پخت برنج

برنج مانده

اشتباه ما ایرانی ها موقع خوردن برنج مانده

تاریخ انتشار : 15 فروردین 1403زمان مطالعه : 2 دقیقه
برنج پخته ای که در مدت طولانی نگهداری شده باشد خطرات بسیار زیادی برای انسان خواهد داشت که بهتر است از قبل بدانید.
برنج زنده

تنها راه حل سرآشپزها برای برنج زنده

زمان مطالعه : 4 دقیقه
برنج مهم ترین غذا در سفره های ایرانی می باشد اما بعضی اوقات به دلیل چند اشتباه ممکن است برنج بعد از دم کشیدن زنده، سفت و خشک باشد.
خشک شدن برنج

علت خشک و سفت شدن برنج + راه حلش

تاریخ انتشار : 17 دی 1402زمان مطالعه : 3 دقیقه
خشک شدن برنج بعد از پخت می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که علل مختلف آن را بررسی و به راه حل مناسب هر کدام مفصل اشاره میکنیم.
برنج خیس شده

نگهداری برنج خیس خورده به روش رستوران ها

زمان مطالعه : 2 دقیقه
احتمالا برای شماهم پیش آمده که برای مهمانی برنج زیادی خیس کرده باشید و حال نمیدانید از برنج خیس خورده چگونه نگهداری کنید، ما برای شما ترفند هایی آماده کرده ایم.
برنج نذری

آموزش کامل پخت برنج نذری؛ هر کیلو برنج برای چند نفره؟

زمان مطالعه : 6 دقیقه
برنج های نذری همیشه طعم و عطر متفاوت و خاصی دارند اما سخت ترین بخش پخت برنج نذری محاسبه میزان برنج است که افراد را همیشه به چالش میکشد.
سرکه در برنج

دلیل ریختن سرکه در برنج چیست؟

زمان مطالعه : 2 دقیقه
برنج مهم ترین و اصلی ترین غذای ایرانی هاست که با ترفندهای مختلف پخته می شود. برخی از خانم های ایرانی هنگام پخت برنج در آن سرکه می ریزند علت آن چیست؟
ته دیگ کته

اینطوری با برنج کته هم میتونی ته دیگ بزاری

زمان مطالعه : 3 دقیقه
اگر شماهم فکر میکنید همراه با کته نمی توانید ته دیگ خوبی داشته باشید اشتباه میکنید، شما میتوانید با حفظ کردن خواص برنج ته دیگ های متنوع ای داشته باشید.
راه حل برنج شفته

بهترین کار بعد از شفته شدن برنج

زمان مطالعه : 4 دقیقه
گاهی اوقات ممکن است بنا به دلایل مختلفی برنج شما شفته و خمیر شود، چندین راه حل وجود دارد که کدبانوها بعد از شفته شدن برنج انجام می دهند.
تزیین برنج رنگی

برنج رنگی رنگی؛ با رسپی رستوران های معروف

زمان مطالعه : 3 دقیقه
اکثر خانمها برای تزئین برنج از زعفران و زرشک استفاده می کنند اما روش های دیگری وجود دارد که می توانند برنج را با رنگ های طبیعی، رنگی و تزئین کنند.
خمیر نشدن برنج

درست کردن بهترین پلو بدون خمیر شدن برنج و شفته شدن

زمان مطالعه : 2 دقیقه
وقتی برنجی رو آبکش یا کته می کنید، خطر خمیر شدن، غذاتون رو تهدید می کنه. ممکنه همه راه ها رو برای رفع این خطر درست رفته باشید، اما موقع کشیدن غذا ببینید برنج تون مثل کته رشتی خمیر و بهم چسبیده است.
دمکنی برنج

چگونه بهداشت دمکنی برنج را رعایت کنیم؟

زمان مطالعه : 1 دقیقه
برای دمکنی برنج بهتر است از پارچه ای استفاده شود که قابلیت جذب بخار آب را داشته باشد.
پخت برنج

نکات کلیدی و طلایی در پخت برنج

زمان مطالعه : 4 دقیقه
برنج جزو غذاهای لذیذ ما ایرانی ها محسوب میشود که به شکل های مختلف طبخ میشود.گاهی ممکن است هنگام پخت برنج با مشکلاتی روبرو شویم که ما در این بخش از آشپزی نمناک سعی کردیم تاشما را با نکته های مهم در مورد پخت برنج آشنا کنیم.
برنج

بهترین و ساده ترین روش خیساندن برنج

زمان مطالعه : 2 دقیقه
برنج را پیش از بار گذاشتن قاعدتا” می خیسانند، مدت خیساندن برنج ممکن است از چند ساعت تا چند روز باشد.
برنج

آیا با آبکش کردن نشاسته برنج آن از بین میرود؟

زمان مطالعه : 2 دقیقه
بسیاری از افراد تصور می کنند با جوشاندن برنج مواد نشاسته ای برنج خارج می شود و کالری آن کاهش می یابد اما این باور غلطی است.
برنج کته

آموزش پخت آسان “برنج کته” برای مبتدی ها

زمان مطالعه : 1 دقیقه
کته یکی از روش های پخت برنج است که بعد از پخت می توانید با انواع خورشت میل کنید.اموزش تهیه آن را در آشپزخانه نمناک ببینید.
صفحه 1 از 2