درماپلنینگ صورت
حتما شما هم درباره روش درماپیلنینگ صورت که یکی از روش های جوانسازی و زیبایی است شنیده اید. اگر تصمیم به انجام این روش دارید دانستن برخی موارد الزامی است.

درماپلنینگ صورت چیست و برای چه هدفی انجام می شود؟

در مورد روش های درمان زیبایی پوست، وعده وعید های زیادی از نتایج حاصله شان می شنویم .بعضی از این روش های درمانی در هموار کردن سطح پوست و بعضی از آن ها در از بین بردن لکه هایی که بر اثر کهولت سن بر روی پوست ایجاد شده ،کمک می کنند.

درماپلنینگ روشی درمانی است که در واقع هم کارایی از بین بردن شرایط پیری پوست را داشته و هم به از بین بردن موهای زاید کمک می کند. در واقع دوهدف با یک نشان. همچنین درماپلنینگ روشی است که به عملکرد بهتر محصولات پوستی از جمله کرم های شب و پماد های صورت کمک می کند، به نوعی که بهتر به داخل پوست نفوذ داشته باشند.

گرچه روش درماپلنینگ چندان برای افراد مبتلا به آکنه فعال و مزمن توصیه نمی شود، اما به از بین بردن اثرات زخم های آکنه کمک خواهد کرد. این روش ، مزایای فراوانی داشته و به سهولت و در عین حال بدون بازگشت بر روی پوست صورت، انجام می گیرد.

گرچه اغلب افراد تصور می کنند که این روش صرفا در برداشتن موهای زائد موثر است و از دیگر کاربرد های آن مطلع نیستند. در ادامه این بخش از بهداشت و سلامت پوست و موی نمناک در این باره بیشتر توضیح خواهیم داد.

درماپلنینگ صورت

هدف از انجام درماپلنینگ برای جوانسازی پوست

درماپلنینگ صورت، در برداشتن لایه های فوقانی پوست نقش دارد. در مورد اکثر افراد این روش قابل انجام بوده و به ندرت خطر عوارض به دنبال داشته است. درواقع درماپلنینگ، روش کاملی است که در خصوص از بین بردن چروک های ریز و زخم های عمیق آکنه ، موثر واقع می شود.

به نوعی که با انجام این روش سطح پوست کاملا صاف تر شده و در عین حال برگشت این حالت وجود ندارد. همچنین این روش به راحتی انجام می پذیرد و بیماران به زودی می توانند مراقبت های پوستی روزمره خود را انجام دهند. نتایج حاصله این روش معمولا سه هفته بعد قابل مشاهده است.

این روش درمانی از نوع تهاجمی نبوده و در مسطح کردن، جوانسازی و در عین حال درخشان شدن رنگ پوست بسیار موثر است. این روش" بلدینگ" نیز نامیده می شود چراکه در انجام آن، تیغه ای در جهت از بین بردن سلول های مرده پوست و موهای زاید صورت به کار گرفته می شود.

فواید درماپلنینگ

کاربردهای دیگر روش درماپلنینگ برای پوست

گرچه روش درماپلنینگ غالبا به جهت از بین بردن مو های نرم و زائد صورت شناخته شده اما باید گفت این روش در موارد زیر نیز کارایی دارد:

  • زخم های آکنه
  • خستگی پوست
  • خشکی پوست
  • آسیب دیدگی پوستی با آفتاب
  • چروک های ریز

خشکی پوست

روش انجام درماپلنینگ به چه صورت است؟

در روش درماپلنینگ از یک تیغه استریل با زاویه چهل و پنج درجه استفاده می شود که این تیغه به طور آهسته بر پوست کشیده می شود که در طی این مرحله سلول های مرده پوست و بافت های ناشی از زخم ها برداشته شده و پوست به حالتی کاملا مسطح و هموار و در عین حال درخشان تر در می آید.

این روش به نوعی همانند روش اصلاح صورت در از بین بردن مو های زاید موثر است که حتی موهای بسیار ریز پوست نیز برداشته می شود، اما در عین حال موثرترین روش در مورد لایه های پوستی و رفع ذرات و آلودگی های روی پوست بوده که به سهولت و بدون درد انجام می گیرد.

این روش موجب می شود تا کارایی دیگر محصولات پوستی و نیز روش لیزر درمانی به جهت امکان نفوذ بیشتر در پوست به مراتب تاثیرگذارتر باشند بنابراین تلفیق این روش با دیگر روش های درمانی به نوعی می تواند در جهت رفع خطوط ریز روی صورت ، اثرات ناشی از زخم ها و تجمع رنگدانه های پوستی به خصوص در قسمت بافت های عمیق کمک کند.

