آش و حلیم

تزیین حلیم
حلیم یکی از غذاهای مهشور و مقوی می باشد که میان ایرانی ها طرفداران زیادی دارد و شما می توانید با کمی ذوق و سلیقه آن را به بهترین شکل تزیین و سرو کنید.
آش دندونی

طرز تهیه “آش دندونی” متفاوت برای جشن دندان درآوردن کودکان

زمان مطالعه : 3 دقیقه
“آش دندونی” یکی از آش های مقوی و خوشمزه است که برای جشن اولین دندان نوزاد پخته میشود و در آن از انواع حبوبات مختلف استفاده میشود که پایه اصلی آن بلغور گندم است.
تزیین آش رشته

تزیین های فوق العاده زیبای آش رشته با کشک و پیاز داغ

زمان مطالعه : 1 دقیقه
آش رشته یکی از آش های معروف و پرطرفدار ایرانی می باشد که شما می توانید با تزیین ها خلاقانه به زیبایی وطعم آن بی افزایید.
آش شب یلدا

شب یلدا، آش چی بپزم؟

زمان مطالعه : 4 دقیقه
در شب یلدا علاوه بر خوردنی های خوشمزه، می توانید آش های مخصوص شب یلدا را تهیه کرده و سفره خود را رنگین تر و زیباتر کنید.
عدسی

دستور پخت “عدسی” خانگی مخصوص صبحانه + تصاویر مراحل

زمان مطالعه : 2 دقیقه
عدس خواص متعددی دارد و برای جلوگیری از ابتلا به دیابت و کم خونی مناسب می باشد در این مطلب طرز تهیه “عدسی” ساده آموزش داده خواهد شد.
کله جوش

دستور تهیه کله جوش خانگی با 3 روش ویژه

زمان مطالعه : 8 دقیقه
کله جوش یک غذای قدیمی ایرانی است که امروزه به صورت مجلسی هم تهیه می شود و کله جوش ترکی، کله جوش اصفهانی و کله جوش قزوینی از معروف ترین انواع کله جوش می باشد.
آش رشته مجلسی

دستور تهیه و نکات “آش رشته نذری محرم” به سبک تهرانی ها

زمان مطالعه : 5 دقیقه
آش رشته در سرتاسر کشورمان با روش های مختلفی تهیه می شود و برای آشنایی با “آش رشته مجلسی” به روش تهرانی با ما همراه باشید.
قیمت آش و حلیم

قیمت هر کیلو آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد

تاریخ انتشار : 1 اردیبهشت 1399زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اتاق اصناف تهران گفت: هر کیلو حلیم به قیمت 25 هزار تومان و هر کیلو آش به قیمت 20 هزار تومان در ماه رمضان عرضه خواهد شد.
آش رشته

طرز تهیه آش رشته مخصوص ماه رمضان برای افطار

زمان مطالعه : 7 دقیقه
طرز تهیه “آش رشته” یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانیان را در این مطلب برای شما ارائه کرده ایم. مقداری از پیاز و سیر و نعناع سرخ شده را به آش اضافه کنید و بقیه را برای تزئین روی آش نگه دارید.
حلیم

شما لطفا حلیم نخورید !!

زمان مطالعه : 5 دقیقه
حلیم یکی از غذاهای پر ویتامین است که بسیاری از مردم ایران آن را پ به عنوان نذری می پزند .حلیم علاوه بر فوایید برای برخی افراد مثل بیماران قلبی مضر است.
حلیم پنبه ای

آیا داخل حلیم پنبه می ریزند؟ + واقعیت ماجرا

تاریخ انتشار : 13 خرداد 1398زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران درباره دلیل پنبه ای شدن گوشت در حلیم توضیحاتی داد.
آش شله قلمکار

طرز تهیه “آش شله قلمکار” با طعمی خوشمزه

زمان مطالعه : 3 دقیقه
“آش شله قلمکار” یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین نوع از انواع آش های ایرانی است. در طبخ این نوع آش از سبزیجات معطر و مخصوص استفاده میشود.
حلیم ماش و قمری

طرز تهیه “حلیم ماش و قمری” (اصفهانی)

زمان مطالعه : 2 دقیقه
کلم قمری دارای کلسیم، آهن، ویتامین سی و کربوهیدارت می باشد که در غذای “حلیم ماش و قمری” نیز بکار رفته است. ماش و قمری نمونه دیگری از غذاهای سنتی اصفهان می باشد.
شله مشهدی

طرز تهیه “شله مشهدی” غذای مورد علاقه مشهدی ها

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“شله مشهدی” که در مشهد فقط با نام شُله شناخته می شود، غذایی از خانواده آش ها است. مواد اصلی این غذا گوشت، حبوبات و ادویهٔ فراوان است که می توان برای خوشمزه و مقوی تر شدن این غذا، مقداری مغز قلم گاو به آن اضافه کرد.
آش سبزی شیرازی

درست کردن “آش سبزی شیرازی” هارو یاد بگیرید

زمان مطالعه : 3 دقیقه
“آش سبزی شیرازی” آش های نذری شیراز است و در ماه مبارک رمضان و ایام عاشورا و تاسوعا به عنوان نذری پخته می شود.
صفحه 1 از 4