خواص روغن سبوس برنج
روغن سبوس برنج از فواید و خاصیت بسیار بالایی برخوردار می باشد، همچنین روغن سبوس برنج برای سلامت بدن و پوست و مو فوق العاده مفید است.

خواص روغن سبوس برنج برای سلامت ، درمان و زیبایی

روغن سبوس برنج، روغنی نادیده گرفته شده است که سزاوار به رسمیت شناختن کمی بیشتر برای خواص مرطوب کنندگی و جوان سازی آن است. در حالی که روغن سبوس برنج معروف به روغن آرایشی در جهان غرب نیست، اما برای قرن ها در ژاپن به کار گرفته شده است، جایی که استفاده گسترده از مواد اولیه ضد پیری است و در آن استفاده از این روغن به رنگ بی عیب و نقص زنان ژاپنی در نظر گرفته می شود. روغن سبوس برنج در ژاپن به طور سنتی به خمیر و کرم اضافه می شود و برای ویژگی های آنتی اکسیدان پوست آن باارزش است. روغن سبوس برنج، روغن استخراج شده از پوسته داخلی برنج است.

درصد بالایی از اسیده ای چرب دارد و سرشار از نرم کننده ، آنتی اکسیدان ها و ویتامین A، B و E است. روغن سبوس برنج نه تنها پوست را هیدراته می کند، بلکه مانع حفاظتی بالای پوست می شود که روغن سبوس برنج را به ویژه برای استفاده با شرایط آسیب دیده و شکسته پوست مناسب می کند.

روغن سبوس برنج نیز غنی از ماده ای به نام ارزیانول است، که یک مبارز رادیکال آزاد با اثرات آنتی اکسیدانی قوی تر نسبت به ویتامین E است و منحصر به فرد است ؛ علاوه بر استفاده از روغن سبوس برنج بر روی پوست و مو، شما می توانید آن را نیز بخورید و این روغن قادر به درمان بسیاری از مزایای التیام و تقویت پوست خواهد بود.، همچنین آنطور که در بخش سلامت نمناک خواهیم گفت می توانید از آن در سس سالاد استفاده کنید چون به راحتی با ترکیبات دیگر بدون جدا کردن ترکیب می شود.

روغن سبوس برنج طعم فندقی ملایمی دارد و هیچ بویی هم ندارد ، روغن سبوس برنج نیز به همین روش تولید نمی شود و بهترین روغن با کیفیت، با تمام ویژگی های مفید آن، روغن فشرده شده سرد است.

خواص و مزایای استفاده از روغن سبوس برنج برای سلامت پوست و مو:

1. ویتامین E - توکوترینولز:

ویتامین E یک جز مهم در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست است، اما بیشتر ویتامین E مصنوعی است و واقعاً هیچ کار خوبی انجام نمی دهد با این حال، ویتامین E در محصولات طبیعی برای پوست و موی شما مفید است، این نوع ویتامین E به عنوان a شناخته می شود و یک آنتی اکسیدان قوی است. روغن سبوس برنج 2 شکل از ویتامین E، توکوفرول طبیعی بیشتر و فرم توکوترینولز کم تر دارد، که باعث می شود ویتامین E در این روغن یک مبارز رادیکال آزاد قوی باشد.

2. اسیدهای چرب روغن سبوس برنج:

روغن سبوس برنج ترکیبی بسیار مفید از اسیده ای چرب است.

مریستیک اسید - 6 0 %

پالمیتیک اسید - 21.5 %

اسید استریک - 2.9 درصد

اولئیک اسید (یک اسید چرب امگا 9) - 38.4 %

اسید لینولئیک (LA، یک اسید چرب امگا 6) - 34.4 درصد

- لینولئیک اسید (ALA، یک اسید چرب امگا 3) - 2.2 %

مصرف روغن سبوس برنج

مزایای روغن سبوس برنج

3. ویتامین A و B روغن سبوس برنج:

روغن سبوس برنج نیز حاوی ویتامین A و ویتامین B است و زمانی که در برنامه روزانه مراقبت از پوست شما ترکیب می شود به حفظ پوست صاف و از بین رفتن چروک پوست کمک می کند. این ویتامین چنانچه در بخش سلامت نمناک کامل توضیح داده بودیم توانایی پوست شما برای مقابله با آب و هوای سرد زمستانی را افزایش می دهد و به آن کمک می کند به طور طبیعی رطوبت خود را حفظ کرده و در برابر خارش و التهاب مقاومت کند.

