تخت بیمارستانی
استفاده از تخت بیمارستانی برقی در منزل منجر به راحتی بیشتر بیماران و همراهان آنها خواهد شد.

تخت بیمارستانی

تخت بیمارستانی برای استراحت بیماران در بیمارستان و مراکز درمانی مورد استفاده قرار می‎گیرند. در واقع این تخت‎ها جهت بهبودی و مراقبت از بیماران ساخته شده و تفاوتشان با تخت‎خواب‎های معمولی میزان امنیت و انعطاف‎پذیری بالایشان می‎باشد. از ویژگی‎های این تخت‎ها می‎توان به قرارگرفتن بیمار در شرایط استاندارد و ایجاد احساس راحتی بیمار اشاره نمود. تخت های بیمارستانی در مدل‎ها و انواع مختلف و با امکانات متفاوت ساخته می شوند تا بیماران در زمان بستری بر روی این تخت‎ها احساس راحتی نمایند. برخی از افراد از تخت بستری بیمارستانی برای بیمارانشان در منزل استفاده می‎کنند که این کار منجر به بالا رفتن روحیه بیمار، حفظ ایمنی بیمار و شرایط نگهداری وی و راحتی بیمار و خانواده و مراقبان وی خواهدشد.

انواع تخت بیمارستانی

تخت بیمارستانی استاندارد دارای ابعادی به طول 220 و عرض 110 سانتیمتر می‎باشد. ارتفاع تخت پایه ثابت 75 سانتیمتر و تخت با قابلیت تنظیم ارتفاع از 38 تا 100 سانتیمتر می‎باشد. تخت‎های بیمارستانی به دو دسته مکانیکی و برقی تقسیم می‎شوند.

تخت بیمارستانی مکانیکی

تخت مکانیکی ساده‎ترین نوع تخت بیمارستانی بوده و به صورت دستی تنظیم می‎شوند. در تخت مکانیکی بسته به تعداد شکن و قابلیت تنظیم ارتفاع تخت، هندل های دستی در قسمت پایینی تخت تعبیه می‎شود و با چرخش آن می‎توان موقعیت بخش‎های سر و پا را تنظیم نمود.

تخت بیمارستانی مکانیکی

تخت بیمارستانی برقی

تخت بیمارستانی برقی نسبت به تخت مکانیکی دارای تکنولوژی پیشرفته‎تری هستند. در تخت برقی مریض برای تغییر حالت از 3 الی 4 عدد موتور الکتریکی استفاده می‎شود. این موتورها جهت جابه‎جایی و تغییر حالت بیمار استفاده می‎شوند و موقعیت قرارگیری بالاتنه و پایین‎تنه بیمار را تغییر می‎دهند. همچنین ممکن است موتوری برای تغییر ارتفاع کلی تخت تعبیه شده باشد. با توجه به موارد گفته شده این تخت‎ها نسبت به سایر تخت‎های بستری برتر هستند. این تخت‎ها با اتصال به برق و از طریق ریموت‎های نصب شده بر روی تخت قابل کنترل می‎باشند و نیاز به تنظیم دستی ندارند. 

تخت بیمارستانی برقی

انواع تخت بیمارستانی از نظر تعداد شکن

تخت بیمار دارای سه نوع تک شکن، دو شکن و سه شکن می‎باشد. با افزایش شکن، کارایی و راحتی تخت افرایش می‎یابد. تخت بیمارستانی تک شکن تنها قابلیت تنظیم زاویه در قسمت سر بیمار را دارد و توسط اهرم‎های دستی پایین تخت بیمار این زاویه تنظیم می‎شود. تخت دو شکن دارای دو اهرم جداگانه برای تنظیم قسمت سر و پای بیمار می‎باشد. این تخت بیشتر جهت بیمارانی که از ناحیه پایین‎تنه دچار آسیب هستند مورد استفاده قرار می‎گیرد.

