هندوانه نیترات دار

هندوانه مسموم و دارای نیترات این علامت رو حتما داره

تاریخ انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۲۵
کد مطلب : 106412
زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشانه خطرناک هندوانه نیترات‌دار را بشناسید؛ در این مطلب یاد می‌گیرید چگونه با یک نگاه، میوه مسموم را تشخیص دهید.

کدام نوع هندوانه دارای نیترات و مسمومیت زا است؟

انتشار ویدئوها و اخباری در فضای مجازی مبنی بر وجود نیترات بالا و خطرناک بودن هندوانه‌های ایرانی، نگرانی‌هایی را در جامعه ایجاد کرده است. این میوه محبوب تابستانی به علت کودهای شیمیایی یا فرآورده‌های کشاورزی استفاده شده در کشت و پرورش آن گاهی می‌تواند نیترات داشته باشد. روش تشخیص هندوانه دارای نیترات با هندوانه سالم چیست؟ در این بخش از نمناک به شما خواهیم گفت که کدام نوع هندوانه دارای نیترات بالایی است.

علائم هندوانه نیترات دار

برای جلوگیری از مسمومیت ترفندهای تشخیص هندوانه نیترات دار را آورده ایم. علائم هندوانه نیترات دار عبارتند از:

پوست زرد هندوانه

برخی کشاورزان برای رشد سریع‌تر هندوانه به زمین بیش از حد نیترات اضافه می کنند که این کار موجب تجمع نیترات‌های اضافی در گوشت هندوانه و زرد شدن پوست هندوانه می شود پس هنگام خرید هندوانه، به رنگ داخل پوست آن نیز توجه کنید و از خرید هندوانه دارای پوست زرد خودداری کنید.

حفره‌ بزرگ و عمیق در وسط هندوانه

بهتر است از مصرف هندوانه‌های دارای حفره‌های بزرگ و عمیق خودداری کنید زیرا می‌تواند نشانه‌ای از استفاده از مواد مضر، هورمون‌های رشد یا مانده در هندوانه باشد. مصرف هندوانه‌ای که مواد مضر را در خود جذب کرده باشد، می‌تواند منجر به مسمومیت شود.

هندوانه نیترات دار

رنگ گوشت هندوانه

یکی از ترفندهای تشخیص هندوانه نیترات دار این است که یک تکه از گوشت هندوانه را در آب تمیز قرار داده و منتظر بمانید، اگر آب به رنگ صورتی تند تبدیل شد، در هندوانه نیترات‌های زیاد وجود داد و بهتر است از مصرف آن خودداری کنید.

وزن هندوانه

هندوانه باید به نسبت اندازه‌اش، سنگین و سفت باشد. هندوانه‌ای که به خوبی رسیده است، هنگام بلند کردن بسیار سنگین خواهد بود. هندوانه‌ای که مشکل داشته باشد، خیلی سبک و درونش دارای حجم هوای زیادی است.

تشکیل سوراخ‌ها در پوست هندوانه

هندوانه‌ای که سوراخ دارد را خریداری نکنید زیرا تشکیل سوراخ‌ها در هندوانه ممکن است مرتبط با مقدار زیاد نیترات باشد. وجود سوراخ می‌تواند به دلیل ورود حشرات یا مشکلات رشد نیز باشد و باعث خرابی گوشت هندوانه شود.

توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .

نظرات