مجید مظفری

بیوگرافی مجید مظفری و همسرش+ شغلش در جوانی، سن، اصالت

کد مطلب : 4530
زمان مطالعه : 12 دقیقه

بیوگرافی مجید مظفری + تصاویر شخصی و ماجرای همسرش، اصالت خانوادگی، و شغل اولیه‌اش پیش از بازیگری. دانستنی‌هایی جذاب و واقعی.

بیوگرافی مجید مظفری

نام:مجید

نام خانوادگی:مظفری

تاریخ تولد:22 بهمن 1329

محل تولد:تهران

پیشه:بازیگر و کارگردان

فرزندان:نیکی مظفری

مجید مظفری
بیوگرافی مجید مظفری/ عکس از روح الله حسین زاده

زندگی شخصی و سن مجید مظفری

مجید مظفری یکی از بازیگران پرآوازه و محبوب سینما و تلویزیون ایران، در تاریخ ۲۲ بهمن ۱۳۲۹ در تهران به دنیا آمده است. او تحصیلات خودش را تا مقطع دیپلم ادامه داد و سپس برای گذراندن یک دوره‌ی پنج ماهه‌ی بازیگری به دانشگاه ون سن پاریس رفت.

خانواده مجید مظفری
عکس پدر و مادر مجید مظفری

شغل مجید مظفری قبل از بازیگری

جالب است بدانید که این بازیگر پیش از ورود به عرصه‌ی هنر، به عنوان تکنسین در شرکت مرسدس بنز مشغول به کار بود و حتی برای گذراندن دوره‌های آموزشی این شغل به آلمان اعزام شده بود. دوران جوانی مجید مظفری در آن سال‌ها با پیشنهاد بازی در تئاتر مواجه شد و همین مسئله سبب شد تا کار خودش را رها کرده و در زمینه‌ی بازیگری فعالیتش را ادامه دهد.

ازدواج و همسر مجید مظفری

مجید مظفری در سال 1363 زمانی که 34 ساله بود با همسرش آشنا شد. برای او گرفتن رضایت پدر و مادر همسرش و همچنین خودش بسیار مهم بود؛ به همین دلیل 2 سال رابطه‌ی آشنایی آن‌ها به طول انجامید و این زوج سرانجام در سال 1365 ازدواج کردند.

نیکی دختر مجید مظفری

ثمره‌ی ازدواج مجید مظفری، دختری به نام نیکی است که در ۲۸ شهریور ۱۳۶۶ به دنیا آمد. نیکی مظفری امروز خود از بازیگران شناخته‌شده‌ی سینما و تلویزیون است که در آثار مختلفی ایفای نقش داشته است.

مجید مظفری و نیکی مظفری
مجید مظفری و دخترش نیکی مظفری/ عکس از روح الله حسین زاده

او مدرک فوق دیپلم معماری را از دانشگاه لندن اخذ کرده، اما حرفه‌ی پدرش را در زندگی دنبال می‌کند. نیکی مظفری و پدرش ارتباط دوستانه‌ای با هم دارند و مجید مظفری نیز در مصاحبه‌ای درباره‌ی حس پدر شدنش گفته است که:

وقتی نیکی به دنیا آمد و او را از پشت شیشه‌ی اتاق نوزادان دیدم، خیلی شگفت‌زده و خوشحال بودم و از اینکه پدر شدم احساس مسئولیت بیشتری می‌کردم.

جوانی مجید مظفری
عکس جوانی مجید مظفری و کودکی نیکی مظفری

ماجرای فوت و بیماری همسر مجید مظفری

همسر مجید مظفری متأسفانه در سال 1384 به بیماری مبتلا شد و درنهایت در اثر این بیماری از دنیا رفت. فوت او ضربه‌ی روحی شدیدی را به این بازیگر و دخترش وارد کرد، اما آن‌ها موفق شدند این حقیقت را در زندگی‌شان بپذیرند و این دوری و درد هجران را تاب بیاورند.

نکته‌ی جالب توجه درباره‌ی این پدر و دختر این است که هیچکدام پس از این ضایعه‌ی دردناک ازدواج نکردند و ترجیح دادند زندگی پدر و دختری خودشان را در کنار هم ادامه دهند پس بنابراین پاسخی برای موضوع اسم همسر دوم مجید مظفری وجود ندارد.