4. غنی از اسکالان:

اسکالان ماده ای است که در واقع 12 % چربی بدن انسان را تشکیل می دهد. روغن یا سبوم، مرطوب کننده طبیعی پوست، روغن و محافظ در برابر عفونت است.این ماده اصلی در کبد تولید می شود، اما تولید آن به تدریج کاهش می یابد. پس از سن 30 سالگی کبد مقدار بسیار کمتری از اسکالان تولید می کند که و همین دلیل است که پوست قدیمی تر تمایل دارد با خشکی مشکلاتی داشته باشد.مزیت دیگر اسکوالان برای پوست قدیمی تر توانایی آن برای کاهش لکه های تیره حاصل از افزایش سنی است.

5. آنتی اکسیدان های قدرتمند روغن سبوس برنج:

روغن سبوس برنج شامل سه آنتی اکسیدان قوی (توکوفرول, تکتوریول و ارزیانول) است، که برای محافظت از سلول های بدن از اثرات مخرب رادیکال های آزاد استفاده می شود. رادیکال های آزاد مسبب پیری زودرس و چهره خسته و بی حال هستند.

6. کوآنزیم کیو 10:

کوآنزیم کیو 10 (COQ10) ماده ای دیگر است که به طور طبیعی توسط بدن ما تولید می شود, اما تولید آن بعد از 30 سالگی کاهش می یابد.عوامل دیگری که در کم تر از تولید بهینه دخیل بوده اند, داروهای خاص و استرس هستند.وقتی نوبت به سلامتی پوست می رسد CoQ10 دو نقش بسیار مهم دارد. اول، برای تولید انرژی زیستی درون سلول ها ضروری است و دوم، CoQ10 یک آنتی اکسیدان است.

هنگامی که سطوح CoQ10 در بدن کاهش می یابد، سلول ها کم تر قادر به تحمل تنش های زیست محیطی و زیستی هستند و میزان احیا آن ها کاهش می یابد.سطح کاهش CoQ10 به خوبی با فرآیند سالخوردگی مرتبط است. با استفاده از روغن سبوس برنج، که منبع خوبی از CoQ10 است، پوست شما از القای رادیکال های آزاد محافظت می شود و توانایی آن برای تولید سطوح خوب کلاژن و الاستین می تواند حفظ شود. از آنجا که CoQ10 یک مولکول کوچک است و به راحتی می تواند به سلول های پوست نفوذ کند، بنابراین کاربرد موضعی محصول CoQ10 واقعاً خوب و تاثیرگذار است.

7. خواص ضد التهابی روغن سبوس برنج:

روغن سبوس برنج خواص ضد التهابی دارد که پوست را تسکین می دهد و ظاهر آن را با کاهش قرمزی و پفی اصلاح می کند.

مزایای روغن سبوس برنج

خواص روغن سبوس برنج

8. یک جایگزین غیر محرک برای لانولین:

لانولین از پشم گوسفند ساخته شده و مرطوب کننده بسیار غنی است و کاربردهای زیادی دارد، لانولین پوست زبر را نرم می کند، پوست خشک را تسکین می دهد، از ترک خوردن پوست محافظت می کند و نوک سینه ترک خورده را برای مادران شیرده درمان می کند.در حالی که لانولین یک مرطوب کننده طبیعی و موثر است، افراد زیادی به خصوص آن هایی که پوست حساسی دارند نمی توانند از آن استفاده کنند چون باعث می شود از واکنش آلرژیک رنج ببرند. روغن سبوس برنج خواصی دارد که بسیار شبیه به لانولین است و پوست حساس را تحریک نمی کند و یا باعث واکنش نمی شود.

9. یک روغن سبک است که به راحتی نفوذ می کند:

بر خلاف برخی از روغن ها، روغن سبوس برنج به راحتی و به طور عمیق به پوست نفوذ می کند و جذب می شود.در حقیقت برخی از مردم از آن به عنوان جایگزینی برای روغن ارگان که دارای خاصیت جذب مشابهی هستند، استفاده می کنند.

10. روغن سبوس برنج پوست چرب را بهبود می دهد:

با این که روغن سبوس برنج نیز یک مرطوب کننده بسیار غنی است، اما در پاسخ به سوال برخی از شما کاربران از بخش سلامت نمناک باید بگوییم که این روغن پوست را چرب نمی کند. و به دلیل محتوای اسکوالان آن، واقعاً به پوست چرب کمک می کند تا روغن کمتری تولید کند.

