جعبه کمک های اولیه
جعبه کمک های اولیه دارای تجهیزاتی است که در شرایط حساس میتوان وسایل مورد نیاز را در آن پیدا کرد اما تعدادی وسایل کارآمد هستند که خودتان باید به آن اضافه کنید.

آنچه بهتر است در جعبه کمک های اولیه داشته باشیم

داشتن جعبه کمک های اولیه در مواقع اورژانسی؛ می تواند به حفظ جان و زندگی تا کمک کند؛ به خاطر همین است که بیش از 130 سالِ مفهوم جعبه کمک های اولیه روی کار آمده است؛ اما شاید بعضی از لوازم ضروری که این روزها مورد نیاز می باشد، داخل این جعبه وجود نداشته باشد؛ بنابراین حتماً این قسمت از نمناک را مطالعه کنید که این موارد مهم را معرفی خواهیم کرد.

پاور بانک

داشتن یک شارژر همراه یا پاور بانک داخل جعبه کمک های اولیه ضروری است، چرا که همه در طول روز به موبایل نیاز داریم و بیشتر کارهایمان نیز از این طریق انجام می شوند؛ البته از قبل باید پاور بانک را به طور کامل شارژ کرده باشید.

پاور بانک

نوار چسب داکت

نوار داکت یکی از مهمترین لوازمی است که باید داخل جعبه کمک های اولیه جای بگیرد؛ چرا که این نوار چسب را می توان به چندین روش مبتکرانه و در مواقع اضطراری استفاده کرد؛ مثلاً برای جلوگیری از بدتر شدن شکستگی استخوان یا بستن جای زخم که در حال خونریزی می باشد، حتی برای جلوگیری از سرمازدگی یا خیلی دیگر از اقدامات متفاوت به درد خواهد خورد.

قطره شستشوی چشم

اگر شما هم تا به حال مژه ای درون چشمتان گیر کرده، چوب یا گرد و غبار داخل چشمتان رفته است؛ می‌دانید که وجودِ قطره شستشوی چشم چقدر لازم و ضروری است که در چنین شرایطی مانع از عفونت چشم شده و آلودگی های چشم را پاکسازی می کند.

قطره چشم

داروی اپی نفرین اورژانسی

اگر کودک شما هم از حساسیت شدید رنج می برد، احتمالاً دستگاه تزریق اتوماتیک اپی نفرین را در منزل تان دارید؛ وسیله ای که برای واکنش آلرژیک خطرناک؛ استفاده می شود. اگر چنین مشکلی دارید، حتما این بسته را داخل جعبه کمک های اولیه تان قرار دهید.

چسب قطره ای یا 123

وجودِ چسب قطره ای یا فوری در جعبه کمک های اولیه بسیار ضروری است؛ زیرا شبیه چسبی است که توسط امدادگران اورژانس استفاده می شود. این چسب در پوست نفوذ نمی کند و می تواند پارگی های سطحی و جزئی که نیازی به بخیه ندارند را ببندد.

وسایلی که این روزها باید به جعبه کمکهای اولیه اضافه کنیم

52
این مطلب مفید بود ؟20
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ن/ش
وبگردی