
“طرز تهیه سکنجبین” سنتی با نکات ضروری و مهم
“طرز تهیه سکنجبین” با گلاب و نعناع به روش سنتی برای تهیه شربت خوشمزه و سالم و پذیرایی از میهمانان یک دورهمی دوستانه پیشنهاد این بخش از آشپزخانه نمناک است.
طرز تهیه سکنجبین سنتی
مواد لازم برای درست کردن سکنجبین سنتی
- نعناع 2 کیلو
- سرکه سفید نصف الی 1 پیمانه
- شکر 3 کیلو
- آب 10 ای 12 لیوان
- گلاب مقداری
طرز تهیه شربت سکنجبین سنتی خوشمزه
شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و شکر کاملا در آب حل شود. سپس نعناع پاک شده و شسته شده را 3 تا 4 دسته میکنیم و با نخ میبندیم و داخل شهد شکر و آب می کنیم و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا شهد بجوشد و غلیظ شود.
وقتی شهد قوام کافی را بدست آورد و عطر نعنا در شهد جدا شد گلاب و سرکه را هم اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا چند قول بزنند. و وقتی که شربت را با کفگیر برداشتیم و شربت در لبه کفگیر به صورت نیم دایره جمع شد و وسطش شکاف خورد شربت سکنجبین آمادست.شربت را از صافی رد کنید و بعد از خنک شدن در شیشه های در بسته در یخچال نگهداری کنید.
نکته :
1. سکنجبین با دلمه بهخصوص دلمه برگ انگور مصرف می شود.
2. در بعضی از نقاط کشور سکنجبین با کاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده می شود.
نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه سکنجبیننتی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
طرز تهیه سکنجبیننتی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .نظر شما نسبت به رفع فیلترینگ اینستاگرام و تلگرام چیست؟
از وقتی که برای شرکت در نظرسنجی گذاشتید، سپاسگزاریممطالب پیشنهادینظرات4 نظر به ثبت رسیده است
وبگردی
عالی وخوب است
عالی عالی
اولا سرکه سفید ضرر بسیار زیادی داره، بهتره از سرکه طبیعی استفاده شود. دوما اگه امکانپذیر باشه عسل جایگزین بهتریه تا شکر
با سلام، شربت سکنجبین یکی از شربتهای دارویی وخوشمزه ایست که از قدیم الایام در خانه های ما و در طب سینوی کاربر داشته است اما اما در درست کردن آن نکاتی است که لازم دانستم به عرض برسانم ،
۲ واحد عرق نعنا را با ۲ واحد سرکه مینوشتیم بعد یک واحد عسل به آن اضافه میکنیم وبعد از قوام کامل هنگام استفاده یک سوم لیوان شربت سکنجبین و مابقی لیوان را آب اضافه کرده و استفاده میکنیم، در ضمن سرکه ای که استفاده میکنیم نسبت به مزاج هر شخص تغییر میکند که معمولأ از سرکه انگور استفاده میشود اما بهتر است افراد گرم مزاج به جای سرکه انگور از سرکه سیب استفاده کنند. با تشکر