سرد شدن ناگهانی هوا
به احتمال فراوان شما هم تا به حال بر اثر تغییرات و افت دمای هوا بیمار شده اید، اما آیا می دانید دلیل مریض شدن بر اثر تغییرات ناگهانی هوا چه چیزهایی است؟

اثر افت ناگهانی دمای هوا بر بیمار شدن بدن

در فصل پاییز هوا کم کم سرد می شود و ما از گرمای تابستان عبور می کنیم. هنگامی که تغییر دما اتفاق می افتد، کاملاً طبیعی است که افراد به مشکلاتی مثل سرماخوردگی و آنفولانزا دچار می شوند. در این فصل و فصل زمستان همچنین اوج ابتلا به مشکلاتی مثل گلو درد، سرفه و آبریزش بینی است، زیرا افت ناگهانی در دمای هوا اتفاق می افتد و ما را دچار مشکل می کند اما به نظر شما چرا تغییرات دما باعث ایجاد بیماری می شود؟ در این قسمت از بهداشت و سلامت نمناک در این باره بیشتر توضیح خواهیم داد.

علل افزایش بیماری با تغییرات و افت دمای هوا

مطالعات نشان می دهند که ویروس ها معمولاً در هوای سرد بیشتر زنده می مانند و در نتیجه راحت تر پخش می شوند و افراد زیادی در هوای سرد بیمار خواهند شد. در این حالت سیستم ایمنی هم دست به کار شده و فعال می گردد تا با به ویروس ها واکنش نشان دهد و در نتیجه شما بیمار می شوید و علائم دارید تا سیستم ایمنی بتواند کارش را انجام دهد.

هوای خشک و وجود ویروس ها

ویروس هایی مثل سرما خوردگی در هوای سرد بیشتر هستند. هوای خشک هم باعث می شود که این ویروس ها بیشتر دوام بیاورند و خطر ابتلا به عفونت افزایش پیدا کند که معمولاً روی بینی و گلو قرار می گیرند و هنگامی که دمای بدن افت می کند و هوا سردتر می شود، این ویروس ها راحت تر پخش شده و چند برابر می شوند.

بیماری بخاطر هوا 

سیستم ایمنی

زمانی که هوا سرد و خشک می شود، سیستم ایمنی می خواهد با ویروس ها مبارزه کند و در نتیجه هوای خشک تر باعث واکنش شدیدتر سیستم ایمنی می شود. در این زمان عملکرد سیستم ایمنی تغییر می کند و باعث می شود که ما به مشکلاتی مثل سرماخوردگی دچار شویم.

علت بیمار شدن انسان 

ماندن در خانه

فصل پاییز و زمستان جزء فصل هایی هستند که افراد ترجیح می دهند به دلیل هوای سرد در منزل بمانند. اینکه آن ها در منزل باشند، باعث می شود که ویروس ها در یک محیط دربسته فعال شوند. افراد نیز به یکدیگر نزدیک تر می شوند، در نتیجه ویروس ها قابلیت شیوع بیشتری پیدا می کنند و همین باعث می شود که بیماری بیشتری وجود داشته باشد.

دلیل مریض شدنمون با سرد شدن ناگهانی هوا

54
این مطلب مفید بود ؟40
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ح.ب/ن
وبگردی