خورش

خورش ناردون
خورش ناردون از دسته غذاهای رسمی شمالی می باشد که آن را اصولا در نهار عروسی ها یا مهمانی ها تهیه می نمایند. این غذای خوشمزه شمالی طرز تهیه ساده ای دارد.
خورش های ایرانی

خورش های خوشمزه واسه مهمونی های عید

زمان مطالعه : 4 دقیقه
با آغاز سال نو، دید و بازدیدها و مهمانی های عید نوروز هم شروع می شوند. کدبانوهای ایرانی این خورشت های خوشمزه و مجلسی را برای مهمانی هایشان انتخاب می کنند.
تلخی قورمه سبزی

روش فوری برای گرفتن تلخی قورمه سبزی

زمان مطالعه : 4 دقیقه
دلایل مختلفی وجود دارد که می تواند موجب تلخی قورمه سبزی شود، برای گرفتن تلخی قورمه سبزی نیز چندین روش مناسب و کاربردی وجود دارد.
گوشت خورشت

خورشت با چه گوشتی خوشمزه تر میشه؟

زمان مطالعه : 3 دقیقه
اینکه کدام قسمت از گوشت گوسفندی و گوساله را برای تهیه خورشت ها استفاده کنیم بسیار حائز اهمیت است، البته در رابطه با استفاده از گوشت در خورشت نیز نکاتی وجود دارد.
خورش کنگر

طرز تهیه “خورشت کنگر” مرحله به مرحله

زمان مطالعه : 4 دقیقه
از خواص گیاه کنگر با ارزش غذایی مناسب در کنار طعم ترش و اشتها آور غوره و عطر زعفران در خورش کنگر لذت ببرید.
خورش آلو زرشک

تا حالا “خورش آلو زرشک” با مرغ را اینطوری درست کردید؟

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“خورش آلو زرشک” یک خورشت فوق العاده خوشمزه با طعمی ملس است که اصالت این غذا برای مناطق شمالی کشور است.
خورشت گوجه فرنگی

روش تهیه خورش گوجه فرنگی خوشمزه

زمان مطالعه : 2 دقیقه
یکی از ساده ترین و راحت ترین خورش ها خورش گوجه فرنگی می باشد که از خورش های مرسوم در استان های شمالی کشور ایران می باشد.
خورشت کرفس مجلسی

دستور تهیه خورش کرفس مجلسی خوشمزه

زمان مطالعه : 2 دقیقه
برای تهیه “خورشت کرفس مجلسی” جا افتاده باید نکات ریزی که در تهیه این خورشت خوشمزه وجود دارد را به دقت رعایت کنید.
خورشت بادمجان

طرز تهیه خورشت بادمجان مجلسی با گوشت

زمان مطالعه : 2 دقیقه
خورشت بادمجان یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به خورش قیمه دارد، با ما همراه باشید تا با دستور پخت این غذای لذیذ آشنا شوید.
خورش قارچ مرغ

طرز تهیه “خورش مرغ و قارچ” در مایکروویو

زمان مطالعه : 2 دقیقه
با رعایت نکات پخت خورش “خورش مرغ و قارچ” می توانید یک وعده غذایی خوشمزه را برای خانواده آماده نمایید.با ما همراه باشید.
خورش به

طرز تهیه “خورش به” خوشمزه و جا افتاده

زمان مطالعه : 2 دقیقه
یکی از خوشمزه ترین و رسمی ترین غذاهای پاییزی، خورش به است. باتوجه به اینکه در پخت این “خورش به” و آلو مورد استفاده قرار گرفته و به این ترکیب شکر نیز اضافه می شود.
خورش ماست اصفهانی

طرز تهیه “خورش ماست اصفهانی” اصیل و خوشمزه

زمان مطالعه : 2 دقیقه
یکی از غذاهایی که مردم اصفهان با شرایط زیستی خاص خود طبخ می کنند، حلیمی است به نام خورش ماست. در این مطلب آموزش “خورش ماست اصفهانی” را برای شما در آشپزخانه نمناک در نظر گرفته ایم.
خورش لوبیا سبز با گوشت

آموزش درست کردن “خورش لوبیا سبز” با گوشت

زمان مطالعه : 2 دقیقه
هنوز هم سبزیجات تابستانی در سبزی فروشی ها به وفور پیدا می شود. لوبیا سبز هم از این سبزی هاست که معمولا با آن یا لوبیاپلو درست می کنند یا خوراک لوبیا. البته کوکوی آن هم رایج است ولی به احتمال زیاد خورش آن را تا به حال نخورده اید.
خورش بامیه

خورشت بامیه ؛ طرز تهیه کامل “خورش بامیه”

زمان مطالعه : 3 دقیقه
“خورش بامیه” یکی از انواع خورش های خوشمزه و معروف ایرانی است. اصالت این خورش متعلق به جنوب کشور است ولی به خاطر طعم فوق‌العاده اش تقریبا در تمام کشور طبخ می شود.
خورش لوبیای ارومیه

طرز تهیه “خورش لوبیای ارومیه” با طعمی خوشمزه

زمان مطالعه : 3 دقیقه
اینبار در آشپزخانه نمناک می توانید یک غذای محلی متعلق به ارومیه را به نام “خورش لوبیای ارومیه” مشاهده نمایید.
صفحه 1 از 6