11. روغن سبوس برنج منافذ پوست را مسدود نمی کند:

روغن سبوس برنج جوش زا نیست، پس لازم نیست نگران این باشید که انسداد منفذهای شما را مسدود کرده و به لکه ها و جوش های شما منجر شود.

12. روغن سبوس برنج مرطوب کننده پوست خیلی خشک:

روغن سبوس برنج به طور عمیق به پوست خشک نفوذ می کند تا رطوبت را احیا کند و یک لایه محافظ برای نگهداری آن ایجاد کند. خواص ضد التهابی آن، قرمزی و سوزش را تسکین می دهد که اغلب با پوست خشک همراه است و به ترک پوست خشک، کمک می کند.

روغن سبوس برنج برای مو

روغن سبوس برنج برای پوست های خشک

13. پاک کننده های پوست:

روغن سبوس برنج نیز همانند مرطوب کننده موثر می تواند پوست شما را تصفیه کند، به این معنی است که شما می توانید 2 محصول را با یک بطری روغن سبوس برنج جایگزین کنید.روغن به طور سنتی در ژاپن برای تصفیه پوست و تمیز کردن مو استفاده می شود. برای استفاده از آن به عنوان یک تمیز کننده، مقداری روغن به یک پد پنبه بمالید و از آن به عنوان یک تمیز کننده دیگر استفاده کنید.

14. روغن سبوس برنج برای جلوگیری از سوختگی رزور:

روغن سبوس برنج پس از اصلاح، لایه محافظی را بر روی پوست ایجاد می کند که به تیغه اجازه می دهد بدون کشیدن پوست خود به آرامی حرکت کند و باعث جوش های صورت یا خراش شده باشد.پوست را نرم می کند و از خشکی پوست جلوگیری می کند.

15. محافظت از آسیب های اشعه uv:

روغن سبوس برنج ماده ای دارد که قادر است اشعه ماورا بنفش را مسدود کند. پرتوهای ماورا بنفش می توانند به موها و پوست شما آسیب برسانند.اشعه uv باعث اکسید شدن مو، که موجب خشکی و آسیب رنگ می شود. بسیاری از محصولات ضد آفتاب حاوی روغن سبوس برنج هستند.

16. روغن سبوس برنج برای تسکین جوش ها:

روغن سبوس برنج در تمامی انواع ملتهب پوست موثر است و به ویژه برای جوش های ناشی از درماتیت تماسی مفید می باشد.باعث تسکین سوزش پوست و جلوگیری از تاول زدن و تسکین درد می شود.

17. روغن سبوس برنج برای تسکین اگزما:

روغن سبوس برنج یکی از بهترین روغن ها برای استفاده در پوست تحت تاثیر اگزما است. این کار همه مزایا را به ارمغان می آورد, اما در یک شکل سبک تر که باعث تحریک یا واکنش های آلرژیک نخواهد شد. ویژگی های نرم کننده آن به ترک ها نفوذ کرده و یک مانع محافظتی تشکیل می دهند و از سوزش بیشتر پوست جلوگیری می کنند.

روغن سبوس برنج

تسکین اگزما با روغن سبوس برنج

18. روغن سبوس برنج عالی برای پوست حساس:

پیدا کردن مرطوب کننده خوب برای پوست حساس بسیار مشکل است, به ویژه آن هایی که در واقع ویژگی های جوان سازی پوست را همراه با رطوبت دهی دارند.روغن سبوس برنج همه این ها را عرضه می کند و حتی حساس ترین پوست را تحریک می کند.

19. روغن سبوس برنج برای نرم کنندگی مو:

روغن سبوس برنج, نرم کننده مو فوق العاده ای را می سازد. اسیده ی چرب غنی آن می توانند به لوله های مو نفوذ کرده و از درون آن محافظت کنند. روغن سبوس برنج هفته ای یک بار مورد استفاده قرار می گیرد.

20. روغن سبوس برنج برای تسکین موخوره:

روغن سبوس برنج علاوه بر یک روان کننده غیر روغنی که می تواند به موخوره ها زده شود, ویتامین e اش از موی شما در برابر آسیب حرارتی محافظت می کند.روغن سبوس برنج رطوبت را به موهای آسیب دیده خشک می دهد و آن را در جای خود نگه می دارد, و به شما موهای سالم تری می دهد که تحت کنترل است.

