آموزش آشپزی

کتلت ایتالیایی
کتلت بادمجان ایتالیایی یک غذای خوشمزه و ساده است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. این کتلت‌ها با طعم لذیذ بادمجان و پنیر، همراه با سس‌های مختلف، یک وعده غذایی کامل و مغذی را تشکیل می‌دهند.
کتلت بادمجان

طرز تهیه کتلت بادمجانی که مثلشو جایی نخوردی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
طرز تهیه “کتلت بادمجان” کبابی برای افرادی که علاقه ی زیادی به غذاهای چرب ندارند یک وعده ی غذایی خوشمزه برای نهار را تکمیل می کند.
آش شیله عدس

طرز تهیه آش شیله عدس اصل تبریز + مواد لازم

زمان مطالعه : 2 دقیقه
آش شیله عدس یکی از غذاهای محبوب و سنتی شهر تبریز است که با طعمی لذیذ و مقوی، جایگاه ویژه‌ای در سفره‌های آذربایجانی‌ها دارد.
سوپ دال عدس

آموزش خوشمزه ترین سوپ دال عدس برای سرماخوردگی

زمان مطالعه : 4 دقیقه
سوپ دال عدس یکی از سوپ‌های محبوب و پرطرفدار در بسیاری از فرهنگ‌هاست. این سوپ نه تنها طعم بی‌نظیری دارد، بلکه سرشار از پروتئین،و مواد معدنی ضروری برای بدن است.
سوپ بروکلی

طرز تهیه سوپ بروکلی خوشمزه، مخصوص این روزها

زمان مطالعه : 1 دقیقه
سوپ بروکلی یک غذای سالم و پرخاصیت است که به راحتی در خانه قابل تهیه است. این سوپ حاوی ویتامین‌های فراوانی است و برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.
خصوصیات آشپز خوب

ویژگی که از شما یک آشپز خوب می سازد

زمان مطالعه : 6 دقیقه
برای تبدیل شدن یه یک آشپز خوب و ماهر همه چیز دانستن رسپی های حرفه ای نیست بلکه برخی ویژگی های دیگر وجود دارد که با داشتن آنها آشپز بهتری خواهید بود.
کرم شترمرغ

طرز تهیه کرم شترمرغ اصل در منزل + روش استفاده

زمان مطالعه : 4 دقیقه
اگر کرم پرخاصیت شترمرغ را به دلیل قیمت بالای آن نمی توانید تهیه کنید، با مواد طبیعی و به راحتی در منزل این کرم را ساخته و استفاده کنید.
لوبیا پلو

طرز تهیه “لوبیا پلو” فوق العاده خوشمزه با ترفند خاص سرآشپز

زمان مطالعه : 4 دقیقه
لوبیا پلو از دسته غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی می باشد که همراه با سالاد شیرازی و یا ماست و خیار سرو می شود.
آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده

زمان مطالعه : 3 دقیقه
اگر علاقمند به تهیه غذای خوشمزه و لذیذ آلبالو پلو هستید ما برای شما دستور طبخ آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده را در نظر گرفته ایم.
آشپزی در ظروف مسی

آنچه که باید در مورد آشپزی در ظروف مسی بدانید

زمان مطالعه : 7 دقیقه
ظروف مسی یکی از قدیمی ترین ظروفی است که مردم از دوران قدیم به دلیل خواص بسیار زیادی که دارد در آشپزی و پخت و پز غذا از ظروف مسی استفاده می کنند.
نافله خوزستانی

طرز تهیه نافله خوزستانی خوشمزه و مقوی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
نافله یکی از چندین غذای سنتی و محلی خوزستانی هاست. گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی از مواد اصلی این غذای محلی هستند.
خوراک پای مرغ

طرز تهیه خوراک پای مرغ خوشمزه برای تقویت بدن

تاریخ انتشار : 1 دی 1402زمان مطالعه : 2 دقیقه
خوراک پای مرغ یک غذای پرخاصیت برای کودکان، بزرگسالان و درمان بیماری هاست، از این رو ما راحت ترین و خوشمزه ترین روش های پخت پای مرغ را برایتان آماده کرده ایم.
خورش خلال کرمانشاه

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی مجلسی اصل

زمان مطالعه : 4 دقیقه
خورش خلال یک خورش کرمانشاهی معروف و خوشمزه که در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه آن را شرح خواهیم داد.
خوراک سیرابی

طرز تهیه سیرابی لعاب دار با پیاز ریزه

زمان مطالعه : 2 دقیقه
طرز تهیه سیرابی خوشمزه با فرمول رستورانی که یک غذای مقوی برای شام و ناهار محسوب می شود، ادویه و مواد لازم سیرابی را می طلبد.
آموزش پخت قلیه بادمجان

روش پخت قلیه بادمجان ؛ غذای مقوی بدون گوشت

زمان مطالعه : 2 دقیقه
قلیه بادمجان سمنانی غذای محلی گرمسار با لوبیا چشم بلبلی است که با طرز تهیه ساده، به عنوان یک غذای سریع در عرض 30 دقیقه میتوانید آن را آماده کنید.
صفحه 1 از 106