دسر های ایرانی

کاچی زایمان
“کاچی زایمان” یک دسر بسیار خوشمزه و مقوی می باشد و کاچی برای بعد از زایمان بسیار توصیه می شود تا انرژی از دست رفته را بدست آورد.
طرز تهیه ماقوت

طرز تهیه ماقوت یزدی؛ دسری ارزان و شیک

زمان مطالعه : 2 دقیقه
اگر شماهم به دنبال دستور تهیه یک دسر ساده مجلسی و کم هزینه هستید میتوانید ماقوت یزدی را به روش زیر آماده کنید.
فالوده شیرازی

طرز تهیه فالوده شیرازی در خانه

زمان مطالعه : 3 دقیقه
فالوده شیرازی یکی از دسرهای معروف این شهر است؛ بسیار ی از افرادی که به شیراز سفر می‌کنند، برای یکبار هم شده این دسر را امتحان می‌کنند. اگر شما هم از طرفداران این دسر هستید، برای دانستن طرز تهیه فالوده خوشمزه شیرازی در خانه با ما همراه باشید.
رنگ سمنو

دلیل رنگ نگرفتن سمنو و راز خوش رنگ شدن سمنو

زمان مطالعه : 2 دقیقه
سمنو یک دسر غلیظ خوشمزه و کشدار ایرانی است که طعم و رنگ این دسر بستگی به نکاتی دارد که در هنگام طبخ رعایت کنید.
شیر برنج

فوت و فنی که مزه شیر برنج رو خوشمزه تر میکنه

زمان مطالعه : 3 دقیقه
شیر برنج یکی از غذاهای محبوب و قدیمی است که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد اما برای خوشمزه تر شدن باید نکات و فوت و فن خاصی که دارد را بدانید.
مضرات شیر برنج

شیر برنج واسه کیا ضرر داره؟

زمان مطالعه : 2 دقیقه
شیر برنج خوشمزه ترین و مقوی ترین دسر به شمار می آید اما برخی از افراد محدودیت هایی برای مصرف آن دارند و خوردن شیر برنج برای سلامتی آنها مضر است.
خوشمزه شدن شیربرنج

8 راز ساده واسه خوشمزه شدن شیربرنج

زمان مطالعه : 3 دقیقه
شیربرنج یکی از غذاهای مقوی و محبوب در بین ایرانیان است. توجه به نکات مهم در دستور پخت آن باعث خوشمزه شدن شیربرنج میشود.
حلوای زنجبیلی

طرز تهیه “حلوای زنجبیلی” تبریزی ساده و مجلسی

زمان مطالعه : 3 دقیقه
“حلوای زنجبیلی” به دلیل داشتن زنجبیل، طبیعت مقوی و گرم داشته و مصرف آن در ماه رمضان توصیه می شود. همچنین باعث افزایش قندخون شده، تقویت کننده معده و ضدنفخ نیز می باشد.
حلوای هویج

آموزش تهیه مرحله به مرحله “حلوای هویج” خوشرنگ

زمان مطالعه : 3 دقیقه
یک روش مناسب کافی می باشد تا شما بتوانید بهترین “حلوای هویج” را مهیا نمایید.
باسلوق

دستور تهیه “باسلوق” با طعم دلچسب و ایده آل

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“باسلوق” طعمی جالب و خوشمزه را در میان شیرینی ها دارد که به علت طعم پودر نارگیل آن می تواند مورد پسند باشد.
شیر برنج

طرز تهیه “شیر برنج” خانگی با ترفند های عالی

زمان مطالعه : 3 دقیقه
“شیر برنج” علاوه بر اینکه می تواند یک صبحانه فوق‌العاده مقوی باشد که از طعم خوبی برخوردار است به عنوان نهار و یا شام هم مصرف می شود.
پیشمه ترکمنی

آموزش عالی و مرحله به مرحله پخت “پیشمه” ترکمنی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
پخت شیرینی “پیشمه” در بین ترکمن ها رواج دارد و از شیرینی های بسیار خوشمزه می باشد.
پولکی کنجدی

طرز تهیه پولکی کنجدی و نارگیلی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
پولکی یکی از سوغاتی ها و شیرینی های معروف اصفهان می باشد که شما در آشپزخانه نمناک میتوانید به سادگی “پولکی کنجدی” را تهیه کنید.
باقلوای پسته

طرز تهیه “باقلوای پسته” خانگی ویژه برای میهمانی ها

زمان مطالعه : 2 دقیقه
اگر خمیر فیلو در خانه دارید، هر زمان که بخواهید می توانید “باقلوای پسته” خانگی برای مهمانان خود آماده کنید.
ترافل خرمایی

دسر شیک مخصوص پذیرایی ، “ترافل خرمایی”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
دستور تهیه دسر خوشمزه ترافل خرما را در این بخش از آشپزخانه نمناک می خوانید.
صفحه 1 از 4