنترل احساساتی مانند استرس, رنجش و افسردگی برای قلبتان ضرر دارد.به جای فرو نشاندن احساسات خود, درباره مشکلاتتان صحبت کنید.هرگز فواید سلامتی حمایت اجتماعی و خنده همیشگی را دست کم نگیرید.
3. نادیده نگرفتن خرناس:
در برخی موارد, خرناس می تواند بیش از یک مشکل کوچک باشد.در واقع خرناس می تواند نشانه ای از آپنه انسدادی خواب باشد, یک اختلال که با تنفس منقطع در طول خواب مشخص می شود که می تواند باعث افزایش شدید فشار خون شود و افرادی که اضافه وزن دارند و یا چاق هستند, ریسک بالاتری برای آپنه خواب دارند پس اگر خرناس می کشید و اغلب احساس خستگی می کنید, با پزشک خود صحبت کنید.
4. نخ دندان نزدن:
مطالعات نشان داده اند ارتباط قوی بین بیماری لثه ای و بیماری قلبی وجود دارد. ضروری است که در جلوگیری از بیماری لثه, پلاک که در طول زمان بر روی لثه ایجاد می شود, جلوگیری شود.در نتیجه, باکتری ها می توانند باعث التهاب در بدن شوند.
5. عدم استفاده از زمان برای تقویت ارتباطات:
در حالی که زمان هایی هم تنها بودن ضروری است, اما باید زمان تقویت و ایجاد ارتباط با خانواده و دوستان را هم برای خود داشته باشید.افرادی که این کار را انجام می دهند, زندگی طولانی تر و سالم تری دارند.
6. داشتن ذهنیت همه چیز یا هیچ چیزی:
شما ممکن است با نیت خیر به تمرین خود بپردازید و سپس ناگهان تمرینتان را متوقف کنید. به جای داشتن یک رویکرد تمام - یا - هیچ، مهم تر است که به ورزش منظم بپردازید و برای مدت طولانی در آن بمانید.
7. خوردن گوشت قرمز:
در مطالعات اخیر نشان داده شده است که گوشت فرآوری شده مانند بیکن و هات داگ می توانند خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و سرطان روده بزرگ را افزایش دهند.در نتیجه, هدف این است که کم تر از 10 % غذاهای شما از حیوانات و محصولات حیوانی باشند.
8. فکر کردن به اینکه در خطر نیستید:
بیماری های قلبی و عروقی از جمله سکته مغزی, بیماری های قلبی و نارسایی بیش از هر بیماری دیگری از جمله سرطان جان انسان ها را می گیرد.
9. سیگار کشیدن:
در حالی که تاثیرات این عادت بد ممکن است در ذهن شما نهادینه شود,اما ارزش تکرارش را دارد (ترک کردن).سیگار کشیدن به قلب آسیب می زند, لخته های خونی را توسعه می دهد و می تواند جریان خون را به قلب مسدود کند, همچنین به تجمع پلاک ها در سرخرگ ها منجر میشود. سیگار کشیدن برای اطرافیان شما هم مضر است.در حقیقت، در حدود 46000 نفر سیگاری هر ساله به دلیل دود دست دوم از بیماری قلبی می میرند.
10. حذف یا توقف دارو:
اگر حالتان خوب باشد فراموش کردن استفاده از دارو آسان است.فشار خون بالا قاتل خاموش نامیده می شود، چون شما آن را احساس نمیکنید، اما احساس خوب هیچ توجیهی برای توقف خوردن قرص ها نیست.
11. رژیم غذایی کم میوه و سبزی:
رژیم غذایی سالم یک رژیم غذایی گیاهی است.شامل میوه ها و سبزیجات، آجیل، غلات سبوس دار و پروتیین میباشد. مطالعات نشان می دهند افرادی که بیش از 5 وعده میوه و سبزیجات را در روز می خورند، در حدود 20 درصد از خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته را نسبت به افرادی که کم تر از سه وعده در روز می خورند، کاهش می دهند.
12. عدم توجه به علائم فیزیکی:
اگر احساس می کنید که قفسه سینه تان فشار اضافی رویش است، و یا بعد از بالا رفتن از پله ها احساس راحتی نمی کنید (به خصوص اگر عادت داشتید که بدون مشکل قدم بزنید)، وقت آن است که با پزشک خود چک کنید."زمان ماهیچه است"، بنابراین هر چه سریع تر درمان شوید، احتمال آسیب دائمی به ماهیچه قلب تان کم تر است.
13. خوردن خوراکی هایی با نمک بیش از حد:
پیش از بارها در بخش سلامت نمناک خوانده اید که فشار خون بالا عامل اصلی خطر سکته، نارسایی کلیه و حمله قلبی است. بنابراین ضروری است که نمک را به حداقل برسانید.در حقیقت اکثر ما باید مصرف سدیم مان را در زیر 2300 میلی گرم در روز نگه داریم، اما اگر فشار خون بالایی داشته باشید یا بیش از 50 باشد، مصرف نمک باید به 1500 میلی گرم کاهش یابد.از خوردن غذاهای کم ارزش خودداری کنید و حتما برچسب های غذایی را برای محتوای سدیم بخوانید.
14. خوردن کالری خالی
باید از غذاهای پر شکر، پر چربی و روغنی اجتناب شود، نه تنها به این خاطر که کالری زیادی دارند، بلکه اینها مواد مغذی بسیار کمی دارند و یا اصلا ندارند.بنابراین رژیم غذایی که مملو از کالری پوچ است، ریسک چاقی و دیابت را افزایش می دهد.در عوض، غذاهایی را انتخاب کنید که غنی از مواد مغذی هستند، مانند میوه ها، حبوبات سبوس دار، تخم مرغ، لوبیا و نخود فرنگی و دانه کولا، گوشت بدون چربی و شیر کم چرب و شیر بدون چربی.
15. ننوشیدن قهوه به اندازه کافی:
یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف مقدار متوسط قهوه می تواند خطر شریان های مسدود شده را کاهش دهد.این مطالعه نشان داد افرادی که قهوه می نوشند، خطر کمتری از داشتن مقادیر کلسیم در عروق کرونری (کشتی هایی که خون اکسیژن دار را به ماهیچه قلب می اورند) دارند - شاخصی از بیماری های قلبی.