پوست به شدت در معرض مواد آلوده سمی محیط زیست مواد محرک و نیز اشعه آفتاب است.

لذا به همین جهت دچار حالت خستگی پوستی و اثراتی چون پیری زودرس می گردد. اگرچه روش درماپلنینگ بر روی سطح پوست سر و کار دارد، اما قادر است که سلول های مرده پوست را از بین ببرد و نتایج سریعی در این خصوص به دنبال خواهد داشت.

مراحل درماپلنینگ

خطرات و عوارض روش درماپلنینگ چیست؟

اگرچه گفتیم که روش درماپلنینگ با لایه های فوقانی پوست سر و کار داشته و روشی ایمن و راحت برای اکثر افراد به شمار می رود، اما در عین حال این روش نیز عوارضی به دنبال دارد که عبارتند از:

  • قرمزی پوست تا چندین ساعت
  • تحریک و احساس خارش
  • التهابات سفید روی سر یکی دو روز بعد از انجام روش درمانی
  • پراکندگی رنگدانه ای پوست

که باید گفت اکثر این عوارض جانبی ظرف یکی دو روز از بین می روند. لذا به منظور بهبودی کامل بهتر است در این مدت آرایش انجام نشود چرا که اجازه می دهد پوست بهتر نفس بکشد و به ویژه باید بسیار محتاط بود مدتی پس از درمان از مصرف محصولات آرایشی که ممکن است حاوی مواد مضر برای پوست باشند، کاملا خودداری کرد.

همچنین باید گفت در مورد فرد دچار آکنه های مزمن و اختلالات شدید پوستی این روش، چندان توصیه نمی شود و بهتر است در خصوص انجام این روش درمانی کاملا محتاطانه عمل کرد.

عوارض درماپلنینگ

برخی معایب روش درماپلنینگ

باید گفت همچون سایر روش های آرایشی این روش هم علیرغم مزایای خود ،معایبی به دنبال دارد که شامل:

  • این روش نسبت به سایر روش های از بین بردن موی زاید ، به مراتب از هزینه بیشتری برخوردار است.
  • مدت زمان رشد مجدد موی زاید بعد از این روش درمانی ، به نسبت دیگر روش ها طولانی است و از طرفی این روش موی زاید را از ریشه برنمی دارد.
  • در عین حال چرخه رویش مجدد موی زاید به شرایط جسمی فرد بستگی دارد.
  • در مورد این روش باید بگوییم هر فردی نمی تواند به انجام آن اقدام کند به عنوان مثال افرادی که دچار آکنه های شدید هستند، هرگز نباید از این روش برای رفع موی زاید استفاده کنند چراکه موجب تحریکات بیشتر پوست آن ها می گردد. همچنین برای افراد مبتلا به بیماری هیرسوتیسم ( رویش موی زاید مردانه در زنان ) توصیه نمی گردد.

معایب درماپلنینگ

پس از انجام روش درماپلنینگ چه انتظاراتی باید داشت؟

از آنجا که این روش تهاجمی نیست ، چندان نیاز به استراحت ندارید و خیلی زود می توانید بعد از درمان به انجام کار های روزمره بپردازید. درعین حال باید گفت هر فردی منوط به شرایط پوستی خود به مراتب نتایج متفاوت تری را تجربه می کند.

بروز برخی از عوارض جانبی گفته شده نیز از فردی به فرد دیگر متفاوت است. هرچند این عوارض در طی چند روز آینده از بین می روند.اگر چه بعد از انجام این روش مو های زاید مجددا رشد می کنند، اما باید گفت دیگر مثل قبل چندان سفت و تیره نیستند.

بعد از انجام روش درماپلنینگ، همچنان نسبت به قرار گرفتن در معرض نور آفتاب احتیاط کنید زیرا نور آفتاب در بروز و یا تشدید اثرات جانبی ناشی از روش درماپلنینگ موثر است. همچنین نور آفتاب در تحریک رنگدانه های پوستی اثر می گذارد لذا در صورت نیاز به رفتن در محیط بیرون از خانه حتما از کرم ضد آفتاب استفاده کرده باشید پ.

درماپلنینگ صورت چیست و مناسب کیست؟ + مزایا و معایب

56
این مطلب مفید بود ؟60
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ن/ز.ت
وبگردی