“سوپ گل کلم با شیر” اصیل جمهوری چک با عطر ادویه هندی است که می توانید از آن به عنوان یک پیش غذای بسیار عالی و خوشمزه استفاده کنید.
سوپ تره فرنگی و کدو حلوایی یک پیش غذای خوشمزه و دلپذیر است که طرز تهیه آن را در ادامه شرح خواهیم داد.
“سوپ اسفناج و خامه” یک پیش غذای سرد و اشهاآور برای صرف شام است که می توانید طرز تهیه آن را در آشپزخانه نمناک ببینید.
“سوپ سالمون” یک پیش غذای دریایی خوشمزه و مقوی است که از امتحان ان پشیمان نخواهید شد.
سوپ آواکادو سبزیجات یک پیش غذای ویژه و خوشمزه برای میهمانی ها و مجالس شما می باشد.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
“سوپ اسفناج” ایتالیایی یک پیش غذای بسیار خوشمزه و مقوی است که با یک بار امتحان از طرفدارانش خواهید شد.
“سوپ ژاپنی” شاه میگو و اسفناج پیش غذایی سرشار از آهن و بسیار مقوی است که دستور تهیه آن برای چشم بادامی ها است.
“سوپ سیر” از انواع سوپ های خوشمزه و مقوی ما ایرانی هاست که نه تنها طعم خیلی خوبی دارد برای سلامت بدن نیز بسیار مفید است.
سوپ ماست پیش غذایی خوشمزه و راحت و سبک است .حتما امتحان کنید. در تهیه “سوپ ماست” از جو پرک استفاده می کنیم.
“سوپ نخودفرنگی” و آویشن طعم و مزه جدیدی دارد؛ سوپی مخصوص فصل گرم. اگر به آویشن تازه دسترسی نداشتید، می توانید از برگ خشک شده آن که در عطاری ها به فروش می رسد، استفاده کنید.
“سوپ نخود و مرغ” یک غذای سبک و خوشمزه برای طرفداران انواع سوپ است.آموزش تهیه را در این بخش از آشپزخانه نمناک ببینید.
“سوپ سیب و هویج” پیش غذایی خوش مزه، سبک و مقوی که به راحتی آماده می شود.آموزش تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
وجود ادویه هایی چون زنجبیل، فلفل و دارچین در “سوپ گوشت” موجب ایجاد طبع گرمی می شود که برای افراد سرد مزاج ،این غذا را مطلوب و مناسب می کند .
این ترکیب فوق العاده عجیب از مواد تشکیل دهنده، یک سوپ شگفت آور و خوشمزه را می سازد که هر کس از آن لذت می برد.برای آموزش تهیه در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.
“کنسومه قارچ” یکی از غذاهایی است که در دسته سوپ ها قرار دارد و غلظت آن از سوپ بیشتر است.این غذا را با گوشت چرخ کرده هم میتوان تهیه کرد.