21. روغن سبوس برنج برای پاشنه های ترک دار:

اسکوالان و اسیدهای چرب موجود در روغن سبوس برنج, درمان موثری را برای درمان پوست خشک روی پاهای شما انجام می دهند و به سرعت درد ترک های عمیق را تسکین می دهند. روغن رطوبت را تحویل می دهد و آن را درون پوست شما قرار می دهد و اجازه درمان سریع تر را می دهد.

22. روغن سبوس برنج یک مرطوب کننده دست:

دست ها در معرض فرسایش زیادی هستند که به مرطوب کننده غنی نیاز دارند.مرطوب کننده های پایدار طولانی مدت معمولاً روغنی هستند, در حالی که لوسیون ها و کرم های مرطوب کننده به سرعت جذب می شوند و نمی توان از آنها برای مدت زیادی لذت برد. روغن سبوس برنج به شما بهترین های هر دو دنیا را می دهد.

یک مرطوب کننده غنی است که به راحتی و کاملاً جذب می شود و دستان شما را نرم و صاف می کند. بنابراین با استفاده از روغن سبوس برنج به جای لوسیون دست, می توانید از دستان خود تغذیه و از آن محافظت کنید و سپس به سرعت به هر کاری که می خواهید بکنید, بدون اینکه یک باقیمانده روغنی روی صفحه کلید, تلفن, فرمان و غیره باقی بگذارید.

خواص روغن سبوس برنج

روغن سبوس برنج یک مرطوب کننده است

23. روغن سبوس برنج برای بیماری های پوست سر:

توانایی عمیق مرطوب کنندگی روغن سبوس برنج, خشک ترین بخش پوست برای احیای تعادل و حذف خارش احیا می کند زیرا آنطور که در بخش سلامت نمناک گفته ایم درمان غیر روغنی که کاملاً جذب می شود موهای شما را چرب می کند و می توانید هر روز آن را ترک کنید.

24. تقویت مو با روغن سبوس برنج:

روغن سبوس برنج غنی از یک کربوهیدرات به نام اینوزیتول است. اینوزیتول که تقویت کننده مو شناخته شده ای است و اغلب به دلیل این دلیل به سرم خون اضافه می شود. اینوزیتول فولیکول های مو سالم و فولیکول های مو سالم ضخیم تر می شود. آن ها همچنین قادر به رشد مو سریع تر از فولیکول های آسیب دیده یا دچار سو تغذیه هستند. چون روغن سبوس برنج یک روغن خوراکی است, می توانید از آن در آشپزی خود برای دریافت این اثرات مفید از داخل استفاده بکنید.

25. جلوگیری از آکنه با روغن سبوس برنج:

از آنجا که روغن سبوس برنج دارای اسید اولئیک متعادل و نسبت اسید لینولئیک است, همراه با مقادیر بالای اسید چرب, ترکیب اسیده ای چرب مشابه با اسانس گیری است و به شدت به رفع آکنه کمک خواهد کرد.

26. روغن سبوس برنج برای کمک به رفع پسوریازیس:

روغن سبوس برنج برای استفاده در مناطقی که مبتلا به پسوریازیس هستند, آزار دهنده نیست.ضد زنگ آن پوست را تشدید می کند, در حالی که مرطوب کننده و هیدرات کننده است.

27. روغن سبوس برنج عالی برای مرطوب کننده بدن:

با خواص مرطوب کنندگی و قیمت پایین آن, استفاده از روغن سبوس برنج به عنوان یک مرطوب کننده کل بدن, برای هیدرات, نرم کردن و محافظت از پوست, منطقی است.روغن سبوس برنج روی پوست کمی مرطوب کار می کند, و چون به سرعت جذب می شود, وقتی می خواهید لباس بپوشید شما را اذیت نخواهد کرد. روغن سبوس برنج بیشتر شبیه لوسیون است تا روغن.

روغن سبوس برنج

روغن سبوس برنج یک مرطوب کننده بدن

28. حامل مناسبی برای روغن های گیاهی:

اگر شما نیاز به استفاده از روغن های ضروری برای درمان خانگی داشته باشید, یا به عنوان بخشی از مراقبت از پوست نرمال خود, روغن سبوس برنج انتخاب خوبی برای روغن حامل دارد, زیرا علاوه بر اینکه روغن سبوس برنج به راحتی جذب می شود, خواص درمانی بسیار مفیدی نیز دارد.

