غذاهای محلی سمنان
روش پخت قلیه بادمجان ؛ غذای مقوی بدون گوشت
زمان مطالعه : 2 دقیقه
قلیه بادمجان سمنانی غذای محلی گرمسار با لوبیا چشم بلبلی است که با طرز تهیه ساده، به عنوان یک غذای سریع در عرض 30 دقیقه میتوانید آن را آماده کنید.
خوشمزه ترین غذاهای محلی سمنان و شهرهایش
زمان مطالعه : 9 دقیقه
درمیان استان های متمدن و قدیمی ایران می توان به استان معروف سمنان اشاره کرد که علیرغم سنت های قدیمی، دارای غذاهای محلی لذیذی می باشد.
طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان
زمان مطالعه : 1 دقیقه
ته چین کشمش و لپه یکی از غذاهای محلی استان سمنان است که از مزه ی بسیار جالبی برخوردار می باشد.
طرز تهیه “ته چین شهمیرزادی”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“ته چین شهمیرزادی” یکی از غذاهای محلی استان سمنان شهر شهمیرزاد است. شهمیرزاد منطقه ای ییلاقی از توابع استان سمنان و در 25 کیلومتری این استان قرار دارد که از طبیعت بسیار زیبا و از نعمت های بسیار فراوانی برخوردار است و دارای بزرگترین باغ گردوی جهان است.
طرز تهیه خلال پلو سمنان
زمان مطالعه : 2 دقیقه
خلال پلو یکی از غذاهای محلی استان سمنان است که در ادامه مطلب دستور پخت آن را مشاهده خواهید کرد.
طرز تهیه “خورش هویج” و پسته
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“خورش هویج” و پسته یکی از غذاهای محبوب و دلچسب محلی استان سمنان است.
طرز تهیه “سبزی پلو دامغانی” مخصوص سمنانی ها
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“سبزی پلو دامغانی” یکی از غذاهای محلی استان سمنان است که در این بخش از غذاهای ایرانی سایت نمناک دستور پخت آن را می خوانید.
طرز تهیه “ته چین گوشت” گرمساری
زمان مطالعه : 1 دقیقه
چلو گوشت، یکی از قدیمی ترین غذاهای اعیانی مناطق مرکزی ایران است. غذایی چرب و پرکالری و البته همچنان گران که گرمساری ها به آن ته چین هم می گویند.
طرز تهیه “تاک پلو”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“تاک پلو” غذایی ایرانی و بسیار خوشمزه را با سبزی پلو و برگ مو در این بخش از آشپزخانه نمناک بیاموزید و در خانه درست کنید.
طرز تهیه “کله جوش سمنانی” ساده و خوشمزه
زمان مطالعه : 1 دقیقه
کله جوش یکی از گونه های خوراک ایرانی است. از نامهای دیگر آن می توان به و کشک کله جوش و اشکنه کل جوش اشاره کرد.این غذا بیشتر در استان خراسان و یزد رایج بوده است.
طرز تهیه “ته چین گوشت و لبو (فیروزکوهی)”
زمان مطالعه : 2 دقیقه
این ته چین در فیروزکوه، دماوند و شهرهای غربی استان سمنان همچون گرمسار طبخ می شود. در این مناطق به علت سردی هوا در زمستان ها از این غذا استفاده می شود و از لحاظ انرژی و کالری در سطح مطلوب و بالایی برخوردار است.