مجید مظفری در دورهمی

برنامه دورهمی مهران مدیری در 24 آذرماه 1396 میزبان مجید مظفری و دخترش نیکی بود. مظفری در این گفتگوی جذاب، اعلام کرد که پس از فوت همسرش، تصمیم گرفت تمام وقتش را برای دختر خود بگذارد و بیشتر با هم دوست شوند. او همچنین در بخشی دیگر از برنامه، ماجرای عاشق شدنش را تعریف کرد و بیان داشت که بعد از ازدواج دخترش، او نیز ازدواج خواهد کرد.

مجید مظفری در دورهمی
نیکی و مجید مظفری در دورهمی مهران مدیری

مجید مظفری و همسر جدیدش در جوکر ؟!

مظفری دو بار در برنامه جوکر احسان علیخانی شرکت کرده است. او در اولین فصل جوکر2 در کنار نیما شعبان‌نژاد، نصرالله رادش، امیرحسین رستمی و ... در این مسابقه شرکت کرد.

در جدیدترین قسمت جوکر، یعنی جوکر خانوادگی نیز مجید مظفری همراه با دخترش نیکی مظفری در این رئالیتی شوی جذاب حضور پیدا کرده است. در بخشی از این برنامه، همسر جدید مجید مظفری رونمایی می‌شود که در ادامه با ورود اکبر عبدی در نقش همسر او، متوجه می‌شویم که این ترفندی برای خنداندن دیگر شرکت‌کنندگان است.

مجید مظفری در جوکر
مجید مظفری و اکبر عبدی در جوکر

آغاز فعالیت هنری مجید مظفری

ورود مجید مظفری به دنیای بازیگری کاملاً اتفاقی بود. او در سال ۱۳۴۷ و در ۱۸ سالگی، به همراه دوستی به تماشای یک نمایش تئاتر رفت که در آنجا از او خواسته شد تا نقش کوچکی را بازی کند. این اتفاق سرآغاز مسیر هنری او بود تا اینکه این بازیگر اولین تجربه‌ی سینمایی خودش را در سال ۱۳۴۹ با بازی در فیلم پایان تاریکی به کارگردانی حسن شیروانی رقم زد.

مظفری در نخستین فیلم خود حضور کوتاهی داشت و فعالیت حرفه‌ای خودش در سینما را با حضور در فیلم شهر قصه به کارگردانی منوچهر انور در سال 1352 به شکلی رسمی شروع کرد.

مجید مظفری در سینما

مجید مظفری فعالیت خودش در سینما را از اوایل دهه‌ی 50 آغاز کرد و به بازیگری توانمند که از عهده‌ی نقش‌های مختلفی برمی‌آید، تبدیل شد. او در طول دوران بازیگری خود، تجربه‌ی حضور در آثار متعدد و همکاری با کارگردانان بسیاری را کسب کرده است.

از جمله فیلم‌های مطرحی که مجید مظفری در آن‌ها نقش‌آفرینی داشته می‌توان به تیغ و ابریشم به کارگردانی مسعود کیمیایی، در مسیر تندباد به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی، تقاطع به کارگردانی ابوالحسن داودی، کفشهایم کو به کارگردانی کیومرث پوراحمد و ... اشاره کرد. مجید مظفری در این آثار با بازیگرانی مانند جمشید مشایخی، جمشید هاشم‌پور، رضا کیانیان، فاطمه معتمدآریا، بهرام رادان، رویا نونهالی و ... همکاری داشته است.

مجید مظفری در کفشهایم کو
مجید مظفری در فیلم کفشهایم کو

مجید مظفری و بهرام بیضایی

در کارنامه‌ی کاری مجید مظفری، آثار متعددی از همکاری او و بهرام بیضایی، نویسنده و کارگردان نام‌آشنای تئاتر و سینمای ایران به چشم می‌خورد. نخستین همکاری این دو هنرمند در سال 1352 با فیلم سینمایی غریبه و مه رقم خورد. این همکاری موفق اما در سال‌های بعد و با فیلم‌های مسافران، سگ‌کشی و وقتی همه خوابیم نیز ادامه یافت.

مجید مظفری با نقش‌آفرینی‌های دقیق و قابل دفاع خود در فیلم‌های بهرام بیضایی، نامش را به عنوان بازیگری موفق در محافل مختلف سینمایی بر سر زبان‌ها انداخت. این بازیگر در تجربه‌های بازی خودش در سینمای بیضایی، با چهره‌هایی چون مژده شمسایی، پروانه معصومی، بهزاد فراهانی، علیرضا جلالی‌تبار، میترا حجار، حسام نواب صفوی و ... هم‌بازی بوده است.

