تاسیست الکتریکی

75 ساعت آموزش حرفه ای تاسیسات

کد مطلب : 80854زمان مطالعه : 4 دقیقه
در 75 ساعت به صورت کامل از آموزش تاسیسات الکتریکی بهره مند خواهید شد. در بیست بخش این آموزش ها را فرا خواهید گرفت که در ادامه این مطلب با آن بیشتر آشنا خواهید شد .

با 75 ساعت آموزش یک طراح حرفه ای تاسیسات ساختمان شوید!

اگر پس از فارغ التحصیلی در رشته برق به دنبال یک کار مناسب با درآمد بالا هستید، ولی دچار سردرگمی شده اید که فعالیت خود را در کدام حوزه شروع کنید، در این مقاله شما را با آموزش تاسیسات الکتریکی آشنا میکنیم. بر اساس قانون نظام مهندسی و کنترل اجرای ساختمان باید یک کارشناس در هنگام ساخت و ساز وجود داشته باشد تا تاسیسات الکتریکی ساختمان را تایید کند، بنابراین امروزه نیاز به این کارشناسان بیش از گذشته است. اگر شما به عنوان یک مهندس در زمینه آموزش تاسیسات الکتریکی مهارت کافی را داشته باشید می توانید در اکثر صنایع کشور از صنایع مادر تا نفت و گاز به عنوان یک مهندس و یا ناظر مشغول کار شوید. با آموزش تاسیسات الکتریکی به صورت کامل و صحیح شما می توانید یک مهندس برق خبره شوید. با پیشرفت علم و تکنولوژی شما می توانید از آموزش تاسیسات الکتریکی و آموزش تاسیسات به صورت آنلاین بهره مند شوید و علاوه بر صرفه جویی در هزینه، در زمان و مکان دلخواه تان از آن لذت ببرید. دیگر زمان آن فرا رسیده است که برای وقت و سرمایه خود ارزش قائل شوید و از یک آموزش حرفه ای برخوردار شوید.

فصل های آموزش تاسیسات الکتریکی چیست؟ 

در ادامه شما را با فصل های آموزش تاسیسات الکتریکی که برای راه یافتن به بازار کار لازم است به صورت مختصر آشنا خواهیم کرد. این آموزش به صورت مفید می تواند در هفتاد و پنج ساعت و تحت 20 بخش ارائه شود. از واجبات برای ورود به بازار کار مهندسی برق، آشنایی با مباحث نظام مهندسی است که آموختن این مباحث از مدرسی که تجربه کاری در این حوزه را دارد، بسیار کمک کننده خواهد بود. در این قسمت به صورت خلاصه سرفصل های مهم را با هم مرور خواهیم کرد.

1.معرفی استاندارد ها و مراجع

در این فصل شما با سطوح مختلف استاندارد ها، علائم اختصاری انواع استاندارد های بین المللی و توضیح هر کدام، استاندارد های متداول صنعت ساختمان آشنا می شوید.

2.معرفی ارکان و ساختار پروژه 

معرفی دپارتمان های مختلف یک پروژه، انواع قرارداد های پیمانکاری، اقدامات مربوط به فاز صفر پروژه و غیره اهمیت دارد.

3.برآورد بار الکتریکی و تهیه Electrical Load List

آشنایی با مفاهیمی همچون دیماند مصرفی و قدم های پیش بینی بار پروژه، تخمین بار روشنایی، تخمین بار آسانسور و غیره ضروری است.

4.اتصال به شبکه توزیع فشار ضعیف و فشار متوسط

انواع مختلف سطح ولتاژ، بخش های مختلف پست برق، دسته بندی های پست های برق از نظر ساختار و غیره از اموری است که باید مورد بررسی قرار بگیرند. 

5.معماری شبکه توزیع MV  و LV

آشنایی با شبکه شعاعی و رینگ، بررسی ساختار های مختلف شبکه در هنگام خطا، نحوه تشخیص و رفع خطا در ساختار های مختلف شبکه بسیار اهمیت دارد.