پیشرفته‎ترین نوع تخت بیمارستانی از نظر شکن، تخت بیمارستانی سه شکن می‎باشد که در دو مدل مکانیکی و برقی تولید می‎شوند. این تخت‎ها معمولا دارای قابلیت تنظیم ارتفاع نیز هستند و در مدل مکانیکی، چهار اهرم در پایین تخت و در مدل برقی، چهار موتور برای جابجایی قسمت‎های مختلف و تنظیم ارتفاع، تعبیه شده است. با تغییر زاویه شکن‎ها، ناحیه سر، پا و کمر در موقعیت دلخواه قرار می‎گیرد. 

مراقبت از بیماران در منزل

امروزه بسیاری از خانواده‎ها به دلیل هزینه‎های زیاد بیمارستانی و یا حساسیت‎هایشان در ارتباط با رسیدگی به بیمار و همچنین با توجه به فراگیری ویروس کرونا، ترجیح می‎دهند که از بیمارشان در خانه مراقبت کنند. در مراقبت از بیمار در منزل علاوه بر کاهش هزینه بیمارستانی، به علت بالا رفتن روحیه بیمار و رسیدگی خانواده، بیمار زودتر بهبود می‎یابد. 

استفاده از تخت بیمارستانی در منزل

با توجه به این که برخی از بیماران نیازی به استفاده از دستگاه‎های بیمارستانی ندارند، انتقال آن‎ها به خانه و استفاده از تخت بیمارستانی در منزل علاوه بر استراحت بهتر، موجب بهبودی زودتر بیمار و کاهش هزینه‎ها می‎شود. منزل مکانی برای آرامش و آسایش بیمار بوده و قرارگیری بیمار در جمع خانواده منجر به کسب روحیه و امید خواهد شد. استفاده از تخت بیمارستانی تنها مختص مراکز درمانی و محیط بیمارستان نمی‎باشد و برای تامین نیازهای بیمار و رسیدگی بیشتر به او در منزل، قابل استفاده می‎باشد.

یکی از مواردی که تخت بیمارستانی را از تخت خواب معمولی متمایز می‎کند قابلیت تغییر زاویه در این تخت می‎باشد. همان‎طورکه گفته شد تخت شکن دار با استفاده از هندل دستی و یا موتور الکتریکی و ریموت کنترل در زوایا و موقعیت‎های مختلف و یا ارتفاع دلخواه قرار می‎گیرد. تا علاوه بر ایجاد راحتی در هنگام استراحت بیمار، در هنگام پایین آمدن از تخت نیز مشکلی برای بیمار ایجاد نشود. وجود چرخ در زیر تخت بیمارستانی منجر به جابجایی راحت‎تر بیمار در اتاق خواهد شد و تنوع بیشتری فراهم می‎شود. همچنین وجود حفاظ‎های کنار تخت از افتادن بیمار جلوگیری می‎کند. در نهایت قابلیت شستشوی تخت بیمارستانی در ضدعفونی و تمیز کردن محیط استراحت بیمار تاثیر مثبتی می‎گذارد.

انتخاب تخت برقی یا مکانیکی برای بیمار

انتخاب تخت کاملا بستگی به نوع وضعیت بیمار دارد و با توجه به مشکل بیمار و راحتی وی، تعداد شکن‎های تخت مشخص می‎گردد. تخت بیمارستانی مکانیکی و برقی از فرآیند یکسانی برای ایجاد راحتی بیمار بهره می‎برند اما نیروی محرکه لازم برای ایجاد تغییر زاویه شکن، در تخت برقی تنها با فشردن یک دکمه توسط الکتروموتورها انجام می‎گیرد در حالی که در تخت مکانیکی نیاز به چرخاندن هندل و نیروی انسانی می‎باشد. همین سهولت کار در تخت برقی آن را منحصربه‎فرد کرده است. پیشنهاد ما برای بیمارانی که نیازمند دوره استراحت طولانی و دوره نقاهت درازمدت هستند استفاده از تخت سه شکن برقی می‎باشد. استفاده از این تخت با فراهم کردن راحتی بیشتر و عدم ایجاد خطر برای استفاده‎کنندگان بهترین انتخاب برای بیماران در منزل می‎باشد.

خرید تخت بیمارستانی برقی برای منزل

53
این مطلب مفید بود ؟30
برچسب : کسب و کار
نظر سنجی برای این مطلب غیر فعال شده است
وبگردی