حشرات مرگبار
برخی از حشرات بسیار خطرناک هستند و نیش آن ها ممکن است موجب بیماری های کشنده شوند، در ادامه با کشنده ترین حشرات در جهان آشنا خواهید شد.

کشنده ترین حشرات جهان با نیش مرگبار

کدام گونه از حشرات شما را می ترساند؟ آیا می دانید بسیاری از نیش حشرات می توانند باعث بیماری های کشنده شوند؟ اگر درمانی مناسب علیه نیش حشرات صورت نگیرد، حتی ممکن است منجر به مرگ شوند. اگر مایل هستید تا با این حشرات آشنا شوید، این بخش از سرگرمی نمناک را از دست ندهید.

1. مورچه گلوله ای یا گلوله زن

مورچه های گلوله ای، بزرگترین نوع مورچه در جهان هستند که بیشتر در جنگل های بارانی پاراگوئه و نیکاراگوئه یافت می شوند. نام این مورچه از نیش دردناکش برگرفته شده است زیرا پس از گزش، فرد احساس می کند که مورد اصابت گلوله قرار گرفته است. در حقیقت، نیش این مورچه حدود 30 برابر دردناک تر از نیش زنبور عسل و زنبور گاوی است که ممکن است این درد تا 24 ساعت تمام طول بکشد. مردم محلی مناطقی که این مورچه ها زندگی می کنند بر این باورند که نیش این مورچه میتواند فیل را هم از دردشدید دچار مشکل کند و داستان هایی که در مورد مورچه هایی که فیل را میترسانند گفته می شود احتمالا به این مورچه ها مرتبط است.

هر کلنی مورچه گلوله ای شامل صدها عضو می شود و آن ها معمولا در شاخه درختان بزرگ لانه می سازند. مورچه های گلوله ای هنگامی که احساس خطر کنند و متوجه حضور شکارچیان شوند، بوی بدی از خود ایجاد می کنند. اگر این ترفند شکارچیان را دور نکرد، به صورت دسته جمعی به او حمله می کنند.

حشرات مرگبار

2. مگس پاشنه

مگس پاشنه لاروهایی (نوزادان) را تولید می کند که می توانند انگل های خطرناکی را به بدن پستانداران و انسان ها منتقل کنند که اثرات وحشتناکی را به همراه دارند. این مگس بیشتر در سراسر آمریکای مرکزی و جنوبی یافت می شود. آلودگی نیش این مگس به نام انگل "میازیاس" شناخته می شود که تغییرات شدیدی در بافت های پوست ایجاد می کند.

مگس پاشنه ماده درون پوست پستانداران تخم گذاری می کند، لاروها در همانجا متولد می شوند و به مدت 60 روز در آن جا زندگی می کنند. بیماران می توانند حرکت لارو را در زیر پوست خود احساس کنند. این لارو های خطرناک پس از رشد از بدن خارج می شوند.

3. کک ها

کک ها انگل های خارجی هستند که خون انسان، پرندگان، خزندگان و حیوانات وحشی و خانگی را می مکند. آن ها می توانند باعث ایجاد لکه های خارش داری در پوست میزبان شوند. کک ها به اندازه نوک مداد هستند که به سرعت تکثیر می شوند. هر کک ماده در طول عمر خود حدود 2000 تخم می گذارد.

کک ها می توانند حجم خونی به میزان 15 برابر وزن خود را بمکند. نیش کک بر روی بدن انسان منجر به برجستگی های قرمز می شود. آن ها معمولا در ناحیه کمر، زانو و آرنج پیدا می شوند که علاوه بر خارشی که دارند، منجر به عفونت نیز خواهند شد.

خطرات کک

4. مورچه آتشین

285 گونه مختلف از مورچه آتشین در جهان وجود دارد. آن ها حشراتی هستند که اگر مورد آزار و اذیت قرار گیرند با نیش زدن های پیاپی از خود دفاع می کنند. نیش این مورچه ها بسیار دردناک است و جوش سرسفیدی ایجاد می کنند که هفته ها طول می کشد تا از بین برود. علاوه بر این، نیش او می تواند باعث ایجاد چندین مشکل پوستی شود که همچنین منجر به واکنش آلرژیک نیز خواهد شد.

مورچه های آتشین معمولا به صورت گروهی که شامل ده تا صد مورچه می شود حمله می کنند.