مجید مظفری و بهرام بیضایی
مجید مظفری در فیلم بهرام بیضایی

مجید مظفری در مسافران

فیلم سینمایی مسافران به کارگردانی بهرام بیضایی، یکی از نقاط عطف کارنامه‌ی هنری مجید مظفری بود که در سال 1370 ساخته شد. این اثر که در رأی‌گیری سال ۱۳۸۰ مجله‌ی دنیای تصویر، به عنوان برترین فیلم دهه‌ی 70 سینمای ایران شناخته شد، جایزه‌ی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل را برای مجید مظفری به ارمغان آورد.

بهرام بیضایی سال‌ها بعد عنوان کرد که این فیلم را در پاسخ به فیلم مادر علی حاتمی ساخته ‌است. مجید مظفری در فیلم مسافران با بازیگرانی چون مژده شمسایی، جمیله شیخی، هما روستا، فاطمه معتمدآریا، آتیلا پسیانی، مهتاب نصیرپور، فریبرز عرب‌نیا و ... هم‌بازی بود.

مجید مظفری در مسافران
مجید مظفری در فیلم مسافران

مجید مظفری در جنگ نفتکش ها

فیلم سینمایی جنگ نفت‌کش‌ها به کارگردانی محمد بزرگ‌نیا در ژانر سینمای جنگی در سال 1372 بر اساس واقعه‌ی جنگ نفت‌کش‌ها در خلیج فارس در زمان جنگ ایران و عراق ساخته شده است. این فیلم سینمایی با حضور عزت‌الله انتظامی، جمشید جهانزاده، فاطمه گودرزی، فیروز بهجت محمدی و ژاله علو در کنار مجید مظفری در نقش کاپیتان بهرامی تولید شد که در کنار سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی، توجهات بسیاری را در آن سال به خود جلب کرد. مجید مظفری برای بازی در فیلم جنگ نفت‌کش‌ها، نامزد سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول از دوازدهمین جشنواره فیلم فجر شد.

مجید مظفری در فیلم جنگ نفتکشها
عکس مجید مظفری در فیلم جنگ نفتکشها

مجید مظفری در خوب بد جلف

خوب بد جلف، اولین تجربه‌ی کارگردانی پیمان قاسم‌خانی در سینماست که در سال 1394 ساخته شد. این فیلم سینمایی که به نوعی اسپین‌آف سریال پژمان محسوب می‌شود، با حضور زوج موفق پژمان جمشیدی و سام درخشانی، داستان این دو بازیگر را روایت می‌کند که در جریان ساخت یک فیلم سینمایی با مشکلات مختلفی روبرو می‌شوند.

مجید مظفری در فیلم خوب بد جلف نقش خودش که عضو گروه تولیدکنندگان دلار تقلبی است را در کنار بازیگرانی مثل مانی حقیقی، حمید فرخ‌نژاد، امیرمهدی ژوله، رضا رویگری، آزاده صمدی، مهراب قاسم‌خانی و ... ایفا کرده است. خوب بد جلف در زمان اکران با استقبال مخاطبان همراه بود و در نظرسنجی سایت خبرآنلاین به عنوان بهترین فیلم نوروز ۱۳۹۶ انتخاب شد.

مجید مظفری در خوب بد جلف
مجید مظفری در فیلم خوب بد جلف

سریال های مجید مظفری

مجید مظفری در طول سال‌ها حضور خود در عرصه‌ی بازیگری، تجربه‌ی بازی در سریال‌های تلویزیونی پرشماری را داشته است. از سریال‌های معروفی که مجید مظفری در آن‌ها نقش‌آفرینی داشته، می‌توان به روزهای زندگی به کارگردانی سیروس مقدم، کریم‌خان زند به کارگردانی محمدرضا ورزی، خانه‌ای در تاریکی به کارگردانی سعید سلطانی، اولین انتخاب به کارگردانی مهدی صباغ‌زاده، ایلدا به کارگردانی راما قویدل، نهنگ آبی به کارگردانی فریدون جیرانی، محرمانه به کارگردانی محمود معظمی، تاسیان به کارگردانی تینا پاکروان و ... اشاره کرد. مظفری در سریال‌هایش با چهره‌هایی نظیر داریوش ارجمند، کتایون ریاحی، لیلا حاتمی، ساعد سهیلی، رحیم نوروزی، اکبر عبدی و ... همکاری داشته است.

