رفتاری که بهتره در دوران نامزدی انجام ندی
چند باید نباید رفتاری در دوران نامزدی
دوران نامزدی یکی از بهترین و مهمترین دوران زندگی زوجین است که در آن شناخت بیشتری نسبت به همسر و خانواده او پیدا می کنند.
در این دوره زن و مرد فرصت دارند که با نمونه ای از زندگی مشترک و زندگی آینده ی خود روبرو شده و شناختها و تصورات خود را اصلاح کرده و به درستی یا نادرستی آنها پی برده و قبل از آسیب جدی از ارتباط دور شوند.
برخی از افرد در دوران نامزدی اشتباهات رفتاری مرتکب می شوند که به ضرر زندگی مشترکشان است. در ادامه این بخش از نمناک به بیان نکاتی می پردازیم که باید در دوران نامزدی رعایت نمایید.
خود را با جنبه نشان ندهید
برخی افراد در جمع خودشان را باجنبه نشان داده و اجازه می دهند که دیگران هر شوخی را مطرح نمایند، بهتر است در جمع خانواده همسر خود را با جنبه نشان نداده و بعد از هر شوخی نابجایی نخندید و سکوت کنید.
در بحث ها شرکت نکنید
در جمع خانواده همسر در هر بحثی شرکت نکنید و بیش از حد نظر ندهید. در خانواده همسرتان شما نباید بیش از حد کنجکاوی کرده و در مسائل مربوط به اعضای خانواده شوهر دخالت نکنید. تنها در موضوعاتی وارد شوید که به خودتان مربوط است.
موقعیت ها را بسنجید
در دوران نامزدی شما زیر ذره بین هستید و رفتار و گفتارتان سنجیده می شود پس بی فکر صحبت نکنید و قبل از حرف زدن فکر کنید، سعی نکنید که مجلس گرم کن جمع باشید و سعی کنید با خط قرمزهای خانواده همسرتان آشنا شوید.
بیش از حد صمیمی نشوید
با خانواده همسرتان با احترام و صمیمی رفتار کنید اما این صمیمیت نباید بیش از حد بوده تا جایی که تمام صحبت های جمع دوستانه را با آنها بگویید. فاصله را حفظ کنید زیرا صمیمیت زیاد سبب پیش آمدن دلخوری می شود.
برای رفت و آمد خود برنامه ریزی کنید
برخی از افراد دوران نامزدی خود را کامل در خانه همسرشان می گذرانند، ماندگار شدن در خانه همسر در دورتان نامزدی باعث می شود که مرزهای میانتان از بین برود. رفت و آمد شما باید حساب و کتاب داشته باشد و نباید خیلی کم نیز باشد زیرا موجب این تصور می شود که شما آنها را نادیده می انگارید.
خانواده همسرتان را همراهی کنید
همراهی عروس یا داماد در دوران نامزدی برای خانواده همسر لذت بخش و خوشایند است و مهر بین خانواده و زوج را افزایش می دهد پس اگر می توانید خانواده همسرتان را در مواردی مثل خرید، تهیه وسایل و... همراهی کرده اما این کار را به برنامه همیشگی و روزانه خود تبدیل نکنید زیرا به دنبال آن شاید شاهد انتظارات نامعقول باشید.
ذهنیت های منفی را دور بریزید
ذهنیت های از پیش تعیین شده را از بین ببرید و افراد را براساس شخصیت و عملکردهایشان قضاوت کنید و بر حسب شنیده ها و دیده ها یا قالب های فکری و باورهای قدیمی، نگاه متعصبانه و سوگیرانه نسبت به اقوام همسرتان نداشته باشید.
از ضعف های خود چیزی نگویید
برخی افراد در جمع خانواده همسر از ضعف های خود و خانواده شان می گویند، این کار اشتباه است و باعث می شود خانواده همسرتان از حرف های شما برعلیه تان استفاده کنند البته بیش از حد نیز از خود تعریف نکنید چرا که این کار شما را مغرور جلوه خواهد داد.