درخواست “فیبر نوری” برای خانه و محل کار از شرکت مخابرات
نحوه درخواست فیبر نوری برای منازل
سرعت اینترنت پائین و مشکلاتی که به همراه آن در زندگی ما ایجاد می شوند، به طبع اگر شغل شما با اینترنت باشد و سرعت اینترنت شما دارای تداخل باشد، نمی توانید به بهترین شیوه ممکن از اینترنت استفاده کنید. تصور کنید که شما در یک محله قدیمی در حال زندگی هستید و برای منزل یا محل کار خود اینترنت 8 مگابایت درخواست داده اید که این میزان اینترنت برای شما تنظیم شده است و اما وقتی سرعت دریافتی را چک می کنید، خیلی کمتر از میزان خریداری شده است!
سپس با اپراتور شرکت ارائه دهنده اینترنت تماس می گیرید و مشکل را درمیان می گذارید و اپراتور به شما می گوید که اینترنت 8 مگابیت برای شما فعال شده است و اما وقتی شما سرعت دریافتی را با ابزاری مانند Speed Test بررسی می کنید، شاید 4 مگابایت باشد! اما مشکل به نظر شما از کجا است؟! طبیعتا از سیم های تلفن خانه و محل سکونت شما می باشد که این میزان اینترنت را تحت پشتیبانی قرار نمی دهد. از این رو در این شرایط 2 راه جلو شما قرار دارد که عبارتند از؛
- کاهش سرعت اینترنت خریداری شده (برای مثال از 8 مگابایت به 4 مگابایت)
- درخواست ثبت نام فیبر نوری
جدیدترین نسل تلفن که شرکت مخابرات از آن استفاده می کند، فیبر نوری نوری است که شما می توانید با شماره تلفن 2020 تماس حاصل نمائید و سپس با اپراتور مشورت کنید و درخواست فیبر نوری دهید. نام این سرویس، سرویس تانوما مخابرات است که شما می توانید از این طریق سیم های تلفن خانه و محل کار را تغییر دهید و به بهترین شیوه ممکن از سرعت اینترنت استفاده کنید.
هزینه نصب فیبر نوری مخابرات
این سرویس بر خلاف سایر سرویس های مخابرات، رایگان نیست و باید مبلغی را بپردازید. اما لازم به ذکر است که مودم اینترنت کابل فیبر نوری (ONT) با مودم های ساده فرق دارد و اگر شما سرویس تانوما که همان درخواست فیبر نوری است را درخواست دهید، باید مودم را نیز تغییر دهید چرا که مودم های ساده از کابل های فیبر نوری پشتیبانی نمی کنند!
از طرفی دیگر هزینه سیم کشی نیز بر عهده شما می باشد که باید بپردازید. با این وجود هزینه ای که درخواست فیبر نوری برای شما ایجاد می کند، در شرایط عادی چیزی نزدیک به 2 میلیون تومان می باشد و اما بهتر است قبل از نصب اقدام بررسی مبلغ کنید تا ماموران حاضر در مقابل منزل و محل کار شما، قیمت را برآورد نمایند و به شما اعلام نمایند.
مناطق تحت پوشش فیبر نوری مخابرات
در حال حاضر هنوز سامانه ای برای نشان دادن مناطق تحت پوشش فیبر نوری طراحی نشده است و تنها راه ارتباطی شما سامانه 2020 می باشد با اعلام شماره تلفن به اپراتور می توانید از اینکه منطقه شما تحت پوشش است یا خیر مطلع شوید. بعد از اینکه اپراتور به شما اعلام کرد که شما تحت پوشش هستید، می توانید درخواست ثبت نام کنید تا در نوبت قرار بگیرید و ماموران مخابرات در محل حاضر شوند و اقدام به تغییر سیم های تلفن نمایند.