رفتار در مهمانی
مهمانی رفتن هم مانند تمامی کارهای دیگر آداب و اصولی دارد که رعایت آنها به شما کمک می کند که با کلاس تر و با وقار تر به نظر برسید.

قوانینی برای رفتار با کلاس و مناسب خانم ها در مهمانی

مهمانی رفتن هم مانند هرکار دیگری، آداب و اصول خود را دارد. اگر به مهمانی زنانه ای دعوت شده اید و می خواهید با کلاس به نظر برسید، در این بخش از نمناک نکاتی را خواهیم گفت که حتما به دردتان می خورد.

مرتب و تمیز باشید

برای رفتن به مهمانی مرتب و تمیز لباس بپوشید، لباس های خود را اتو کنید، لزوما نباید لباس‌هایتان گران‌قیمت باشد، همین‌که مرتب و تمیز و اتوکشیده باشند کافی است. استفاده از اکسسوری ها و جواهرآلات باید به میزان حداقلی باشد.

مرتب بودن

در آرایشتان دقت کنید

زیبایی در سادگی است و لازم نیست بیش از حد آرایش کنید و آرایش شما باید چهره تان را مصنوعی جلوه ندهد. ناخن هایتان را مرتب کنید و اگر برای زینت ناخن هایتان لاک می زنید، هیچ وقت لاک روی ناخن هایتان نباید به صورت تکه تکه و خورد شده و نامرتب باشد.

نظر شخصی ندهید

در چیدمان منزل میزبان دخالت نکنید و نظر شخصی ندهید و قیمت وسایلشان را نپرسید. منزل یک مکان خصوصی برای اشخاص و نگهداری وسایل شخصی و... می باشد و سرکشی بدون اجازه شما به دیگر اتاقها و بخش های خانه میزبان سبب ناراحتی او می شود.

دستور غذا ندهید

دستور غذای خاصی را به میزبان ندهید و از غذا ایراد نگیرید و بگویید من این غذا را اینگونه درست می کنم و روش طبخ خود را بهتر جلوه ندهید. اگر همان غذا را روز قبل خورده اید نگویید که اتفاقا من دیروز این غذا را خوردم.

بد غذا بودن

نسبت به شیطنت فرزندتان بی تفاوت نباشید

نسبت به شیطنت فرزندتان بی تفاوت نباشید و نگویید یک روز مهمانی است و باید راحت باشم. بعد از صرف غذا دست های کودکتان را بشویید تا مبل و فرش و وسایل میزبان را کثیف نکند.

تنها ننشینید

در گوشه ای ساکت و تنها ننشینید و با دیگران هم صحبت کنید. در مهمانی تنها با یک فرد حرف نزنید به طوری که افراد دیگر وجود ندارند. زمانی که به مهمانی می‌روید، حتما غصه‌هایتان را در خانه جا بگذارید.

گوشی خود را کنار بگذارید

در مهمانی گوشی خود را کنار بگذارید و در کنار مهمان های خود وقت بگذرانید. در صورت تمایل میزبان به او در کار پذیرایی کمک کنید.

کار با موبایل

سرزده مهمانی نروید

قبل از رفتن به مهمانی اطلاع رسانی کنید و سرزده مهمانی نروید زیرا ممکن است میزبان شرایط روحی و جسمی مناسبی برای پذیرایی کردن از شما نداشته باشد. اگر بعد از اطلاع دادن میزبان نتوانست حضور شما را قبول کند اصلا ناراحت نشوید و بگذارید خودش زمان دعوت را برای شما معین کند.

هر حرفی را به زبان نیاورید

در مهمانی سعی کنید سنجیده رفتار و عمل کنید، کم و زیاد صحبت نکنید، هرگز در جمع پشت سر دیگران حرف نزنید، موقع صحبت دیگران تلفنتان را چک نکنید، هر حرفی را به زبان نیاورید.

به وقت مهمانی توجه کنید

خیلی دیر یا خیلی زود به مهمانی نروید و اگر به جشن تولد و... دعوت شده اید، قدری قبل از به پایان رسیدن وقت آماده ی خارج شوید.

آداب مهمانی

دست خالی نروید

اگر برای اولین بار به خانه کسی می روید، دست خالی نروید و هدیه ای در حد توان خود تهیه نمایید. خرید یک هدیه ساده و ارزان در گرمتر کردن ارتباطات خیلی مفید خواهد بود.

از خودتان بیش از حد تعریف نکنید

در زمان حضور در مهمانی تنها از خودتان، توانایی هایتان، دارایی خود و خانواده تان، آشپزی کردن مادرتان و... صحبت نکنید زیرا این نوع صحبت ها سوء تفاهم هایی را در پیش دارد.

در غذا خوردن نکاتی را رعایت کنید

آرام و با حوصله غذا بخورید. غذا خوردن شتابزده بی حرمتی به میزبان میباشد. بشقاب غذایتان پر نکنید و لقمه های کوچک برداشته و با دهان بسته غذای خود را بجوید. هیچ گــاه بـا دهان باز غذا را نجوید و یا با دهان پر صحبت نکنید.

خانم های باکلاس تو مهمونی چطور رفتار میکنن؟

4.8215
این مطلب مفید بود ؟2087
منبع : بخش سبک زندگی نمناک /ن /ن.ح
برچسب : آداب معاشرت
وبگردی