هات چاکلت همواره یکی از پرطرفدارترین موارد در منوی کافی شاپها و کافه رستورانهاست؛ این نوشیدنی خوشمزه مخصوصاً در فصول سرد سال بسیار خواهان دارد چرا که تا زمان نسبتاً زیادی گرمای خود را حفظ میکند و میتواند تا زمان قابلقبولی گرم بماند.
بمب شکلات داغ یا هات چاکلت یکی از شیوه های تهیه نوشیدنی شکلات داغ می باشد که طرفداران زیادی دارد در ادامه طرز تهیه این بمب را بخوانید.
ابتدا شیر را روی حرارت قرار می دهیم تا کمی گرم شود. بعد شکر و کاکائو و نسکافه را اضافه کرده و می گذاریم تا با شیر بجوشد و کمی غلیظ شود.
“هات چاکلت” فندقی انتخابی بسیار عالی و خوشمزه برای عصر های پائیزی است که خستگی را از شما دور می کند.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
در “هات چاکلت ایتالیایی” یا «چیکولاتا کالدا» برای اینکه غلظت مایع زیاد شود، از نشاسته ذرت استفاده می شود. این نوشیدنی شبیه پودینگ است و فقط 5 دقیقه طوی می کشد تا آن را درست کنید.
هات چاکلت یکی از نوشیدنی های خوش طعمی است که برای روزهای سرد زمستان بسیار مناسب است. این بار هات چاکلت را با روشی متفاوت و خوش طعم درست کنید.
شاید عجیب باشد که رنگ هات چاکلت قرمز باشد اما این طرز تهیه محصول نهایی خود را به شکل قرمز رنگ مشخص می کند.
یک لیوان “شکلات داغ” کلاسیک خانگی, با یک قاشق خامه روی آن عصر زمستانی شما را گرم و پرانرژی می کند.
هات چاکلت پاریسی «لُ شکلات شو» نام دارد. فرانسوی ها با یک فنجان هات چاکلت گرم می شوند و همچون مدل ایتالیایی، این هات چاکلت نیز غلیظ و خامه ای است. البته کمی شیرین تر است و به جای ماگ، در فنجان های کوچک سرو می شود.
بهترین موقع خوردن هات چاکلت هنگام عصر است و البته با یک تکه کیک ترجیحا شکلاتی! دستور تهیه هات چاکلت دارچینی را در ادامه می خوانید.
“هات چاکلت” اسپانیایی نیز همچون مدل ایتالیایی و فرانسوی غلیظ و خامه ای است. در این مدل نیز نشاسته ذرت وجود دارد تا بافتی غلیظ و دوست داشتنی به آن بدهد.