معاون امور آزمونهای سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تلاش میکنیم آزمونهایی که سازمان سنجش متولی برگزاری آنها است، در سال 1403 الکترونیکی برگزار شوند.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران در غالب نقاط کشور و کاهش دمای 10 درجهسانتیگراد در استانهای ساحلی دریای خزر خبر داد.
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد 98 یعنی در بازه قابل قبول قرار دارد.
مدیرکل اداره هواشناسی استان تهران اظهارکرد: با وجود اینکه حدود 93 میلیمتر بارندگی درکشور ثبت شده است، 40 درصد نسبت به بلندمدت کاهش بارندگی داریم.
استاندار مازندران با بیان اینکه امسال تقارن ماه مبارک رمضان و ایام عید نوروز را داریم، گفت: نیازمند حمایت و پشتیبانی ویژه و جدی برای خدمترسانی بهتر به مردم و مسافران هستیم.
میادین و بازارهای سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران از 25 تا 28 اسفند ماه از ساعت 7:30 لغایت 20:30 یکسره فعال خواهند بود.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران در برخی نقاط کشور و افزایش نسبی دما در بعضی مناطق خبر داد.
سازمان هواشناسی کشور از تداوم بارش باران در اغلب مناطق کشور طی امروز خبر داد و اعلام کرد که در روزهای شنبه و یکشنبه در استانهای ساحلی دریای خزر ، شاهد افرایش محسوس دمای هوای خواهیم بود.
در حالی به روزهای پایانی سال 1401 نزدیک میشویم که تا به امروز عیدی به مددجویان دو نهاد بهزیستی و کمیته امداد پرداخت نشده است.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از نفوذ موج بارشی از بخشهای غربی کشور، بارشهای رگباری و رعد و برق و خطر بالا آمدن آب رودخانهها، رانش و لغزش در ارتفاعات خبر داد.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش برف و بارش باران در نقاط مختلف کشور و احتمال خیزش گردوخاک در خوزستان خبر داد.
پیشبینی وضعیت آب و هوای تهران فردا 17 اسفند ماه 1401 نشان میدهد آسمان بارانی است و حداکثر دما هجده درجه سانتیگراد خواهد بود.
هوای امروز پایتخت در شرایط "قابل قبول" قرار دارد.
رئیس اتاق اصناف تهران گفت: انواع کالاهای مورد نیاز شب عید مردم در فروشگاه های بهاره با تخفیف 5 تا 30 درصدی عرضه می شود.
رییس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با اعلام محدودیتهای ترافیکی تعطیلات پیش رو و عید نیمه شعبان، اعلام کرد: محور کندوان و هراز یکطرفه خواهند شد.