وکس کردن
وکس کردن یکی از بهترین روش های از بین بردن موهای زائد صورت و بدن است که باید قبل و بعد از انجام آن نکاتی را برای سلامت پوست رعایت کنید.

نکاتی که درباره وکس کردن و قبل و بعد آن باید بدانید

برای خلاص شدن از شر موهای زائد بدن و صورت راه های مختلفی وجود دارد که یکی از این تکنیک ها وکس کردن است. شما می توانید در خانه نیز با استفاده از کیت های وکس خانگی این کار را با صرف هزینه کمتر انجام دهید اما باید قبل و بعد از وکس کردن صورت به برخی نکات مهم در این زمینه که در این بخش از دنیای مد نمناک آورده ایم ، دقت کنید. اگر وکس نامناسب و رعایت نکردن احتیاط های لازم می تواند باعث تحریک و زخم شدن ، کبودی ، بروز چین و چروک پوستی و ایجاد جوش در نواحی مختلف پوستتان شود.

وکس کردن

نکات قبل و بعد از وکس کردن

آماده سازی پوست قبل از وکس کردن

آماده سازی پوست قبل از وکس کردن گر چه بی اهمیت تلقی می شود اما مهم ترین بخش وکس کردن است . برای آماده سازی پوست ابتدا مطمئن شوید که پوست کاملا تمیز است و هیچ گونه آلودگی یا ذرات اضافی روی آن وجود ندارد. برای این کار ابتدا پوستتان را با پاک کننده ملایم بشویید و سپس 10 تا 15 دقیقه مانده به شروع وکس کردن چند تکه یخ روی پوست بمالید تا شما بعد از وکس کردن جوش نزنید .

قبل از وکس لایه برداری ممنوع

قبل از انجام وکس هرگز پوستتان را لایه برداری نکنید زیرا منافذ پوستی صاف تر و نرم تر می شود و شما هنگام وکس احساس دردناکی خواهید داشت.

لایه برداری صورت

اجتناب از لایه برداری پوست قبل از وکس کردن

وکس کردن در زمان قاعدگی ممنوع

در زمان هایی مانند قاعدگی که دمای بدن در حد بالایی قرار می گیرد، وکس نکنید زیرا نوسانات هورمونی و خلقی وکس کردن را برای شما آزاردهنده می کند. همچنین پوست شما در این دوران نسبت به روزهای دیگر حساس تر می شود یکی از دلایل شکل گیری جوش پس از وکس کردن ، انجام این کاردر زمان قاعدگی است. بنابراین برای اینکه دچار جوش های قرمز و آزاردهنده نشوید در این دوران وکس انجام ندهید.

وکس کردن هنگام مصرف برخی دارو ها ممنوع

اگر به بیماری دچار هستید که باید داروی خاصی مصرف نمایید در این زمان وکس انجام ندهید مثلا اگر Retin- A یا Accutane مصرف می کنید، مجاز به وکس کردن نیستند.

وکس کردن و مصرف دارو

ممنوعیت وکس کردن با مصرف برخی داروها

قبل از وکس کردن دستکش بپوشید

قبل از وکس کردن حتما دستکش بپوشید و از وکس های گیاهی استفاده کنید زیرا ترکیبات شیمیایی در وکس کردن برای پوستتان اثرات نامطلوبی دارد.

جلوگیری از تشدید خون ریزی حین وکس کردن

اگر با وکس کردن قسمتی از پوست خون ریزی کرد برای جلوگیری از تشدید خون ریزی و جراحت های بیشتر می توانید مستقیما از قالب های یخ کمک بگیرید.

فواید و مضرات وکس

روش جلوگیری از خونریزی بعد وکس کردن

قبل از وکس کردن ورزش کنید

قبل از وکس کردن ورزش یا تمرین هایی مانند یوگا و مدیتیشن می توانند ترس و اضطراب شما را کاهش بدهند.

قبل از وکس حمام کردن ممنوع

حمام یا دوش آب گرم نگیرید زیرا حمام سبب نرم شدن فولیکول های مو و منافذ پوستی می شود و وکس کردن را برای شما دردناک می کند.