مجید مظفری در ایلدا
مجید مظفری در نمایی از سریال ایلدا

کارگردانی مجید مظفری

مجید مظفری علاوه بر بازیگری، در مقام کارگردان و تهیه‌کننده نیز فعالیت داشته است. او در سال ۱۳۸۱ فیلم قلب‌های ناآرام را کارگردانی و در سال ۱۳۹۷ نیز فیلم عرفان را تهیه‌کنندگی کرد. مظفری همچنین در سال ۱۳۸۶ تله‌فیلم بعد از روز آخر را کارگردانی کرد و در آن بازی هم کرد.

فیلمی به کارگردانی مجید مظفری
عرفان فیلمی به تهبه کنندگی مجید مظفری

صداپیشگی مجید مظفری

مجید مظفری در حوزه‌ی دوبلوری نیز فعالیت داشته و در انیمیشن سینمایی آخرین داستان به نویسندگی و کارگردانی اشکان رهگذر در سال 1396 صداپیشگی شخصیت بارمان را بر عهده داشته است.

مجید مظفری خارج از دنیای هنر

مجید مظفری پس از کسب شهرت و اعتبار در عرصه‌ی بازیگری، در شهریور ۱۳۹۶ با حضور چهره‌های هنری مختلف، آمفی‌تئاتر کافه خود را با نام آمفی کافه صدف افتتاح کرد. او همچنین در بهمن ۱۳۹۷ از سوی شرکت توسعه‌ی گردشگری، به عنوان سفیر گردشگری معرفی شد.

جوایز مجید مظفری

  • برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فیلم مسافران در دوره 10 جشنواره فیلم فجر - سال 1370
  • کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم سایه‌های هجوم در دوره 11 جشنواره فیلم فجر - سال 1371
  • کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم جنگ نفت‌کش‌ها در دوره 12 جشنواره فیلم فجر - سال 1372
  • کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم سگ کشی در دوره 19 جشنواره فیلم فجر - سال 1379

فیلم شناسی مجید مظفری

سینما

  • خوب بد جلف به کارگردانی پیمان قاسم‌خانی (1395)
  • کفشهایم کو؟ به کارگردانی کیومرث پوراحمد (1394)
  • زیگزاگ به کارگردانی مجید توکلی (1388)
  • وقتی همه خوابیم به کارگردانی بهرام بیضایی (1387)
  • روی خط صفر به کارگردانی آرش قادری (1386)
  • تقاطع به کارگردانی ابوالحسن داودی (1384)
  • قلب‌های ناآرام به کارگردانی مجید مظفری (1381)
  • بی‌همتا به کارگردانی جهانگیر جهانگیری (1380)
  • سگ کشی به کارگردانی بهرام بیضایی (1379)
  • آسمان پر ستاره به کارگردانی حسن قلی‌زاده (1378)
  • جان‌سخت به کارگردانی علی اکبر ثقفی (1376)
  • طوفان به کارگردانی محمدرضا بزرگ‌نیا (1375)
  • آرایش مرگ به کارگردانی افشین شرکت (1373)
  • جنگ نفت‌کش‌ها به کارگردانی محمدرضا بزرگ‌نیا (1372)
  • سه مرد عامی به کارگردانی سیامک تقی پور (1372)
  • سایه‌های هجوم به کارگردانی احمد امینی (1371)
  • راز خنجر به کارگردانی محمدحسین حقیقی (1371)
  • بیا با من به کارگردانی مهدی ودادی (1371)
  • تماس شیطانی به کارگردانی حسن قلی‌زاده (1371)
  • مسافران به کارگردانی بهرام بیضایی (1370)
  • شهر خاکستری به کارگردانی حسن هدایت (1369)
  • فانی به کارگردانی افشین شرکت (1368)
  • ریحانه به کارگردانی علیرضا رییسیان (1368)
  • ساوالان به کارگردانی یدالله صمدی (1368)
  • کشتی آنجلیکا به کارگردانی محمدرضا بزرگ‌نیا (1367)
  • در مسیر تندباد به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی (1367)
  • گل مریم به کارگردانی حسن محمدزاده (1366)
  • تشکیلات به کارگردانی منوچهر مصیری (1365)
  • تیغ و ابریشم به کارگردانی مسعود کیمیایی (1365)
  • روزهای انتظار به کارگردانی اصغر هاشمی (1365)
  • آوار به کارگردانی سیروس الوند (1364)
  • تنوره دیو به کارگردانی کیانوش عیاری (1364)
  • یوزپلنگ به کارگردانی ساموئل خاچیکیان (1364)
  • زخمه به کارگردانی خسرو ملکان (1362)
  • عبور از میدان مین به کارگردانی جواد طاهری (1361)
  • تفنگدار به کارگردانی جمشید حیدری (1361)
  • دانه‌های گندم به کارگردانی حسن رفیعی (1359)
  • سرخ‌پوست‌ها به کارگردانی غلامحسین لطفی (1357)
  • جنگ اطهر به کارگردانی محمدعلی نجفی (1357)
  • غریبه و مه به کارگردانی بهرام بیضایی (1354)
  • زیر پوست شب به کارگردانی فریدون گله (1353)
  • ترکمن به کارگردانی امیر شروان (1353)
  • همسفر به کارگردانی مسعود اسدالهی (1353)
  • سازش به کارگردانی محمد متوسلانی (1353)
  • شهر قصه به کارگردانی منوچهر انور (1352)
  • پایان تاریکی به کارگردانی حسن شیروانی (1349)

