خمیر دندان تاریخ گذشته
خمیر دندان برای تمیزی و جلوگیری از پوسیدگی دندان کاربرد دارد، اما بهتر است قبل از استفاده از خمیر دندان به تاریخ انقضای آن دقت کنیم تا دچار مشکل نشویم.

هشدار درباره استفاده از خمیر دندان خراب و تاریخ گذشته

فایده خمیر دندان چیزی جز سالم نگه داشتن دندان ها و جلوگیری از پوسیدگیِ آن ها نیست؛ بنابراین شاید برایتان عجیب باشد که خمیر دندان منقضی و خراب می شود. احتمالا این سوال در ذهنتان است که آیا استفاده از خمیر دندان خراب به دندان آسیب می زند؟ در این قسمت از سلامت دهان و دندان نمناک در این باره توضیح خواهیم داد.

آیا خمیر دندان خراب میشود؟

بله. خمیر دندان می تواند خراب و منقضی شود، زیرا مواد فعالی مثل فلوراید داخل خود دارد که یک ماده معدنی است و در جلوگیری از پوسیدگی دندان اهمیت بسیار زیادی خواهد داشت. این فلوراید ممکن است به مرور زمان تجزیه شده و تاثیرگذاری اش کاهش پیدا کند.

در واقع تاریخ انقضا به معنای تازگی فلوراید است. خمیر دندان ها معمولاً عمر دو ساله دارند و شما می توانید تاریخ آن را روی بسته بندی ببینید.

خمیر دندان

خطرات خمیر دندان تاریخ گذشته

در صورت استفاده از خمیر دندان تاریخ مصرف گذشته و با اصطلاح خراب، عوارضی در دهان و دندان ایجاد خواهد شد که شامل:

پوسیدگی دندان

فلوراید به عنوان ماده فعال در خمیر دندان ممکن است بعد از گذشتنِ تاریخ انقضا عملکرد خوبی نداشته باشد و همین باعث ایجاد مشکلاتی مانند پوسیدگی دندان خواهد شد. فلوراید عاملی برای تقویت سطح دندان است و از آن در برابر اسید هایی که پوسیدگی را ایجاد می کنند محافظت خواهد کرد؛ اما خمیر دندان خراب؛ یعنی فلوراید دیگر تازه نیست و اثرگذاری اش کم می شود.

بهم خوردن تعادل باکتری های داخل دهان

بعد از اینکه خمیر دندان منقضی می شود، ممکن است قارچ و باکتری داخل آن رشد کند و این میکروب ها داخل دهان جا خوش کنند. وجود باکتری و قارچ عاملی برای پوسیدگی دندان است و به طور کل تعادل باکتری های داخل دهان را به هم می ریزد و خطر پوسیدگی را بالا می برد.

دهان

تاثیر منفی در روند مسواک زدن

همه ما دوست داریم که دندان های تمیز داشته باشیم؛ اما خمیر دندان خراب قدیمی و منقضی، کیفیت مسواک زدن ما را پایین می آورد.

نوعی خمیر دندان که دیگه نباید استفاده کنید

3.315
این مطلب مفید بود ؟105
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ن/ن.ح
وبگردی