ریواس
اندامی لاغر و پوستی جوان با ریواس
زمان مطالعه : 10 دقیقه
از خواص ریواس می توان به ارتقای سلامتی مغز، کاهش وزن، مبارزه با سرطان و درمان علائم یائسگی نیز اشاره کرد، البته که روش استفاده از ریواس نیز حائز اهمیت است.
دستور تهیه مربای ریواس خانگی خوشمزه و مفید
زمان مطالعه : 1 دقیقه
ریواس گیاهی مفید برای تقویت استخوان ها و ارتقای سلامتی مغز می باشد و تهیه مربای ریواس برای کسانی که به دنیال کاهش وزن هستند بسیار توصیه می شود.
طرز تهیه “نوشیدنی ریواس”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“نوشیدنی ریواس” یک پیشنهاد عالی و مفید است که می توانید آن را تهیه کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
طرز تهیه کیک استروسل ریواس با کرم وانیلی
زمان مطالعه : 2 دقیقه
در این دستور پخت کیک شما را با طرز تهیه کیک استروسل ریواس با کرم وانیلی آشنا میکنیم .
طرز تهیه مافین ریواس و عسل
زمان مطالعه : 2 دقیقه
این مافین بسیار خوشمزه، نرم و لطیف، اسفنجی و سبک و همچنین فوق العاده مقویه. طعمش به دلیل وجود عسل و شکر قهوه ای بسیار خاصه و ترکیب ریواس و مغزها هم باعث خاص تر شدنش میشه.
طرز تهیه “تارت ریواس”
زمان مطالعه : 2 دقیقه
ریواس در فصل شکوفه ها، با نوید پخت انواع شیرینی ها و مرباهای خوشمزه دنیا می آید. چند وقت پیش اینجا از روش درست کردن نوشیدنی هایی با ریواس گفته بودیم. اما کیک ها و تارت هایی که می توان با این گیاه درست کرد هم به اندازه نوشیدنی اش ساده است.
طرز تهیه “خورش ریواس” با نعناع و جعفری
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“خورش ریواس” به خاطر طعم ترش ریواس، یکی از خوشمزه ترین خورش های فصل بهار است.این خورش را اگرچه می توان به 2روش پخت ولی پخت آن همراه نعنا و جعفری عطر و بوی بینظیری دارد.
طرز تهیه “کباب گوشت با ریواس”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
وقتی طعم ریواس و آویشن به خورد گوشت می رود و مزه متفاوتی را امتحان خواهید کرد.آموزش تهیه این کباب را در آشپزخانه نمناک ببینید.
طرز تهیه “شربت ریواس” با رنگ فوق العاده
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“شربت ریواس” یکی از نوشیدنی های خوشمزه و مقوی می باشد که در این بخش از آشپزخانه نمناک دستور تهیه آن را برای شما در نظر گرفته ایم.
طرز تهیه “کیک ریواس”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“کیک ریواس” یک کیک خوشمزه ی بهاری است که شما با خواندن دستور تهیه آن میتوانید به راحتی در خانه درست کنید.
روش تهیه “کمپوت ریواس” با متفاوت ترین طعم
زمان مطالعه : 1 دقیقه
برای تهیه “کمپوت ریواس” باید از ریواسهای ساقه ترد استفاده کرد (ساقه ریواس باید موقع شکستن به اسانی شکسته شود و رگ و ریشه نداشته باشد ) بهتر است ریشه و برگهای ریواس کمتر باشد تا بعد از تمیز کردن ضایعات آن کمتر شود.