بو دادن ناخن
ناخن ها نقش قابل توجهی در زیبایی دست ایفا میکنند در نتیجه بو دادن ناخن برای بسیاری نگران کننده است. آگاهی از علت آن به شما برای رفع بوی ناخن کمک میکند.

علت بو دادن ناخن هایتان را بدانید

احتمالا برای شما هم پیش آمده که ناخن تان را در دهان می کنید و متوجه بوی بدِ آن می شوید. البته که عادت جویدن ناخن اصلا عادت خوبی نیست اما اینکه ناخن های شما کمی بو بدهند، احتمالا برایتان جای تعجب است اما باید به شما بگوییم که نترسید. این قسمت از بهداشت و سلامت نمناک را تا انتها مطالعه کنید تا بیشتر متوجه علت‌ های این موضوع شوید.

به چیزی دست زدید که بو میداده است

بله لبه‌ های ناخن آلودگی ها را به خودشان جذب می‌ کنند و اگر به طور منظم آن ها را تمیز نکنید یا کوتاه نکنید، مواد باقیمانده داخل آن ها باعث ایجاد بوی بد می شوند. احتمالاً شما به چیزی دست زده بودید که بوی بد می‌ داده است، مثل پیاز یا سیر. راهکار این است که دست و ناخن هایتان را بشویید و به این مواد بودار تا جایی که می ‌توانید دست نزنید. کوتاه کردن ناخن ها معمولاً سریع تر این بو را از بین می برد.

سیر رنده کردن

همین الان ناخن تان را کوتاه کرده اید

گاهی اوقات ناخن های کوتاه شده، بوی بد از خودشان ایجاد می‌ کنند که این به دلیل ترکیبات بو دار سولفور داخل پروتئین‌ های کراتین ناخن ها است. زمانی که آن ها را می گیرید، این مواد آزاد می ‌‌شوند و این بو به وجود می‌ آید. در چنین حالتی نمی‌ توانید کاری انجام دهید. فقط باید صبر کنید تا بو از بین برود.

قارچِ ناخن دارید

قارچ ناخن باعث می شود که ناخن های شما بوی بد بگیرند که در چنین حالتی با شستن، بو برطرف نمی شود. علائم دیگر قارچ ناخن شامل زرد شدن، سفید شدن یا ضخیم شدن ناخن به شکل غیر معمول، شکننده شدن یا شکل نامتناسبِ آن است که با مراجعه به متخصص می توانید آن را برطرف کنید.

قارچ ناخن

مشکل زمینه ای دارید

بله! بعضی از مشکلات خاص عامل ایجاد بوی غیرطبیعی در کل بدن می‌ شوند و این بو ممکن است در دست ها، انگشتان یا ناخن ها هم اتفاق بیفتد. معمولاً دیابت باعث ایجاد این وضعیت می شود‌؛ حتی بیماری های کبدی یا کلیوی هم می‌ توانند چنین مشکلی را به وجود بیاورند ‌. پس بهتر است بیشتر مراقب بدن خود باشید.

علت بو دادن ناخن ها چی میتونه باشه؟

420
این مطلب مفید بود ؟164
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت وسلامت نمناک/ن/ش
وبگردی