عفونت های سینوسی
جالب است بدانید که طبق تحقیقات انجام شدت افسردگی و علائم افسردگی با عفونت های سینوسی در ارتباط هستند.

عفونت های سینوسی و ابتلا به افسردگی

طبق نتایج یک تحقیق جدید افراد افسرده به دلیل عفونت های حاد سینوسی، بازده کاری کمتری دارند. به گفته محققان دانشگاه هاروارد به سرپرستی دکتر احمد صداقت، رینوسینوزیت مزمن (CRS) اختلال التهابی مزمنی است که مسیرهای بینی و سینوس های پارانازال (اطراف بینی) را تحت تاثیر قرار می دهد.
صداقت در این باره می گوید:«ما دریافتیم تمامی علائم مرتبط با CRS، شدت افسردگی و علائم افسردگی با فاکتور غالب در ارتباط با اینکه چگونه بیماران CRS کار یا دانشگاه را به دلیل CRS از دست داده اند، مرتبط هستند.»
محققان در این مطالعه از 107 فرد مبتلا به CRS در مورد علائم و حضورشان در دانشگاه یا محل کار سوال کردند.

 

 عفونت های سینوسی

رابطه عفونت های سینوسی و افسردگی

به طور میانگین شرکت کنندگان اعلام کردند که در طول سه ماه، 3 روز کاری یا تحصیلی را از دست می دهند. محققان دریافتند علت اصلی این غیبت وجود علائم افسردگی است.
صداقت در ادامه می افزاید:«این یافته ها می تواند منجر به انجام اقداماتی در زمینه کاهش علائم افسردگی ناشی از این بیماری شود. پزشکان باید در مورد افراد مبتلا به عفونت سینوسی، علائم افسردگی را نیز درنظر گرفته و راهکارهای درمانی ارائه دهند.»

رابطه عفونت های سینوسی و ابتلا به افسردگی

4.122
این مطلب مفید بود ؟184
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از مهر/ی
وبگردی