عصبانی خوابیدن
کیفیت خواب شبانه تاثیر زیادی در سلامت بدن انسان دارد بنابراین نباید در حالت عصبانیت و ناراحتی بخوابید تا مشکلی برای سلامتتان ایجاد نشود.

عوارض و معایب در حالت عصبانیت خوابیدن

خواب یکی از مهم ترین ارکان سلامتی است. همه افراد به خواب مفید شبانه نیاز دارند چرا که به هم ریختن چرخه ی خواب عملکرد طبیعی سیستم بدن را مختل می کند.

خواب بعد از یک روز طولانی فرد را آرام می کند و انرژی دوباره به او می بخشد اما عصبانیت و استرس قبل از خواب، سبب ایجاد اختلال در خواب و بروز مشکلات فراوانی می شود، به همین خاطر پزشکان توصیه می کنند هیچگاه در حالت عصبانیت به خواب نروید.

در این بخش از بهداشت و سلامت نمناک شما را با عوارض خوابیدن در حالت عصبانیت آشنا خواهیم نمود. پزشکان توصیه می کنند هیچگاه در حالت عصبانیت نخوابید زیرا:

خواب را خراب می کند

استرس و احساسات منفی باعث ایجاد پاسخ جنگ یا گریز می شود که شما را از نظر جسمی هوشیار می کند و در این شرایط، خوابیدن بسیار دشوارتر می شود.

علاوه بر این، ثابت شده است که اختلال خواب می تواند خشم بیشتری ایجاد کند و به جای سرزندگی احتمالاً خسته از خواب بیدار شوید که در این حالت، خشم منجر به خواب بد و خواب بد منجر به خشم بیشتر می شود و بطور کلی چرخه خواب را برهم می زند.

بی خوابی، بد خوابی، دیدن خواب های آشفته و کابوس، خواب سبک، خواب آلودگی و سردرد پس از بیدار شدن از خواب همگی در اثر کنترل نکردن خشم و عصبانیت قبل از خواب به وجود می آید.

اختلال در خواب

برای سلامت بدن خطرناک است

دانشمندان قبلاً تشخیص داده اند که کیفیت خواب بر سلامت کلی فرد تأثیر می گذارد. به طور معمول، خواب مانند "یک شب درمانی" عمل می کند ، احساسات را تثبیت می کند تا بتوانیم روز بعد بهتر با احساسات خود کنار بیاییم اما عصبانیت و استرس شدید می تواند این روند را به خطر بیندازد. احساسات منفی باعث ترشح هورمون های استرس شده و تحریک پذیری را بیشتر می کند و علائم نگران کننده بسیاری می تواند همراه آن باشد.

عصبانیت در طولانی مدت، می تواند منجر به بی خوابی ، خواب نامناسب و کابوس شود یا در بدترین موارد، مشکلات روحی، مانند افسردگی ایجاد کند. دیدن کابوس، بدخوابی و بی خوابی در دراز مدت مسبب آسیب به سلامت جسمی و روحی و ابتلا به بیماری هایی، چون سرطان، دیابت، فشارخون بالا، آلزایمر، افسردگی و چاقی شود.

بی خوابی و افسردگی

فراموشی احساسات بد بعد از خواب دشوارتر است

محققان ادعا می کنند پس از خوابیدن کمتر قادر به سرکوب احساسات منفی هستیم. خواب هرگونه احساسات، افکار و مشکلات را بزرگ می کند. هنگام خواب، مغز ما اطلاعات جدید را پردازش و در حافظه کوتاه و بلند مدت ما ذخیره می کند و در زمان خواب، عصبانیت به حافظه طولانی مدت ما می پردازد و می تواند اثری بلند مدت داشته باشد.

اگر بعد از آن بیدار بمانیم، تجربه بد بسیار کاهش می یابد، در حالی که خواب از واکنش احساسی منفی "محافظت می کند. وقتی احساسات بد در حافظه تان تثبیت شود، سرکوب آنها در آینده بسیار دشوارتر خواهد بود.

یک روز دیگر خراب خواهد شد

کشاندن دعوا به آخر شب به این معنی است که با روحیه بدی از خواب بیدار خواهید شد و هیچ کاری نمی توانید انجام دهید. هنگام صبحانه خوردن از این بابت ناراحت هستید و سعی می کنید هنگام دوش گرفتن آن را درون خود حل کنید.لطفاً با مشاجره نخوابید بهتر است گاهی اوقات عذرخواهی کنید و سپس به رختخواب بروید.

اگه عصبانی بخوابید 4 اتفاق بد براتون می افته!

2.97
ارزان‌ترین قیمت تور تایلند امروز چقدر است؟! یه سفر متفاوت!! تور شفق قطبی رو از دست نده!!!
این مطلب مفید بود ؟43
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ن/ز.ت
برچسب : خوابیدن
وبگردی