29. روغن سبوس برنج برای درمان چین و چروک:

روغن سبوس برنج غنی از آب است, همان ماده ای است که در محصولات مراقبت از پوست یافت می شود که حاوی منابع غیر داغ مانند روغن کوسه است. آلوئه ورا به افزایش تولید کلاژن در پوست کمک می کند. کلاژن اساس پوست شماست و آن را به هم نزدیک می کند. سطوح خوب کلاژن در پوست باعث چین و چروک نمی شوند.

30. روغن ماساژ:

سبوس برنج یک روغن ابریشمی است که برای استفاده به عنوان یک روغن ماساژ عالی است.روغن سبوس برنج روی پوست نمی نشیند, بلکه به پوست نفوذ می کند و یک ماساژ گرم و راحت بدون کشیدن پوست را ممکن می سازد.

31. پایه ای برای اسکراب بدن:

کمی روغن سبوس را با شکر و یا آرد جو دو سر مخلوط کنید و انرا روی پوستتان اسکراب نمایید.

32. تحریک گردش خون برای پوستی روشن تر:

روغن سبوس برنج به خاطر محتوای اسید فیتیک می تواند به احیای رنگ مات کمک کند. اسید فیتیک بخشی از خانواده ویتامین است و قادر به بهبود گردش خون و افزایش رشد سلولی برای نمایان کردن پوست جوان تر می باشد.

33. روغن سبوس برنج برای کم کردن تیرگی زیر چشم ها:

روغن سبوس برنج حاوی استرول گیاهی است. استرول ها یک استرویید طبیعی هستند و به سبوس برنج توانایی کاهش حلقه های تیره زیر چشم ها را می دهد و هر گونه پفی را در اطراف چشم ها ایجاد می کند. این روغن می تواند پوست را به آرامی سفید کند, و به ناپدید شدن دوایر زیر چشم کمک می کند.

خواص و عوارض روغن سبوس برنج

تمام خواص و فواید روغن سبوس برنج

34. روغن سبوس برنج مفید برای بیماران دیابتی:

در یک مطالعه روغن سبوس برنج, میزان قند خون کمتری را به خود اختصاص داد. منابع مشخصی حتی از سبوس برنج به عنوان مهم ترین مواد غذایی روی کره زمین استفاده می کنند.

35. روغن سبوس برنج برای کمک به کاهش وزن:

چون توانایی کاهش سطح کلسترول را دارد, می تواند به کاهش وزن کمک کند. هم چنین غنی از آنتی اکسیدان های طبیعی است که متابولیسم را افزایش می دهند و منجر به کاهش وزن سالم می شوند.

استفاده های دیگری از روغن سبوس برنج؟

برای آشپزی:

روغن سبوس برنج به ویژه در پخت با حرارت بالا موثر است که می توانید در هنگام سرخ کردن کردن از آن استفاده کنید.همچنین طعم و بافت تمیز دارد و بر غذا غلبه نمی کند.

برای ساخت صابون:

یکی دیگر از کاربردهای جالب روغن سبوس برنج در این فرآیند است. با ترکیبی از روغن سبوس برنج و سایر روغن ها همراه با هیدروکسید سدیم ساخته می شود.همچنین می توانید آب مقطر را نیز اضافه کنید.

اثرات جانبی و عوارض احتمالی روغن سبوس برنج چیست؟

دوران بارداری و شیردهی:

چون شواهد زیادی در دسترس نیست، حتما با پزشک مشورت شود.

مشکلات گوارشی:

در مواردی که شما مشکلات دستگاه گوارشی مانند زخم, سوهاضمه, یا هر نوع دیگر دستگاه گوارش دارید - از این روغن دور بمانید.فیبر سبوس برنج ممکن است دستگاه گوارش شما را مسدود کند و موجب عوارضی شود. مطمئن نیستیم که همانند روغن باشد. پس از آن اجتناب کنید.

نتیجه گیری:

این مزایا به ما نشان می دهند که چگونه روغن سبوس برنج می تواند بر سلامت طولانی مدت ما تاثیر مثبت بگذارد. احتمالاً باید راه های جدیدی برای گنجاندن این روغن در رژیم غذایی خود پیدا کنید!

 

35 فواید و خواص روغن سبوس برنج ؛ مورد 29 عالی است

2.52
این مطلب مفید بود ؟11
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : firstcry / stylecraze / drweil / centrafoods / verywellfit / بخش بهداشت و سلامت نمناک/ح.ب /ن
برچسب :
نظرات
وبگردی