بهداد اقبالی

بیوگرافی بهداد اقبالی و همسرش+اصالت و ثروت بهداد اقبالی چلسی

تاریخ انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۲۵
کد مطلب : 108142
زمان مطالعه : 6 دقیقه

بهداد اقبالی، سرمایه گذار معروف چلسی که در دنیای ورزش جاودانه شد. در این مقاله، به معرفی زندگی، همسر و ثروت او پرداخته‌ایم.

بیوگرافی بهداد اقبالی

نام:بهداد

نام خانوادگی:اقبالی

تاریخ تولد:16 اردیبهشت 1355

محل تولد:ایران

محل زندگی:لس‌آنجلس، ایالت کالیفرنیا، آمریکا

پیشه:بنیانگذار و شریک مدیریت Clearlake Capital Group.LP، مالک باشگاه چلسی

همسر:جولیا هریس

بهداد اقبالی
بیوگرافی بهداد اقبالی

بهداد اقبالی کیست؟

پس از قهرمانی چلسی در جام جهانی باشگاه‌ها، حضور مالک ایرانی این باشگاه برای بسیاری از مخاطبان سوال ایجاد کرد که بهداد اقبالی کیست؟ این تاجر و سرمایه‌گذار ایرانی-آمریکایی پس از گذراندن تحصیلات آکادمیک خود، به طور رسمی وارد عرصه‌ی مدیریت و تجارت شد و توانست شرکت سرمایه‌گذاری کلیرلیک کپیتال (Clearlake Capital Group.LP) را بنیان‌گذاری کند. او که سمت مدیرعاملی این شرکت را نیز برعهده دارد، پس از انتقال مالکیت باشگاه چلسی به کنسرسیوم تاد بولی (Todd Boehly) و شرکا، همراه با شرکای خود به عنوان مالکین جدید باشگاه چلسی معرفی شد.

از دیگر فعالیت‌ها و سمت‌های این میلیاردر ایرانی می‌توان به عضویت در هیئت مدیره‌ی Zywave، عضویت در هیئت مدیره DigiCert, Inc، عضویت در هیئت مدیره Appriss، ریاست و عضویت در هیئت مدیره Dude Solutions و ... اشاره داشت.

بهداد اقبالی اهل کجاست؟

در پاسخ به سوال افرادی که علاقه‌مند هستند تا بدانند بهداد اقبالی متولد کجاست، باید گفت که او در تاریخ 6 می 1976 مصادف با 16 اردیبهشت 1355 در ایران متولد شده است. اقبالی در کودکی به همراه خانواده‌ی خود به آمریکا مهاجرت کرد و گام‌های ابتدایی تجارتش را در این کشور برداشت.

ازدواج بهداد اقبالی و همسرش

بهداد اقبالی در سال 2014 با جولیا هریس (Julia Harris) ازدواج کرد. بهداد اقبالی و همسرش پس از آشنایی در وال‌ استریت، در جزیره‌ی الیس به سبک ایرانی آمریکایی زندگی مشترکشان را آغاز کردند.

جولیا هریس در مصاحبه‌ای درباره‌ی ازدواج با این تاجر ایرانی گفته که میراث آن‌ها برای هر دو نفر مهم بوده است. هریس از یک خانواده‌ی جنوبی پر از سنت و اقبالی نیز یک آمریکایی نسل اول با خانواده‌ای اهل ایران است. به همین دلیل این زوج که زمانی هر دو در وال استریت کار می‌کردند، پس از آشنایی با یکدیگر، تصمیم گرفتند در جزیره‌ی الیس به صورت رسمی ازدواج کنند.

بهداد اقبالی و همسرش
عکس عروسی بهداد اقبالی و همسرش

تحصیلات بهداد اقبالی

بهداد اقبالی تحصیلات خودش را در کشور آمریکا به سرانجام رساند و لیسانس رشته‌ی مدیریت بازرگانی را از دانشگاه کالیفرنیا دریافت کرد. او همچنین مدرک کارشناسی ارشد خودش را در رشته‌ی اقتصاد از دانشگاه معتبر ییل (Yale University) اخذ نمود. این تحصیلات آکادمیک پایه‌های محکمی برای ورود بهداد اقبالی به دنیای سرمایه‌گذاری و مدیریت مالی را فراهم آورد.

حرفه تجاری بهداد اقبالی

بهداد اقبالی یکی از بنیان‌گذاران شرکت Clearlake Capital Group است. این شرکت سرمایه‌گذاری خصوصی، در زمینه‌های مختلفی از جمله فناوری، رسانه و ارتباطات فعالیت می‌کند. این شرکت تحت مدیریت او به یکی از بازیگران اصلی در عرصه‌ی سرمایه‌گذاری جهانی تبدیل شده است. اقبالی به ‌عنوان یک مدیر مالی با‌تجربه، در چندین شرکت بزرگ سرمایه‌گذاری کرده و نقش مشاوره‌ای در توسعه‌ی کسب‌وکارهای نوپا و استارتاپ‌ها را داشته است.

رویکرد تحلیلی و ریسک‌پذیری حساب‌شده‌ی او، از عوامل اصلی موفقیت‌های تجاری این چهره محسوب می‌شود. بهداد اقبالی قبل از کلیرلیک، در سهام خصوصی برای TPG Capital کار می‌کرد و بیش از ۱۰ سال تجربه در صنعت فناوری، بلاکچین و ارزهای دیجیتالی در شرکت‌های مختلف به عنوان مدیر عامل و موسس را از خود ثبت کرده بود.

