کپسول آتش نشانی
اگر از جمله افرادی هستید که در محل کار و یا خانه و آپارتمان خود کپسول آتش نشانی دارید باید این موضوع را بدانید که پس از استفاده از این خاموش کننده های آتش باید آن ها را شارژ نمایید.

چه زمانی برای شارژ کردن کپسول آتش نشانی اقدام کنیم

اگر از جمله افرادی هستید که در محل کار و یا خانه و آپارتمان خود کپسول آتش نشانی دارید باید این موضوع را بدانید که پس از استفاده از این خاموش کننده های آتش  باید آن ها را شارژ نمایید.

 نحوه شارژ کپسول آتش نشانی

برای شارژ کپسول آتش نشانی  لازم است ابتدا بدانید سیلندر شما  چه مدلی است و سپس مواد باقی مانده داخل کپسول خود را خالی کنید و با ماده ای که خاموش کننده حاوی آن بوده دوباره آن را پر کنید .

برای انجام این کار نیاز به یک سری ابزارها دارید مثل پمپ باد و غیره که هزینه آن برای شارژ چند عدد کپسول آتش نشانی در ساختمان بسیار هزینه بر است  .

شارژ کردن کپسول آتش نشانی

  1. بلافاصله پس از استفاده از کپسول های آتش نشانی خود ، آنها را شارژ کنید.

  2. بهتر است در فواصل منظم خاموش کننده های آتش را کنترل کنید و در صورت نیاز آنها را شارژ کنید  و اگر نیاز به رفع ایراد فنی یا مکانیکی  داشت ، آنها را برطرف نمایید.

  3.  در مورد شارژ کپسول های آتش نشانی بهتر است به دفترچه راهنمای همراه کپسول و پیشنهاداتی که کارخانه سازنده داده است هم توجه کنید.

  4.  قیمت شارژ کپسول آتش نشانی با توجه به نوع آن و وزن کپسول خاموش کننده تعیین می شود.

هر بار که می خواهید شارژ سیلندرها را انجام دهید بهتر است کاملا آن را تخلیه کنید تمیز کنید و بعد آن را شارژ نمایید به این روش در واقع شما همیشه کپسول هایی آماده دارید که می توانید از آنها استفاده کنید.

زمان شارژ کپسول خاموش کننده

همانطور که بیان شد زمان شارژ انواع خاموش کننده های آتش در ابتدا بر اساس نوع کپسول آتش نشانی تعیین می شود و از طرفی هم در صورت استفاده از کپسول آتش نشانی می بایست بلافاصله آن را شارژ نمایید.
در غیر اینصورت بهترین زمان برای شارژ کپسول آتش نشانی به صورت سالانه است . با توجه به اینکه بیشتر کپسول های آتش نشانی موجود در منازل و آپارتمان ها دارای رنگ قرمز می باشند.  بنابراین زمان مناسب برای شارژ به صورت سالانه می باشد.
شارژ کپسول آتش نشانی

 بازرسی ماهانه

در بازرسی سیلندرها، برای دستگاه هایی که مانومتر دارند می بایست به عقربه توجه نمود و برای نوع پودری نیز سروته کردن کپسول جهت جلوگیری از کلوخه شدن اجباری می باشد .
وضعبت بدنه، بررسی محل نصب به دیوار، و اجزای دستگاه شیر اهرم و و سرلوله و شیلنگ برای جلوگیری از عدم لانه گزینی حشرات می بایست حتما مورد بررسی قرار گیرد.
 در صورت  بازرسی چشمی  و مشاهده موردی دال بر سالم بودن یا نبودن  سیلندر ، برای انجام تست هیدرواستاتیک باید آنرا به مراکز معتبر و مجاز ارجاع داد .

استاندارد شارژ کپسول آتش نشانی

یکی از مشکلاتی که امروزه هنگام آتش سوزی اتفاق می افتد ناکار آمد بودن دستگاه های خاموش کننده حاضر در محل می باشد. زیرا کپسول های آتش نشانی به درستی نگهداری نمی شوند.
اگر شما به مقدار کمی نیز از کپسول آتش نشانی استفاده کرده اید مجدد آن را باید شارژ نمایید تا هنگام نیاز از کارائی بالایی برخوردار باشد.
بنابراین اگر کپسول های آتش نشانی به موقع شارژ نشوند هنگام استفاده مجدد مواد درون سیلندر با فشار کمی به بیرون هدایت می شود و نمی تواند آتش را مهار یا خاموش نماید.

زمان مناسب برای شارژ کپسول آتش نشانی

51
این مطلب مفید بود ؟10
برچسب : کسب و کار
نظر سنجی برای این مطلب غیر فعال شده است
وبگردی