رفتار با همکار بی ادب
اگر در محل کارتان همکار بی ادبی دارید که رفتارهایش برایتان غیرقابل تحمل است باید بدانید برخورد با این افراد راه و روش خاصی دارد.

بهترین و عاقلانه ترین طرز برخورد با همکار بی ادب

احتمالا خیلی از شما در محل کار با همکاران تان درگیری دارید و رفتار آن ها را نمی‌ پسندید؛ اما گاهی اوقات بعضی از افراد با همکار خود بدرفتاری می کنند و کارهای شان به نوعی بی ادبانه است. در این قسمت از نمناک قصد داریم توضیح دهیم که اگر همکارتان در برابر شما بی ادبی کرد، چگونه با او رفتار کنید.

صحبت کردن در فضای خصوصی

مستقیم ترین و بهترین راه این است که یک مکالمه و گفتگوی مودبانه با فرد مورد نظر داشته باشید و سعی کنید که سوء تفاهم‌ ها را برطرف کنید. در یک فضای خصوصی مسئله و مشکل خود را بگویید و احساسات خود را بیان کرده و خیلی منطقی با او صحبت کنید.

رفتار با همکار بی ادب

پیدا کردن علت رفتار

چند دقیقه زمان بگذارید. چند لحظه به شرایطی که منجر به این رفتار شده است؛ فکر کنید. علت رفتار بی ادبانه طرف مقابل را بپرسید و جویا شوید که چرا چنین رفتاری دارد. نقطه نظر او را بفهمید و موقعیت را از دیدگاه همکارتان هم ببینید که آیا می توانید علت این رفتار او را برطرف کنید یا خیر.

سؤال پرسیدن از یک فرد مورد اعتماد

به دنبال یکی دیگر از همکاران تان بگردید که به او خیلی اعتماد دارید؛ سپس از او بخواهید که شرایط را زیر نظر بگیرد و ببینید که آیا او هم نظر شما را دارد یا خیر. یعنی آیا از نظر او همکارتان به شما بی ادبی می کند یا شما حساس شده و سخت گرفته اید.

فاصله گرفتن از شرایط و محیط

یکی دیگر از راهکار هایی که می‌ توانید انجام دهید، این است که کمی از آن شرایط خاص دور شوید و فاصله ایجاد کنید و این رفتار را از زاویه و منظر دیگری در نظر بگیرید و بعداً ببینید که آیا رفتار طرف مقابل تغییر می کند یا خیر؛ از طرفی این اتفاق کمک می کند تا منطقی تر ببینید و تصمیم بگیرید.

دوری از همکار بی ادب

محدود کردن تعامل و روابط

از دیگر راهکار هایی که باعث می شود طرف مقابل از بی ادبی اش دست بردارد، این است که تعامل خود را با او محدود کنید و سعی کنید که از او فاصله بگیرید و فقط در مواقع ضروری با او ارتباط برقرار کنید.

جمع کردن سند و مدرک

اگر متوجه شدید که همکارتان به طور مداوم بی ادبی می‌ کند و شما نمی توانید رفتار او را کنترل کنید، بهتر است از این رفتار بی ادبانه سند و مدرک داشته باشید تا بتوانید از خودتان دفاع کنید یا این مسئله را به بالادستی خود اطلاع رسانی کنید.

استفاده از حس شوخ طبعی

اگر احساس کردید که طرف مقابل می‌ خواهد بی ادبی کند، از او فاصله بگیرید و در شرایطی هم که مجبور بودید در کنارش بایستید، سعی کنید که بحث را به شوخی و خنده سپری کنید و از حس شوخ طبعی خود کمک بگیرید زیرا لبخند های صمیمانه و شوخی می تواند هر گونه تنش یا ناهنجاری ناشی از رفتار بی ادبانه را از بین ببرد.

حس شوخ طبعی

صحبت با مدیریت

یکی دیگر از راهکار ها این است که با سرپرست یا مدیریت صحبت کنید و از او بخواهید که به حرف های تان گوش کند؛ سپس اسناد و مدارکی که دارید را هم ارائه دهید؛ او می تواند به شما راه هایی را پیشنهاد دهد تا با همکار بی ادب خود رفتار کنید و این شانس را خواهید داشت که تشخیص دهید آیا اقدامات بیشتری لازم است یا خیر.

فکر کردن به موقتی بودن شرایط

از دیگر راهکار هایی که باعث می شود راحت تر با این مسئله کنار بیایید، فکر کردن به این موضوع است که این شرایط موقتی است و قرار نیست که همیشگی باشد. زمانی که متوجه شوید این شرایط بالاخره یک روز تمام می شود، راحت تر آن را پشت سر می گذارید. سعی کنید دیدگاه او که این رفتار را از خود نشان داده است، در نظر بگیرید این احتمال وجود دارد که همکارتان با چالش ها و مشکلاتی روبرو بوده باشد که منجر به این رفتار شده است.

شخصی نکردن مسائل

شما باید حواس تان را جمع کنید که مسائل را خیلی برای خود شخصی نکنید و به خودتان ربط ندهید. آرامش خود را حفظ کنید؛ تمرکز و انگیزه تان را بالا نگه دارید و به حرفه و کارتان فکر کنید و بهتر و قوی تر از قبل به کارتان ادامه دهید.

همکارت بی ادبه؟ فقط اینطوری باهاش رفتار کن

56
این مطلب مفید بود ؟60
منبع : بخش سبک زندگی نمناک/ن/ز.ت
برچسب : همکار
وبگردی