غذاهای محلی مازندران

اکبر جوجه
“اکبر جوجه” یک شیوه پخت کباب جوجه و همچنین یکی از غذاهای محلی استان مازندران است. در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.
بورانی کدو حلوایی

طرز تهیه بورانی کدو حلوایی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
بورانی کدو حلوایی از غذاهای محلی استان مازندران است که می توان آن را یک وعده کامل نامید.
نخود پلو با کشمش

طرز تهیه نخود پلو با کشمش

زمان مطالعه : 1 دقیقه
نخود پلو با کشمش از غذاهای شمالی ایران می باشد که دستور تهیه این غذا در آشپزخانه نمناک مهیا می باشد.
پلومرغ بهشهری

طرز تهیه و آماده سازی پلومرغ بهشهری

زمان مطالعه : 2 دقیقه
برای آماده کردن پلومرغ بهشهری نیاز به یک ساعت و نیم دارید تا یک غذای دلچسپ و خوشمزه را از خبطه مازندران مهیا نمیاد.
بورانی بادمجان

طرز تهیه “بورانی بادمجان” کبابی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
برای یک وعده غذایی “بورانی بادمجان” کبابی که متعلق به استان مازندران است را می توانید تهیه نمایید.
خورش ناردون

طرز تهیه خورش ناردون

زمان مطالعه : 2 دقیقه
خورش ناردون از دسته غذاهای رسمی استان مازندران می باشد که آنرا اصولا در نهار عروسی های اطراف مازندران تهیه می نمایند.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمایید.
آغوز مسما

آموزش پخت “آغوز مسما” با اردک شمالی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“آغوز مسما” از غذاهای سنتی مازندران بوده که دارای پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا به دلیل داشتن گوشت اردک و مواد معدنی و ویتامین ها به دلیل داشتن گردو و رب انار است.
آش گزنه

طرز تهیه “آش گزنه”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“آش گزنه” یا آش ترش از غذاهای سنتی مازندران است. غذای مورد نظر با وجود حبوبات در آن سرشار از پروتئین گیاهی بوده که خوشمزگی آن به خاطر وجود کدو حلوایی و سبزیجات معطر است.
کدو بره مازندرانی

طرز تهیه “کدو بره مازندرانی” غذای گیاهی شمالی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
کدوبره یکی از غذاهای محلی استان مازندران است. کدوبره یک غذای مازندرانی و همه پسند است که سریع هم آماده می شود. اگر پیرو رژیم گیاه خواری باشید گزینه خوبی برای شماست.
کئی انار

طرز تهیه آسان و سریع “کئی انار” به سبک مازندرانی ها

زمان مطالعه : 1 دقیقه
کئی انار خواص درمانی، کدو حلوایی حاوی مقدار فراوانی پتاسیم است، هم چنین انار به دلیل داشتن ویتامین Cدر افزایش جذب آهن موثر است. به این دلیل از “کئی انار” بررسی رفع کم خونی استفاده می کنند.
مجی خورش

طرز تهیه “مجی خورش” غذای محلی شمالی ها

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“مجی خورش” یا خورش مجی یا خورش عدس شمالی یکی از غذاهای محلی استان گیلان و استان مازندران است.
مالابیج

طرز تهیه “مالابیج”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“مالابیج” یکی از غذاهای محلی استان های گیلان و مازندران است. این غذا به نام مالاتا هم شناخته می شود.
اردک شکم پر

طرز تهیه “اردک شکم پر” با طعمی بسیار لذیذ

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“اردک شکم پر” یک غذای اصیل ایرانی است که طعم بسیار لذیذ و دلچسبی دارد.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمائید.
نرگسی اسفناج

طرز تهیه “نرگسی اسفناج”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“نرگسی اسفناج” یکی از غذاهای محلی شمال کشور است که بسیار مقوی و مفید می باشد.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
بادمجان شکم پُر مازندرانی

طرز تهیه “بادمجان شکم پُر” مازندرانی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“بادمجان شکم پُر” یکی از غذاهای محبوب محلی شمال ایران و مازندران است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
صفحه 1 از 2