![چاقی همسر](http://files.namnak.com/bi/users/en/aup/202403/90_pics/چاقی-همسر.jpg)
حرفهایی که نباید به همسر چاق و دارای اضافه وزن بگویید
چاقی و اضافه وزن مسئلهای است که علاوه بر اثرات منفی بر روی سلامت جسم فرد، آسیبهای جدی روحی برای او به همراه دارد. آسیبهایی که گاهاً بیشتر از عوارض سلامتی چاقی میتواند فرد را درگیر خود کند. بخشی از این آسیب به واسطه اظهار نظرات یا صحبتهای دیگران در مورد این ویژگی ظاهری ایجاد میشود. چنانچه با فردی زندگی میکنید که او دچار اضافه وزن است باید مراقب کلامتان باشید تا مبادا ناخواسته فرد مقابل را از خود برنجانید و اعتماد به نفس او را دچار ضعف کنید. در این بخش از نمناک مخاطب ما افرادی هستند که همسرشان در گروه افراد دارای اضافه وزن قرار میگیرد. نبایدهایی که در زندگی با این افراد باید رعایت کنید میتواند لیست بلند بالایی داشته باشد که ما مهمترین آنها را در ادامه برایتان لیست کرده ایم.
اضافه وزنت روی بچه دار شدن اثر منفی داره
هرگز اجازه ندهید همسرتان به واسطه اضافه وزن و چاقی اش احساس گناه کند. اگر او این صحبت را از شما بشنود که وزن بالایش دلیل بچهدار نشدنتان است یا در آینده روی این مسئله مهم تاثیر خواهد گذاشت وضعیت روحیش به هم خواهد ریخت.
چرا با این هیکلت، این مدلی لباس میپوشی؟
همسر مبتلا به اضافه وزن شما بهتر از هر کسی میداند که به دلیل نداشتن تناسب اندام امکان پوشیدن هر لباسی را ندارد و از این مسئله در درون خود رنج میبرد پس نیازی نیست با این لحن و جملات با او صحبت کنید؛ به جای این سبک اظهار نظر بهتر است به او بگویید فلان لباس خیلی بیشتر مناسب استایل توست.
با تو نمیشه سراغ هر تفریحی رفت
چنانچه همسرتان نمیتواند پا به پای شما از کوه یا پلهها بالا بیاید یا در جریان یک برنامه تفریحی زود خسته میشود بهتر است این را بدانید که به اندازه کافی خود او از این مسئله در درونش احساس ناراحتی و ضعف میکند، پس نیازی نیست با گفتن این جملات ناراحتی او را بیشتر کنید. بهتر است به جای استفاده از این عبارات به او بگویید که ترجیح میدهید با او تفریحاتی را داشته باشید که هر دوی شما در انجام این تفریحات احساس راحتی کنید.
با این وزنت از پس انجامش بر میای؟
به رخ کشیدن ناتوانی یک انسان به هیچ وجه کار پسندیده ای نیست؛ اگر همسر شما به واسطه سایز بزرگ یا وزن سنگینش قادر به انجام برخی از کارها نیست با کمک به او میتوانید حس ضعف را در او کمتر کنید نه اینکه با به زبان آوردن این ناتوانی آسیب روحی به او وارد سازید.