ماه پرفضیلت رمضان، ماه مهمانی خداوند می باشد که از اعمال مستحبی در روز بیست و یکم ماه رمضان، خواندن دعا و انجام اعمال سفارش شده مختص این روز می باشد.
روز بیستم ماه مبارک رمضان نیز مانند روزهای دیگر این ماه عزیز دعای مخصوص خود را دارد، همچنین برای شب و روز بیستم ماه رمضان نماز و ادعیه ای سفارش شده است.
شب نوزدهم ماه مبارک رمضان اولین شب قدر است و برای این روز عزیز در مفاتیح الجنان دعای مخصوص و اعمال خاص و پر فضیلتی آورده شده است.
تاریخ دقیق شب های قدر را بدانید زیرا شب های قدر جایگاه و اهمیت بسیار بالایی دارد و در این شب های عزیز فرصت مناسب برای توبه کردن از گناهان در نزد خداوند می باشد.
شب سیزدهم ماه مبارک رمضان، اولین شب از لیالی بیض است. در مفاتیح الجنان دعای مخصوص و اعمال خاصی برای این روز از ماه میهمانی خدا آورده شده است.
هر روز و شب در ماه مبارک رمضان دارای اعمال مخصوصی از جمله دعا و نماز می باشد. در این قسمت می توانید از دعای پرفضیلت روز نهم ماه رمضان بهره مند شوید.
خواندن دعا در ماه مبارک رمضان فضیلت های بسیار زیادی را برای افراد به همراه دارد، روز هشتم ماه رمضان نیز اعمال و دعای مخصوص خود را دارد.
یکی از راه های بهره مندی انسان از ماه مبارک رمضان خواندن دعا است، برای هر روز از ماه مبارک رمضان دعای مخصوص وجود دارد.
صدایی که برای سحر در ماه رمضان پخش می شود معمولا دعایی است که آرام بخش دلهاست، ما برای شما یکی از زیباترین دعاهای سحر با صدای مرحوم صالحی را آماده کرده ایم.
ماه مبارک رمضان از ماه های پرفضیلت نزد خداوند می باشد که اعمال مستحبی متعددی از جمله نماز مخصوص برای هر روز در این ماه سفارش شده است.
شب نیمه شعبان از برترین شب های سال است که انجام اعمال مربوط به این شب بسیار پر فضیلت است و باعث آمرزش گناهان می شود.
احیا نگه داشتن در شب نیمه شعبان بهترین شب بعد از شب قدر است زیرا شبی پر از فضیلت است که ارزش معنوی فراوانی دارد.
ماه شعبان یکی از ماه های پرفضیلت است و اعمال خاصی در این ماه وجود دارد که انجام آنها برای ثواب و گرفتن حاجت توصیه می شود.
نماز هر یک از روزهای هفته در روایات مختلفی از ائمه اطهار(ع) سفارش شده است. نماز روز دوشنبه شامل نمازی از حضرت زهرا(س) است که در رفع حاجت و گرفتاری بسیار نافع است.
ماه رجب ماه بزرگ خدا است و ماهی در حرمت و فضیلت به آن نمیرسد. از جمله اعمال این ماه نماز مستحبی است که پیامبر اکرم (ص) آن را سفارش کردند.