6.تعیین مشخصات فنی و سایزینگ ترانسفورماتور ها

در این قسمت شما با استاندارد های ترانسفورماتور، انواع ترانسفورماتور توزیع، عملکرد ترانسفورماتور و نحوه اندازه گیری آن آشنا خواهید شد. 
تابلو برق

7.تعیین مشخصات فنی و سایزینگ دیزل ژنراتور ها

برآورد نیروی برق اضطراری، استاندارد محل نصب دیزل ژنراتور، روش های مختلف اتصال نقطه خنثی دیزل ژنراتور به زمین از مطالب مهم نظام مهندسی است. 

8.تعیین مشخصات فنی و سایزینگ UPS  و باتری

بررسی باتری های خشک و تر، باتری های اسیدی و قلیایی، اجزای داخلی باتری مطالب جالبی برای مطالعه هستند. 

9.ارتینگ و همبندی LV  و MV

در این بخش با روش های حفاظت در برابر تماس مستقیم و غیر مستقیم ولتاژ، انواع الکترود زمین از نظر شکل و طرز قرار گرفتن، بررسی الکترود قائم و صفحه ای آشنا می شوید. 

10.تعیین مشخصات فنی و سایزینگ کابل های MV  و LV

محاسبه مقاومت کابل، محاسبه اندوکتانس و خازن کابل، معرفی قسمت های مختلف کابل فشار قوی از دیگر نکات مهم برای آموزش های نظام مهندسی هستند.
در ادامه مباحث کاربردی به صورت مختصر ذکر می شود. 
11.سیستم حفاظت از صاعقه
12.انتخاب باسداکت
13.روشنایی نرمال و ایمنی
14.تصحیح ضریب توان
15.مدیریت هارمونیک در تاسیسات الکتریکی 
16.الزامات الکتریکی محیط های مخصوص مانند حمام، استخر و... 
17.قوانین سیم کشی مدار های پریز، روشنایی و... 
18.انجام پروژه طراحی تاسیسات الکتریکی یک ساختمان مسکونی بلند مرتبه
19.تحویل تاسیسات الکتریکی 
20.کارگاه عملی پست های پیش ساخته کمپکت
مدرس آموزش تاسیسات الکتریکی
مهندس پوریا ساسانفر، سال ها مدرس آموزش تاسیسات الکتریکی بوده و دارای سابقه کاری درخشانی نیز می باشد که در حال حاضر با همکاری مجموعه نماتک به تولید دوره غیر حضوری آموزش تاسیسات الکتریکی اقدام کرده اند که با استقبال زیادی روبرو شده است. برای استفاده از این دوره آموزشی می توانید به سایت نماتک مراجعه کنید.

افت ولتاژ چیست؟

یکی از موضوعات آموزش تاسیسات الکتریکی افت ولتاژ است. احتمالا برای شما هم پیش آمده که با استفاده از یک وسیله برقی، دستگاه گرم می شود. این اتفاق هنگامی رخ می دهد که با افت ولتاژ مواجه شویم. عوامل موثر بر افت ولتاژ شامل جنس سیم، قطر سیم، طول سیم، جریان عبوری از سیم می باشد. 
نماتک برخی از آموزش تاسیسات الکتریکی را به صورت رایگان در اختیار شما قرار می دهد مانند:
  • دیسپاچینگ چیست؟ 
  • آشنایی با تپ چنجر
  • اصول لوله کشی برق ساختمان
  • معرفی انواع کابل و ساختار و عایق آن
  • خطوط انتقال برق
و بسیاری مطالب کاربردی دیگر
برای دریافت آموزش های رایگان و اطلاعات بیشتر از دوره آموزش تاسیسات الکتریکی اینجا کلیک کنید.
 

75 ساعت آموزش حرفه ای تاسیسات

52
این مطلب مفید بود ؟20
برچسب : کسب و کار
نظر سنجی برای این مطلب غیر فعال شده است
وبگردی