کباب بختیاری یکی از کباب های سنتی و مشهور است،اگر پخت کباب در بیرون از خانه برایتان دشوار است، می توانید با این دستور کباب بختیاری را در تابه تهیه کنید.
شما با مشاهده این مطلب به راحتی میتوانید یک “کباب بختیاری” خوشمزه را در منزل خود درست کنید. فیله گوشت قرمز و فیله مرغ را یک در میان به سیخ میزنیم و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده ایم میپزیم.
“آش بلگ” آش محلی بختیاری است که مقدار مواد لازم مشخص شده در این دستور تهیه برای دو نفر کافی می باشد.
“کاردین” غذای محلی چهارمحال بختیاری است که طرز تهیه آن را می توانید در آشپزخانه نمناک مشاهده نمایید.
“آبگوشت بختیاری” غذای ایرانی بسیار خوشمزه ای می باشد که با گوشت گوسفندی تهیه می شود.
شش درنگه یه غذای خیلی قدیمی شهر دزفول هست که چون از شش ماده درست میشه اسمشو “شش درنگه” گذاشتن