5. ساس های بوسه زن

این حشرات با تغذیه از خون مهره داران رشد می کنند و عادت دارند که لب انسان را موقعی که خواب هستند گاز بگیرند و به همین خاطر است که نام آن ها ساس های بوسه زن است. آن ها همچنین انگلی را به نام تریپانوزوما کروزی منتقل می کنند. بیماری ناشی از این حشره هر ساله 12000 نفر را به کام مرگ می کشاند. بیماری چانگا به همین ترتیب به حیوانات و حیوانات خانگی نیز سرایت کرد. گزش ناشی از این حشره منجر به تغییرات فوری در بدن قربانیان مانند جوش و تاول می شود.

ساس بوسه زن

6. زنبور سرخ بزرگ ژاپنی

زنبورهای سرخ ژاپنی بزرگترین گونه زنبورهای سرخ در دنیا هستند که تا 5 سانتی متر رشد می کنند و طبق آمار، سالانه حدود 40 نفر جان خود را بر اثر نیش این زنبورها از دست می دهند. زهر این زنبور باعث واکنش های آلرژیک و انقباض بافت های عضلانی در زمان کوتاه می شود که نیش های مکرر توسط گروهی از این زنبورها باعث مرگ می شود.

زنبور سرخ بزرگ ژاپنی بسیار تهاجمی و نترس است و هر کلنی آن ها شامل حداکثر 700 عضو می شود. آن ها به میزان قابل توجهی از لارو زنبور عسل تغذیه می کنند و این قدرت را دارند که در هر دقیقه 40 زنبور عسل را مصرف کنند.

7. پشه تسه تسه

پشه تسه تسه کشنده ترین نوع حشره موجود در آفریقا هستند که منبع تغذیه آن ها خون جانوران مهره دار است. این حشرات خطرناک با هر بار نیش زدن سم های قوی را به بدن مهره داران منقل می کند که طبق آمار تقریبا نیم میلیون انسان در آفریقا جان خود را بر اثر حملات این پشه ها از دست داده اند. در مراحل اولیه، زهر پشه تسه تسه باعث بروز بیماری خواب می شود که ممکن است در صورت عدم درمان مناسب منجر به مرگ و میر شود.

 حشرات کشنده

8. زنبورهای قاتل

زنبورهای قاتل همچنین به عنوان زنبورهای عسل آفریقایی شناخته می شوند و دارای خشن ترین و قدرت طلب ترین نوع حشرات در جهان هستند. زنبورآن قربانی را نیش می زنند.

زنبور های قاتل عمدتا صورت و چشم انسان را هدف قرار می دهند. زهر آنان چندان خطرناک نیست اما حمله گروهی آن ها می تواند حتی منجر به مرگ شود. آن ها در کلنی های بزرگی زندگی می کنند که بیش از 80000 عضو دارد. اگر این زنبور ها احساس خطر و ناامنی کنند به مدت 24 ساعت به حالت آماده باش درآمده و به هر حیوان یا انسانی که در محدوده آن ها باشد حمله می کنند.

9. مورچه های راننده

مورچه های راننده دارای بزرگترین کلنی در بین تمامی حشرات موجود در جهان می باشند که هر گروه می تواند بالای 20 میلیون عضو داشته باشد. آن ها هر حیوان و جانوری را که در مسیرشان قرار داشته باشد را نابود می کنند و حتی حیوانات عظیم الجثه ای مانند فیل ها نیز از این قضیه مستثنی نیستند.

مورچه های راننده در هر حمله خود می توانند هزاران حیوان را نابود کنند و با آرواره های بسیار قوی خود زخم های زیادی را روی بدن آن ها ایجاد کنند. مورچه های راننده همچنین برای تهیه غذا به لانه دیگر حشرات حمله کرده و آن ها را می کشند.

10. پشه ها

پشه ها خطرناک ترین و کشنده ترین گونه حشرات روی زمین هستند که هرساله با انتقال بیماری کشنده مالاریا باعث مرگ یک میلیون نفر می شوند. پشه ها میکروب های مالاریا را از یک مکان به مکان دیگر حمل می کنند و با نیش زدن باعث پخش شدن این میکروب ها در خون قربانیان می شوند. طبق آمار، در هر 30 ثانیه یک کودک بر اثر بیماری مالاریا جان خود را از دست می دهد و 500 میلیون مورد از مالاریا هرساله گزارش می شود.

مالاریا یک بیماری خونی است و از طریق انگلی - عمدتا توسط گزش پشه ها- منتقل می شود. علاوه بر پشه های مالاریا، تب دانگ، تب زرد، انسفالیت و ویروس نیل غربی نیز گسترش میابند.

حشرات مرگبار و کشنده ترین آنها در جهان

35
این مطلب مفید بود ؟32
منبع : بخش سرگرمی نمناک/ح.ب/ن
وبگردی