نکته:همه اقدامات احتیاطی برای جلوگیری از به وجود آمدن جوش های وکس است اما اگر به این جوش ها مبتلا شدید، هیچ راه دیگری جز درمان شان وجود ندارد.

حمام قبل از وکس

دردناک شدن وکس کردن با حمام قبل از وکس

ضرورت مراقبت های لازم بعد از وکس کردن

اگر پوست شما پس از وکس جوش می زند فورا پس از پایان روند وکس مراقبت های لازم را انجام دهید .

شستشوی پوست

بعد از اینکه وکس کردنتان به پایان رسید برای جدا شدن باقی مانده ژل وکس از پوست ، پوست خود را با مقدار زیادی از آب ولرم شست وشو دهید.

گذاشتن یخ روی پوست

سپس پوست را با آب سرد شسته و دوباره چند تکه یخ را که درون پارچه نرمی گذاشته اید روی آن بمالید زیرا تماس مستقیم یخ با پوست وکس شده سبب تحریک و التهاب پوست می شود.

استفاده از ژل آلوئه ورا

برای تسکین التهاب پوست وکس شده مقداری ژل آلوئه ورای خالص به پوست وکس شده بزنید.

لوسیون بعد از وکس

 تسکین التهاب پوست وکس شده با ژل آلوئه ورا

دلایل ایجاد جوش های قرمز پس از وکس کردن

جوش های قرمز که یکی از مشکلات طبیعی در زنان دارای پوست روشن و حساس است به خاطر کنده شدن فولیکول های مو به وجود می آیند. پوست پس از وکس کردن کمی زبر شده و می سوزد و مقداری نیزملتهب می شود اما این نشانه ها پس از 3 روز از بین می روند.

جوش های سفید پس از وکس کردن

باقی ماندن جوش های قرمز پس از وکس کردن سبب بزرگ شدنشان و التهاب بیشتر آنها می شود که درنهایت این جوش ها تبدیل به جوش های بزرگ و سفید روی پوست می شوند که باکتری هایی درون خودشان دارند.

در اصطلاح تخصصی، به این مشکل «فولیکولیت» می گویند. فولیکولیت، نوعی عفونت می باشد که در فولیکول های کنده شده ایجاد می شود و با استفاده از عصاره آلوئه ورا یا حتی نمک، می توان آنها را درمان کرد.

علت جوش زدن بعد وکس

بعد از وکس صورت چه کنیم جوش نزنیم؟

لوسیون پس از وکس کردنبعد از وکس صورت چه کنیم جوش نزنیم

پس از وکس بهتر است از لوسیون های حاوی روغن های مینرال استفاده نمایید زیرا استفاده از لوسیون سبب کاهش درد و ناراحتی های پوستی دیگر می شود.

روغن های مینرال سبب بسته شدن منافذ پوستی و مانع شکل گیری مشکلات پوستی خواهند شد. برای رهایی از شرّ جوش های پس از وکس بهتر است لباس های مناسب بپوشید و برای از بین بردن این جوش ها از درمان انگی استفاده کنید.

پس از وکس کردن روی ناحیه آسیب دیده را باز نگه دارید زیرا پوست آسیب دیده نباید با لباس تماس پیدا کند.از شلوارهای جین تنگ پس از وکس کردن، استفاده نکنید زیرا این شلوارها جوش های ناشی از وکس را بدتر می کنند.

برای درمان جوش های پس از وکس از پماد موضعی استفاده نمایید و تا سه روز این درمان را ادامه دهید . بهترین پمادها برای درمان این جوش ها ، پمادهای موضعی حاوی سولفات پلی مکسین B و زینک باسیتراسین، هستند که تاثیر مثبتی در روند درمانی دارند. این پمادها، سبب می شوند که عفونت به قسمت های دیگر پوست راه نیابد و همچنین سبب تسکین درد ناشی از این جوش ها خواهد شد.

 

نکات مهم قبل و بعد از وکس کردن + اقدامات لازم و مهم

4.4231
این مطلب مفید بود ؟20526
منبع : بخش دنیای مد نمناک/ن/ز.ت
برچسب : اپیلاسیون
وبگردی