کرم کله چکشی
موجودات عجیب و غریب زیادی در دنیا وجود دارد که هر کدام ویژگی خاصی دارند و آشنایی با کرم کله چکشی با ظاهر عجیبش می تواند جذاب باشد.

آشنایی با کرم کله چکشی 

کرم کله چکشی به دلیل شکل کله اش که شبیه به چکش است، به این نام معروف شده است. چنانچه در تصاویر این بخش از سرگرمی نمناک مشاهده می کنید این کرم سر صافی دارد و بدن او حاوی سم است. طول این کرم بین 5 سانتی متر تا 20 سانتی متر است، در بعضی از گونه ها می تواند تا بیش از 50 سانتیمتر هم طول داشته باشد. 

کرم کله چکشی

کرم کله چکشی کجا یافت می شود ؟ 

کرم های کله چکشی بیشتر در جنوب شرق آسیا و شهرهای هندی یافت می شوند. اساساً در کشورهایی مثل سریلانکا، بنگلادش، مالدیو و نپال بیشتر یافت می شوند. بعضی از گونه های کرم کله چکشی متعلق به آمریکا و اروپا هستند اما هم اکنون بیشتر آن ها در آمریکای شمالی یافت می شوند. 

این کرم ها اساساً در خاک زندگی می کنند زیرا برای زنده ماندن نیاز به محیط مرطوب دارند. معمولاً روی خاک هم دیده می شوند البته خاکی که رطوبت داشته باشد، نه خاکی که متعلق به بیابان های خشک است. 

رژیم غذایی کرم کله چکشی 

کرم کله چکشی کرم های کوچک ، حشرات ریز ، شفیره و حتی کرم شبیه خودش را می خورد . معمولاً از روی دم کرم ها ، آن ها را دنبال می کند و یک ماده چسبنده آزاد می کند تا به شکار بچسبد . این ماده قدرت شکار را می گیرد و سپس انزیم های گوارشی خودش را به کار می اندازد . این آنزیم در بدن کرم های خاکی خودش حل می شود و شیره بدن او را بیرون می کشد . زمانی که بدن کرم خاکی به حالت مایع تبدیل می شود ، بیشتر بخش فرایند گوارشی در خارج از بدن او اتفاق می افتد . آن ها همچنین مواد غذایی را برای زنده ماندن به مدت چند هفته در بدن خود ذخیره می کنند . این کرم ها بافت بدن شکار را در مدت زمان طولانی تقسیم بندی می کنند تا همیشه غذا داشته باشند . 

کرم کله چکشی عجیب

تولید مثل کرم کله چکشی 

همه انواع این کرم ها نر و ماده دارند . آن ها دارای هورمون های جنسی هستند . هم تولید مثل جنسی و هم تولید مثل غیر جنسی دارند . در تولید مثل جنسی تخمک های درون بدن کرم ماده بارور می شود و بعد از سه هفته کرم ها سر از تخم بیرون می آورند . این کرم ها تقریباً مرگ ندارند . در شرایط سخت و بدون جفت هم می توانند تولید مثل غیر جنسی داشته باشند . 

آیا کرم های کله چکشی  زهر سمی دارند ؟ 

بله این کرم ها دارای زهر های سمی هستند که به آن تترودوتوکسین گفته می شود و از طریق آن شکار را به دام می اندازند . این سم ها در بعضی از انواع خرچنگ ها هم یافت می شود . 

کرم

فکت ها و حقایقی در مورد کرم های کله چکشی 

  • سر این کرم ها شبیه به ماه است و دهان آن ها شبیه به مقعد عمل می کند .
  • این حیوانات دهان دارند اما دهان آن ها در کنار سرشان قرار گرفته است و در وسط صورت نیست.
  • نکته جالب دیگر در مورد این کرم ها این است که حتی اگر آن ها را به دو نیم تقسیم کنید ، باز هم نمی میرند  زیرا می توانند از نصفه ی بدن خود دوباره رشد کنند و به حالت قبل برگردند .

کرم کله چکشی و حقایق جالب درباره آن

4.770
این مطلب مفید بود ؟664
منبع : بخش سرگرمی نمناک /ن/س
وبگردی