مجید مظفری در دست تنها
مجید مظفری در فیلم دست تنها

سریال

  • تاسیان به کارگردانی تینا پاکروان (1403)
  • محرمانه به کارگردانی محمود معظمی (1402)
  • هم‌سایه به کارگردانی محمد حسین غضنفری (1400)
  • ایلدا به کارگردانی راما قویدل (1399)
  • تله‌فیلم شاه‌کلید به کارگردانی سامان مقدم (1398)
  • نهنگ آبی به کارگردانی فریدون جیرانی (1397)
  • ممنوعه به کارگردانی امیر پورکیان (1397)
  • انقلاب زیبا به کارگردانی بهرنگ توفیقی (1393)
  • سی و نه هفته به کارگردانی مرتضی احمدی هرندی (1393)
  • اولین انتخاب به کارگردانی مهدی صباغ‌زاده (1392)
  • میلیاردر به کارگردانی علیرضا امینی (1391)
  • توطئه فامیلی به کارگردانی رامبد جوان (1390)
  • شب می‌گذرد به کارگردانی راما قویدل (1387)
  • تله‌فیلم بعد از روز آخر به کارگردانی مجید مظفری (1386)
  • تله‌تئاتر استاد معمار به کارگردانی هادی مرزبان (1385)
  • تا صبح به کارگردانی مشترک مجید جوانمرد و محمدعلی باشه آهنگر (1385)
  • معما به کارگردانی مشترک مسعود آب‌پرور و محمدرضا آهنج (1387)
  • تله‌تئاتر کالیگولا به کارگردانی قطب‌الدین صادقی (1383)
  • سایه آفتاب به کارگردانی محمدرضا آهنج (1383)
  • سرزمین مادری به کارگردانی کمال تبریزی (1382)
  • خانه‌ای در تاریکی به کارگردانی سعید سلطانی (1382)
  • برگه‌های سفید به کارگردانی شفیع آقامحمدیان (1381)
  • سفر سبز به کارگردانی محمدحسین لطیفی (1381)
  • کریم‌خان زند به کارگردانی محمدرضا ورزی (1380)
  • روزهای زندگی به کارگردانی سیروس مقدم (1378)
  • میعاد در سپیده‌دم به کارگردانی سعید سلطانی (1377)
  • تله‌تئاتر خانه‌های اجاره‌ای به کارگردانی محمد رحمانیان (1376)
  • دومین انفجار به کارگردانی نادر مقدس (1376)
  • صدای صنوبر به کارگردانی شاپور قریب (1375)
  • پشت پرده تخت طاووس به کارگردانی محمد رحمانیان (1374)
  • ستاره قطبی به کارگردانی مسعود آب‌پرور (1374)
  • تله‌تئاتر شاهدی برای تعقیب به کارگردانی حسن سطحی (1373)
  • آمیز قلمدون به کارگردانی هادی مرزبان (1373)
  • ضلع ششم به کارگردانی مسعود فروتن (1372)
  • تله‌تئاتر تهی‌دستان به کارگردانی محمد جاوید مهتدی (1370)
  • بخش چهار جراحی به کارگردانی مسعود فروتن (1367)
  • تله‌تئاتر یک مسافر به کارگردانی مهوش جزایری (1364)
  • جنگی برای فردا به کارگردانی مجید مظفری (1364)
  • تله‌تئاتر مرگ دستفروش به کارگردانی اکبر زنجانپور (1363)
  • سیم حوت (سوم اسفند) به کارگردانی مجید جعفری (1362)
  • گرفتار به کارگردانی منصور پورمند (1356)
  • غریبه به کارگردانی محمدعلی زرندی‌فر (1354)

مجید مظفری در تاسیان
مجید مظفری در سریال تاسیان

نظرات