شرکت بهداد اقبالی
Clearlake Capital Group شرکت بهداد اقبالی

بهداد اقبالی مدیر عامل کلیرلیک کپتال

در سال ۲۰۰۶ بهداد اقبالی همراه با خوزه ای. فلیسیانو (Jose E. Feliciano) که هم‌رتبه‌ی اقبالی در فهرست فوربس ۴۰۰ نیز است، شرکت Clearlake Capital Group LP را در سانتا مونیکا واقع در ایالت کالیفرنیا تأسیس کرد. بخش‌های اصلی این شرکت با بیش از ۴۰ شرکت عامل و 70 هزار کارمند را نرم‌افزار و خدمات مبتنی بر فناوری، صنایع و انرژی و مصرف کنندگان تشکیل می‌دهد.

اقبالی و کلیرلیک به دنبال مشارکت با تیم‌های مدیریتی در سطح جهانی با ارائه‌ی سرمایه‌ی بلندمدت به مشاغل پویا است که این مشاغل می‌توانند از رویکرد تحول عملیاتی Clearlake بهره‌مند شوند. شرکت بهداد اقبالی معمولا شرکت‌های نرم افزاری، صنعتی و محصولات مصرفی را خریداری کرده و به آن‌ها در راستای بهبود عملکرد مالی کمک می‌کند.

بهداد اقبالی forbes

اقبالی در لیست ۴۰۰ نفره‌ی فوربس در سال ۲۰۲۱ در جایگاه 340 قرار دارد و جزو ۴۴ نفر جدیدی است که در این سال برای اولین بار وارد فهرست فوربس ۴۰۰ شده‌اند. بهداد اقبالی در فوربس ۴۰۰ بعد از پیر امیدیار، نفر ۲۶ام لیست چهارصد نفره‌ی فوربس با دارایی ۲۵.۳ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۱، ثروتمندترین ایرانی مقیم آمریکا در لیست فوربس است. فوربس نام یکی از مشهورترین مجله‌های اقتصادی آمریکا و جهان است که در سال 1917 بی. سی. فوربس آن را بنیان نهاد. این مجله به طور خاص در حوزه‌ی اقتصاد، تجارت، سرمایه‌گذاری و صنعت فعالیت کرده و همواره لیست 400 فرد ثروتمند جهان را منتشر می‌کند.

بهداد اقبالی forbes
بهداد اقبالی در forbes

ثروت بهداد اقبالی چقدر است؟

طبق گزارش مجله‌ی فوربز، ارزش خالص دارایی بهداد اقبالی تا ژانویه ۲۰۲۴، مبلغی بالغ بر ۳.۸ میلیارد دلار بوده است. این میزان درآمد بهداد اقبالی را پس از پیِر امیدیار، بنیان‌گذار شرکت ای‌بی (ebay) به عنوان دومین ایرانی ثروتمند دنیا معرفی می‌کند. او در خانه‌ای مجلل به قیمت حدود ۲۱ میلیون دلار در محله‌ی اعیانی برنتوودپارک لس‌آنجلس، در همسایگی چهره‌های معروفی مانند کریستین بیل بازیگر هالیوود و لبرون جیمز بازیکن NBA زندگی می‌کند.

بهداد اقبالی مالک جدید چلسی

به دنبال انتقال مالکیت باشگاه چلسی انگلیس در سال 2022، این باشگاه از رومن آبراموویچ، مالک سابق خود به تاد بوهلی واگذار شد. در واقع خریدار چلسی کنسرسیومی به ریاست تاد بولی است، اما شرکت کلیرلیک دست‌کم ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون پوند در این کنسرسیوم سهم دارد. به این ترتیب می‌توان بیان داشت که بهداد اقبالی چلسی را خریداری کرده و یکی از مالکان جدید این باشگاه لندنی است که حدود ۶۰ درصد از سهام این باشگاه را در اختیار دارد.

او پس از آغاز کارش در چلسی، بر توسعه‌ی زیرساخت‌ها، جذب استعدادهای جوان و تقویت برند چلسی در سطح جهانی تمرکز کرده است. به دنبال این اتفاق، بهداد اقبالی بعد از فرهاد مشیری که مالکیت باشگاه اورتون انگلیس را در اختیار دارد و مهرداد قدوسی که یکی از مالکین باشگاه نیوکاسل است، سومین ایرانی به شمار می‌رود که نامش جزو مالکین یک باشگاه انگلیسی قرار دارد.

بهداد اقبالی چلسی
بهداد اقبالی مالک باشگاه چلسی

دیگر فعالیت های بهداد اقبالی

بهداد اقبالی علاوه بر حضوری فعال در عرصه‌ی تجارت، در زمینه‌ی خیریه و فعالیت‌های اجتماعی نیز فعالیت داشته و به تعدادی از پروژه‌های خیریه‌ی بزرگ کمک کرده است. او همچنین در جلسات و کنفرانس‌های مختلفی از جمله کنفرانس Milken Institute، به عنوان سخنران شرکت داشته است. باشگاه چلسی اولین ورود بهداد اقبالی به صنعت ورزش حرفه‌ای را رقم زد.

نظرات