آش و حلیم

آش شب یلدا

شب یلدا، آش چی بپزم؟

زمان مطالعه : 4 دقیقه
در شب یلدا علاوه بر خوردنی های خوشمزه، می توانید آش های مخصوص شب یلدا را تهیه کرده و سفره خود را رنگین تر و زیباتر کنید.
عدسی

دستور پخت “عدسی” خانگی مخصوص صبحانه + تصاویر مراحل

زمان مطالعه : 2 دقیقه
عدس خواص متعددی دارد و برای جلوگیری از ابتلا به دیابت و کم خونی مناسب می باشد در این مطلب طرز تهیه “عدسی” ساده آموزش داده خواهد شد.
کله جوش

دستور تهیه کله جوش خانگی با 3 روش ویژه

زمان مطالعه : 8 دقیقه
کله جوش یک غذای قدیمی ایرانی است که امروزه به صورت مجلسی هم تهیه می شود و کله جوش ترکی، کله جوش اصفهانی و کله جوش قزوینی از معروف ترین انواع کله جوش می باشد.
آش رشته مجلسی

دستور تهیه و نکات “آش رشته نذری محرم” به سبک تهرانی ها

زمان مطالعه : 5 دقیقه
آش رشته در سرتاسر کشورمان با روش های مختلفی تهیه می شود و برای آشنایی با “آش رشته مجلسی” به روش تهرانی با ما همراه باشید.
قیمت آش و حلیم

قیمت هر کیلو آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد

تاریخ انتشار : 1 اردیبهشت 1399زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اتاق اصناف تهران گفت: هر کیلو حلیم به قیمت 25 هزار تومان و هر کیلو آش به قیمت 20 هزار تومان در ماه رمضان عرضه خواهد شد.
آش رشته

طرز تهیه آش رشته مخصوص ماه رمضان برای افطار

زمان مطالعه : 7 دقیقه
طرز تهیه “آش رشته” یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانیان را در این مطلب برای شما ارائه کرده ایم. مقداری از پیاز و سیر و نعناع سرخ شده را به آش اضافه کنید و بقیه را برای تزئین روی آش نگه دارید.
حلیم

شما لطفا حلیم نخورید !!

زمان مطالعه : 5 دقیقه
حلیم یکی از غذاهای پر ویتامین است که بسیاری از مردم ایران آن را پ به عنوان نذری می پزند .حلیم علاوه بر فوایید برای برخی افراد مثل بیماران قلبی مضر است.
حلیم پنبه ای

آیا داخل حلیم پنبه می ریزند؟ + واقعیت ماجرا

تاریخ انتشار : 13 خرداد 1398زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران درباره دلیل پنبه ای شدن گوشت در حلیم توضیحاتی داد.
آش شله قلمکار

طرز تهیه “آش شله قلمکار” با طعمی خوشمزه

زمان مطالعه : 3 دقیقه
“آش شله قلمکار” یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین نوع از انواع آش های ایرانی است. در طبخ این نوع آش از سبزیجات معطر و مخصوص استفاده میشود.
حلیم ماش و قمری

طرز تهیه “حلیم ماش و قمری” (اصفهانی)

زمان مطالعه : 2 دقیقه
کلم قمری دارای کلسیم، آهن، ویتامین سی و کربوهیدارت می باشد که در غذای “حلیم ماش و قمری” نیز بکار رفته است. ماش و قمری نمونه دیگری از غذاهای سنتی اصفهان می باشد.
شله مشهدی

طرز تهیه “شله مشهدی” غذای مورد علاقه مشهدی ها

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“شله مشهدی” که در مشهد فقط با نام شُله شناخته می شود، غذایی از خانواده آش ها است. مواد اصلی این غذا گوشت، حبوبات و ادویهٔ فراوان است که می توان برای خوشمزه و مقوی تر شدن این غذا، مقداری مغز قلم گاو به آن اضافه کرد.
آش سبزی شیرازی

درست کردن “آش سبزی شیرازی” هارو یاد بگیرید

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“آش سبزی شیرازی” آش های نذری شیراز است و در ماه مبارک رمضان و ایام عاشورا و تاسوعا به عنوان نذری پخته می شود.
آش مصطفی اراک

طرز تهیه غذای سنتی آش مصطفی اراک

زمان مطالعه : 1 دقیقه
آش مصطفی اراک یکی از جندین غذای سنتی و محلی اراکی هاست که در منطقه فرمهین، غذای میهمانی‏ ها بوده است.
آش زغال اخته

طرز تهیه “آش زغال اخته” ترش و خوشمزه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“آش زغال اخته” مخصوص افرادی است که به غذاهای ترش علاقه خـاصی دارند در ضمن سرشار از ویتامین های مختلف می باشد.
روش تهیه آش آبلیمو

طریقه پخت خوشمزه ترین “آش آبلیمو”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“آش آبلیمو” یکی از انواع آش های ترش مزه است که طرفداران خاص خود را دارد و دارای طرز تهیه ی ساده و آسانی است.
صفحه 1 از 3