آمیل نیتریت برای درمان حملات حاد آنژین صدری به کار می رود . ولی به دلیل وجود داروهایی با سمیت کمترمانند نیترات ها کمتر مورد استفاده می گیرد .
رعایت نکات بهداشتی در مصرف آب و غذا و رعایت بهداشت فردی از مهم ترین راهکارهای پیشگیری از ابتلا به بیماری های فصل گرما است.
در این مطلب اشاره ای جامع به بایدها و نبایدهای تغذیه ای در مسمومیت غذایی میکنیم که خواندنش را به شما توصیه میکنیم.
رعایت نکردن مسایل بهداشتی در تهیه و مصرف موادغذایی و به خصوص بی دقتی در نگهداری صحیح موادغذایی در منازل مهم ترین عامل بروز مسمومیت های غذایی است.
مواد شیمیایی و رنگی خوراکی با تولید سم در بدن باعث ایجاد مسمومیت می شوند.
مسمومیت های غذایی به دلیل حمل نادرست مواد خوراکی، یکی از شایع ترین بیماری های هنگام سفر است. مسمومیت های غذایی با فاصله چند ساعت از مصرف غذای فاسدی که به مدت طولانی خارج از یخچال نگهداری شده ، ایجاد می شود.
اگر علاقه مند به نگهداری گیاهان خانگی هستید،باید بدانید برخی گیاهان کاملا خطرناک هستند،گیاهان به عنوان یکی از علل بروز مسمومیتهای تصادفی به ویژه در کودکان زیر 5 سال محسوب می شوند.
شاید تا کنون بیماری مسمومیت را تجربه کرده باشید. بیماری با علایمی که تحمل آن کمی سخت است.حساسیت به بو یکی از این علایم می باشد.
گوشت مرغ به عنوان یکی از پرمصرف ترین نوع گوشت در جهان می بایستی در شرایطی مناسب و سالم نگهداری شده و مصرف شود. شاید شما بدون انکه بدانید خود را در معرض مسمویت شدید با گوشت مرغ قرار دهید.
سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان به دلیل آن که هنوز به لحاظ رشدی کامل نشده در برابر مسمومیت و بیماری های ناشی از غذاهای آلوده بسیار آسیب پذیرتر از بزرگسالان است.