کلم بروکلی

ماجرای جوانه کلم بروکلی چیه که همه درموردش صحبت می‌کنن؟

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۰۷
کد مطلب : 104773
زمان مطالعه : 2 دقیقه

جوانه‌های کلم بروکلی، همان بذرهای کلم بروکلی هستند که تازه جوانه زده‌اند و به عنوان یک ماده غذایی مغذی و پرخاصیت شناخته می‌شوند. این جوانه‌ها سرشار از ویتامین‌های مفید هستند که می‌توانند به بهبود سلامتی کمک کنند.

جوانه های کلم بروکی، با خواصش نظرات را بخود جلب کرد

آیا می ‌دانستید که چیزی به سادگی جوانه‌های سبز می ‌تواند راه نجات از بیماری دیابت باشد؟ این معجزات کوچک، با قدرت‌های شگفت‌انگیز و خواص بی ‌نظیرشان، آماده هستند تا نه تنها زندگی شما را تغییر دهند، بلکه سلامت شما را بهبود بخشند. در این قسمت از نمناک با ما همراه باشید تا از خواص این جوانه‌های معجزه‌گر پرده برداریم.

تاثیرات بروکلی بر سطح قند خون

برخی مطالعات نشان می‌ دهند که ترکیب آنتی ‌اکسیدانی سولفورافان که در جوانه‌های کلم بروکلی به میزان بالایی یافت می‌ شود، می‌تواند سطح قند خون را در برخی افراد مبتلا به پیش ‌دیابت بهبود بخشد. در واقع بروکلی به عنوان ماده‌ای مغذی شناخته شده است که می‌تواند از بروز سرطان جلوگیری کرده، سلامت قلب و دستگاه گوارش را بهبود بخشد و سطح قند خون در مبتلایان به دیابت نوع ۲ را هم کنترل کند.  از طرفی تحقیقات جدید نشان داده‌اند که سولفورافان موجود در بروکلی می‌تواند سطح قند خون افراد مبتلا به پیش ‌دیابت را کاهش دهد. افرادی که عصاره جوانه بروکلی مصرف کرده‌اند، کاهش بیشتری در سطح قند خون ناشتا داشته ‌اند.

فواید کلم بروکلی

در این باره محققان نمونه‌های مدفوع شرکت‌کنندگان را برای بررسی میکروبیوم روده قبل و بعد از مصرف عصاره بررسی کردند. نتایج نشان داد افراد واکنش‌ دهنده به درمان، ترکیب میکروبیومی متفاوتی داشتند که پس از مصرف عصاره تغییری نکرد. نشان دهنده تأثیر سولفورافان است که می‌تواند بسته به ویژگی‌های فیزیولوژیکی و ترکیب باکتری‌های روده متفاوت باشد.

البته لازم به ذکر است که مطالعه با محدودیت‌هایی مانند مدت زمان ۱۲ هفته‌ای و تعداد کم شرکت‌کنندگان مواجه بود. افراد علاقه‌مند به سولفورافان می‌ توانند از مکمل‌های حاوی این آنتی‌اکسیدان استفاده کنند، اما باید در مصرف آن اعتدال را رعایت کنند، زیرا برخی شرکت ‌کنندگان به دلیل عوارض گوارشی، مطالعه را زودتر ترک کردند.

توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .

نظرات