غذاهای محلی سمنان

روش پخت قلیه بادمجان ؛ غذای مقوی بدون گوشت

زمان مطالعه : 2 دقیقه

قلیه بادمجان سمنانی غذای محلی گرمسار با لوبیا چشم بلبلی است که با طرز تهیه ساده، به عنوان یک غذای سریع در عرض 30 دقیقه میتوانید آن را آماده کنید.

خوشمزه ترین غذاهای محلی سمنان و شهرهایش

درمیان استان های متمدن و قدیمی ایران می توان به استان معروف سمنان اشاره کرد که علیرغم سنت های قدیمی، دارای غذاهای محلی لذیذی می باشد.

زمان مطالعه : 12 دقیقه

طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان

ته چین کشمش و لپه یکی از غذاهای محلی استان سمنان است که از مزه ی بسیار جالبی برخوردار می باشد.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “ته چین شهمیرزادی”

“ته چین شهمیرزادی” یکی از غذاهای محلی استان سمنان شهر شهمیرزاد است. شهمیرزاد منطقه ای ییلاقی از توابع استان سمنان و در 25 کیلومتری این استان قرار دارد که از طبیعت بسیار زیبا و از نعمت های بسیار فراوانی برخوردار است و دارای بزرگترین باغ گردوی جهان است.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه خلال پلو سمنان

خلال پلو یکی از غذاهای محلی استان سمنان است که در ادامه مطلب دستور پخت آن را مشاهده خواهید کرد.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه “خورش هویج” و پسته

“خورش هویج” و پسته یکی از غذاهای محبوب و دلچسب محلی استان سمنان است.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “سبزی پلو دامغانی” مخصوص سمنانی ها

“سبزی پلو دامغانی” یکی از غذاهای محلی استان سمنان است که در این بخش از غذاهای ایرانی سایت نمناک دستور پخت آن را می خوانید.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه “ته چین گوشت” گرمساری

چلو گوشت، یکی از قدیمی ترین غذاهای اعیانی مناطق مرکزی ایران است. غذایی چرب و پرکالری و البته همچنان گران که گرمساری ها به آن ته چین هم می گویند.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “تاک پلو”

“تاک پلو” غذایی ایرانی و بسیار خوشمزه را با سبزی پلو و برگ مو در این بخش از آشپزخانه نمناک بیاموزید و در خانه درست کنید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “کله جوش سمنانی” ساده و خوشمزه

کله جوش یکی از گونه های خوراک ایرانی است. از نامهای دیگر آن می توان به و کشک کله جوش و اشکنه کل جوش اشاره کرد.این غذا بیشتر در استان خراسان و یزد رایج بوده است.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “ته چین گوشت و لبو (فیروزکوهی)”

این ته چین در فیروزکوه، دماوند و شهرهای غربی استان سمنان همچون گرمسار طبخ می شود. در این مناطق به علت سردی هوا در زمستان ها از این غذا استفاده می شود و از لحاظ انرژی و کالری در سطح مطلوب و بالایی برخوردار است.

زمان مطالعه : 2 دقیقه